Selamm❤
şarap yıllandıkça güzelleşir, kadın olgunlaştıkça peki sizce yıllanmış şarap mı daha güzeldir olgunlaşmış kadın mı?

Selamm❤
şarap yıllandıkça güzelleşir, kadın olgunlaştıkça peki sizce yıllanmış şarap mı daha güzeldir olgunlaşmış kadın mı?

Her şeyin kendine göre bir güzelliği vardır yıllanmış şarap da kalite olarak güzeldir kadın da kalite olarak ve güzeldir Ama ben her zaman şunu söylüyorum kadında da erkekte de önce Tabii karakter kadında karakter varsa zaten Yıllanmış Şaraba Benzer
Benim için yıllanmış şaraptan daha güzel olan kesinlikle kadındır. Şarap ne kadar yıllanırsa yıllansın, sonuçta bir tat meselesidir ama bir kadın, yıllar geçtikçe karakteriyle, duruşuyla, bakışlarıyla bambaşka bir güzellik kazanır. Zamanın kattığı olgunluk, yaşanmışlıklar ve derinlik, onu daha da etkileyici yapar. Gerçekten özel bir kadın, ruhuyla, sevgisiyle ve varlığıyla bir şaraptan çok daha fazlasını hissettirir. Şarap bir keyif unsuru olabilir ama kadın, hayatın ta kendisidir.
Merhaba,
Alkol tüketimiyorum. 😅
Yıllanmış aşk daha güzeldir! 😅
Şarap
Cevap
26Cevap
Ben şarap severim. 😂kadın da çok olgun olmasın 😂
Kadın daha güzel tabi ki de.. olgun olacak bir de 30-35
2025 yılında yıllanmış kadın bulmak zor değil, şarap bulmak zor. 1873 Münih şaraplarından 2-3 kasa yollayın bana çocuklar
Yıllanmış kadın sevmiyorum 35 yaş üstü tercihim değil prensiplerim var 😃
Kalitesine bakmak lazım. Her ikisinin de, Nicelik ve karakter önemlidir.
Kadinlar her zaman güzeldir, her yıllanmış şarap oyle degil.
Olgun bir kadınla beraber içilen yıllanmış şarabın tadı dünya da haz veren başka bir şey yoktur zannmıca..
Kadın tabiki 😊
Yıllanmış Şarap
Kadin her haliyle guzeldir.
şarap içmem kadın
Kadın daha güzeldir
Tabi ki kadın daha güzeldir.
Olgunlaşmış kadının yeri ayrı.
Kadın olgunlaşınca kartlaşır o yüzden şarap
ikisi bir arada güzeldir
Yıllanmış kadın gibisi var mı
Yıllanmış şarap