Güveninizi kıranlara💔 bir daha güvendiniz mi, ya da başkasına kolay güvene bildiniz mi?❤️🩹
💡Bir Başak rivayetinde der ki; Güvenimi kıran insanlara asla güvenmiyorum ikinci bir şans verilmemeli, vermem, vermeyin... ❗❗

Güveninizi kıranlara💔 bir daha güvendiniz mi, ya da başkasına kolay güvene bildiniz mi?❤️🩹
💡Bir Başak rivayetinde der ki; Güvenimi kıran insanlara asla güvenmiyorum ikinci bir şans verilmemeli, vermem, vermeyin... ❗❗
Güven zamanla, tutarlılıkla ve dürüstlükle inşa edilir. Birine verdiğin sözü tutarsın, onun yanında iyi günde de kötü günde de olursun, samimiyetini hissettirirsin. Ama yıkılması? O anlıktır. Bir yalan, bir ihanet, bir hayal kırıklığı… Bazen tek bir yanlış hareket, yılların emeğini silip atar. Üstelik bir kez sarsıldığında, eski haline döndürmek neredeyse imkansızdır. Bu yüzden güveni kazanmak kadar, onu korumak da büyük bir sorumluluk.
Merhaba ☺️
Güven, ilişkilerin temel taşıdır ve hem inşa edilmesi hem de yıkılması zaman alabilir. İşte güvenin nasıl inşa edildiği ve yıkıldığına dair bazı önemli noktalar;
Güven Nasıl İnşa Edilir?
Sözlerinizi tutmak ve eylemlerinizle tutarlı olmak güvenin temelidir.
İnsanlar, ne bekleyeceklerini bildiklerinde kendilerini güvende hissederler.
* Dürüstlük;
Her zaman doğruyu söylemek ve şeffaf olmak önemlidir.
Yalanlar ve gizli saklı işler güveni zedeler.
Güven Nasıl Yıkılır?
* İhanet;
Yalan söylemek, aldatmak veya sırları ifşa etmek gibi ihanetler güveni derinden sarsar.
İhanet, onarılması zor yaralar açabilir.
* Tutarsızlık;
Sözleri tutmamak, sürekli değişen davranışlar sergilemek güveni zedeler.
İnsanlar, ne bekleyeceklerini bilemediklerinde güvensiz hissederler.
*Yalanlar ve Gizli Saklı İşler;
Yalan söylemek, özellikle önemli konularda, güveni hızlıca yok eder.
Gizli saklı işler, karşıdaki insanın kendini aldatılmış hissetmesine neden olur.
* Güvenilmezlik;
Sorumlulukları yerine getirmemek, verilen sözleri tutmamak güveni zedeler.
zamanla ve sabırla inşa edilir panikle ve gereksizce ykılır
Herkes başak değil allahtan 😊
Bir Başak dostun varsa sırtın yere gelmez dostun en alasını bulmuşsun demektir 🙂
Hmm öyle diyorsan doğrudur
Thankss 😉
Bitte schönn ☺️
Cevap
10Cevap
Güven tabi ki de zamanla inşa edilir ama bir hareket bile tıpkı yıkılan binalar gibi güveni de tamamen bozabilir yıkabilir.
Güven zamanla inşa edilir yıkılırsa aynı kişiyle güven tesis edilmez gadası
Broo… Güven dedikleri şey çöplükten ibaret. Menfaat varsa yürür, iş bitince güven de biter. Sonrası? ‘Good bye’ bile lüks. Muhtaçlık yoksa sıkıntı da yok—net sdfg.
Eig🤣
Hahaahhahah😂
Bilmiyorum ancak ona güvenmemem için elinden geleni yapıyor. Düşünmeden yaptıkları söylediklerini önemsediğimi bile farketmiyor... Muhtemelen o da bana güvenmiyor...
Bizimkisi ne hiç bilmiyorum...
Yaz gelir gider soğuk limonatam...
Başak burcu haklı çok haklı yapılmalı ve olması gereken o. Bir kişi güven yükler 1 saniyede yıkar bir söz bin nasihata bedel olabiliyor ya da bir hayata 😂
Hahahahah😂😂😂
Ödül kazandın Başak burcu kadınından 🏆🏆🏆
Uuuu teşekkür ederim kumral ☺️
Rica ederim 🤓
Güven konusunda ikinci şans verme durumum olamaz. Hayatımdan çıkarabileceğim pozisyondaysa çıkarırım.
Güven denen şey kendimi iyi hissettiriyorsa inşa edilir. Bana yamuk yapıyorsa da kırılır.
Kirmak cok kolay. Gel de Güven şimdi.
Güven zamanla inşa edilir tek bir hareketle yıkılır yerine geri gelmez
Güven çok uzun sürede kazanılır. Ve bir cümle eylem yıkar geçer.
Kolay yıkılır zor kazanılır ondan dolayı dürüst olun sjsjjs
Gözyaşı bir kere döküldü mü bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
yıkılınca bir daha zor inşa edilir edilsede en ufak sarsıntıda yıkılır
Zamanla olan sey bu
Dürüstlükle inşa edilir yalanla yıkılır
Belliki güvenler kırılmış..
Hmmm güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?