Ne özür diledi ne aradı ne mesaj atıyor görüldü atıyor anlayacağınız konuşmuyor benimle
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ayrılmalısınız evet t
Sanırım hoşuna gitmedin o yüzden mertçe konuşmak yerine kaçmayı tercih etmiş. Bir sonraki aşama ise engelleme olayına girmek olur.
Babam çağırdı dedi bekle gelecem dedi gidiş o gidiş
Yalan söylemiş yani dediğim gibi işte sanırım zevkine uygun gelmedin.
Aslında izin vermedim diyelim
Şimdi yorumları okurken dikkatimi çekti sanırım yakınlaşmaya çalışmış ve siz müsaade etmemişsiniz. Yani evet bu da olabilir. Eğer ki buluşmaya gelirken kendi kafasındaki amacı yakınlaşmak cinsel bir bağ kurmak ise ve karşılık alamadıysa bu yüzden de gitmiş olabilir.
Sebebini diyeyim mi dedi rahatlayam öyle gidelim yemek yemeğe ve ben asla izin vermedim ben öyle bir insan dglm dedim bıraktı işte avmye sen yemek ye ben gelecem yanımda para pul yok Allahtan yemedim onun sonrasında zaten ne özür ne bisi
Rahatlayam derken orada onu tabiri caizse boşaltmanı istedi ve sen kabul etmeyince gitti öyle mi?
Evet tamda öyle oldu onu istedi bende yok dedim arabayla tekrar avmye bıraktı gitti işte
O zaman tam olarak neden seni bırakıp gittiği ve görüldü atıp cevap vermediği ortada. Yani aslında karşındaki bu kişinin beklentisi duygusal bir aşk ilişkisi değil. Sevişebileceği eğer sevişemiyorsa en azından onu tatmin edebileceği , ona dokunacağı birini arıyor. Eğer kendisi de karşısındaki dokunabilir tatmin edebilir ise o zaman onun için bonus olmuş olacak.
Hm yani seni kullanmaya çalıştı ama kullanamadi o yüzden uzaklaştı diyosn yani
Yani öyle görünüyor. Anlattıklarınızdan yola çıkarak bir erkek mantığı ile düşünüldüğü zaman olay buraya geliyor. Eğer ki karşı çıkmasaydın rahatlatsaydın gününüz devam ederdi. Ardından uzak mesafe ilişkisi olduğu için bu seksting olayına geçmek isterdi. Her fiziki olarak buluşmanızda yakınlaşmak ya da yakınlaşmıyorsan bile senin onu boşaltmanı isterdi falan filan...
Bunu ona dediğim de ne alaka dedi nasıl böyle düşünürsün hani seni kullsndigimi falan kabul etmiyor
Valla istediğini alamayınca ne b. k yapacağını şaşırmış kaçmış gitmiş ama gerçekten ne istediğini söyleyecek kadar cesareti de yok...
İsterseniz mesaj atın oradan konuşmak daha kolay olacak.
Demekki değersiz göstermiş sizi yani senin yapman gereken burada gidene kapıları kapat
Yanaşmasina izin vermedim ya ondan böyle oldu
Yani sebep bu değil bence ama neyse bence ikinci bir şansı verme
Sebeb ne olabilir ki Allah aşkına iyi ve samimi konusuyodu benimle
Demekki her samimi olana iyi davranmicaksin sebebi amacı farklı düşüncelere sahip bakış açısı olabilir
Diyorum ya yanasmaya çalıştı izin vermedim
Bu yüzden işte izin verseydin kraliçe olurdun gözünde
Zaten oylelerinin şansı var
Aynen öyle bak ne güzel düşünüyorsun.🫶🫶
Allah görüyor yeter elbet adalet var benim içimde onun içinde goruyor biliyor
Sen kendi yolunu bozma kendine ait güzel düşüncelerini cirkinlestirme yeterli
Sen olsaydın sevdiğim dedin kadını parasız pulsuz ortaya bırakırmiydn
Asla ama asla kesinlikle böyle bir aptalca düşünceyle hareket etmezdim 🥺🥺
O yaptı işte yanımda para olmadığını biliyordu bide diyo yemek ye ben atacam Allahtan yemedim ortada kalacaktim
Burdan devam etmesek olur mu vaktin varsa
İlk buluşma nasıl sevgilin oluyor anlamadım
Uzak mesafe sorun bumu sence şu an
Neden gitti peki kavga mı ettiniz
Hayır babası çağırdı sözde bekle gelecem dedi daha da gelmedi bende ev gittim onun sonrasında özür falan asla dilemedi aramıyor üstüne mesajıma görüldü atıyor
Yuhhh aşkım beğenmemiş olabilir mi bu ay i seni
Bilmiyorum neyimi begenmicek ki kendisine baksın önce uzun boylu zayıf esme beyaz tenli bir kızım anlamadım neyimi beğenmiyor yani kendisine Afgan gbi kara Allah aşkına ya ki beğenmese elimi tutup öpermiydi
Kız öper niye öpmesin erkek bu saygısız pis lik engelle her yerden gitsin
İzin verseydim yanaşmasina böyle olmazdı
Sil dediğim gibi kaç yaşında bu yazarsa görüldü at
25 yaşında yazsa atacm da asla yazmaz
Sil geç o evladını
Bide utanmadan attığım duruma bakıyor yazmiyor numaramda silmiyor
Silmezler ar siz bunlar
Önemsemiyor seni tabi ki gereğini yapmalısın.
Kabullenmiyo ki ne alaka diyor
Sen de peki de 🙄 sen büyütüyorsun gözünde ya bu erkekler bizi saf mı sanıyor?
Hayatim bak mesele beni aptal yerine koyması özür dilemek zor değil mesaj atıyorum özür borcun var beni bırakıp gittin bekledim gelmedin tek bir açıklama dahi yapmadı ne alaka diyor tekrar yazdığım da da görüldü atıyor ne ayriliyo nede hatasını kabulleniyo
Hayatım ben de öyle yazdım zaten 🙄son görüşümü iyi oku "bu erkekler bizi saf mı sanıyor" yazdım ya jkjk ben şahsen böyle bir tiple zerre uğrasmam çünkü ben ne hissediyorsam o'dur. Bitti.
"Sen büyütüyorsun" diye kinaye yaptım 🙄 sevgiline ona göre yani büyütüyorsun
zaten adam atmış kenara daha neyin kafasını yaşıyon
Niye böyle tabirler kullanıp beni üzüyorsun
Hala birlikte olduğunu düşünmen bile kendine saygısızlık.
Hatasını kabullenmiyor ayrılalım desem yine ne saçmalıyorsun diyecek
Adam senden ayrılmış ya zaten 😂
Galiba öyle
Bunu soruyor musun gerçekten?
Şey evet çünkü ayrılma konuşması geçmedi aramızda bende zaten dayanamadım şimdi attım engelledim
Tatlım benim bazen ayrılık konuşmasına bile gerek yok tavırlar hareketler bunu belirler, kesinlikle engel bile atma onu görmezden gel bir insana verilebilecek en büyük tepki bence bu, emin ol kuduracak ve mutlaka sana yazacak ama yazdığında bile kesinlikle cevap verme
Ama dayanamadım göz ardı edilmek zoruma gidiyor bittiğini anlasın istedim çünkü mesaj attım görüldü attı bir açıklama bekliyorum özür bekliyorum ben ne haldeydm bi bilsen hiçbir şekilde yok bende attm engelledm
Bak zaten sana bu tavsiyeleri verebilmemin sebebi benim de aynı durumlardan aynı yollardan geçmiş olmam. Emin ol üsteleyip yazarsan ya da engel atarsan bu bile onu önemsediğini gösteriyor. Tepkisiz kal altın kural bu
Anladım canım peki yazıyı yazdm kısa bir şeydi zaten engeli kaldım sadece numarasini sildim artık kendi haline bırakıyorm
Çok iyi yapmışsın ve bu arada da kafanı meşgul edecek ilgini çekecek başka şeylerle uğraş dışarı çık gez dolaş en kötü bir hobby yetin film izle arkadaşınla konuş mesela ama bu bir şeyler
Cok arkadaşm yok zaten canm 2 gündür ağlamaktan bi hal oldum zaten kendime yediremiyorum haketmedim çünkü mecbur kafamı dağıtmak zorundayım yoksa hasta olacam
Okey falan oynayabilirsin canlı oyunlar oluyor ya oradan birileri sohbet edersin oyun oynarsın inan bana en güzel kafa dağıtma yöntemi eğer arkadaşın yoksa
Tamam canım benim teşekkür ederim 🤍
Rica ederim şekerim umarım yardımcı olabilmişimdir🪻🩵
Uzulecegin bir ilişkiye başlama ayrıl bence
Zaten yeterince üzüldüm
Ah be o zaman dediği mi yap hayat kısa
Adam beni kullanmak istedi ben izin vermeyince böyle oldu
Doğru olanı yapmışsın artık düşünmek dahi yorar boş ver demeyi öğren ve önüne bak bir ilişki istiyorsan bu bir adamda olan tek şey değil ülkede milyonlarca erkek var dünyada ise milyarlarca bu şekilde düşün ve kendin için doğru olanı bulmaya çalış ilişki istemiyorsan gez toz çalış kendini gelistir hayatını yaşa ne olursa olsun kendini ve sevdiklerini uzmemeye çalış
Beğenmemiş seni
O kendisine baksın önce o beni bırakıp giderken bir çok erkek beni süzüyodu aslında öyle değil yanaşmaya çalıştı izin vermedim ya
O zMan eline geçmeyeceğini için ugrasmiyor
Kullanmadığını anladı diyelim
Aynen boş ver o zaman
O senden önce ayrilmis zaten
Bence fazla takıyorsun engelle geç.
Beğenmediğindendir
Uzun boylu zayıf beyaz tenli esmer bir kızım neyimi beğenmiyor önce kendisine baksın Afgan karası gbi
Zevkler
Umarım kısa şişko birine denk gelir de goruru ebesinin bippp
Hayırlısı
Ayrilmissiniz da senin haberin yok gibi bundan
Açıklama bekliyordm özür falan ama yok be yazdım engelledim
Iyi yapmissin
Bencede ayrıl
Napcan başka
Sen peşinden koş
Mümkünse evet
Ayrıl tabiki de
Konuşsam ayrılacam da işte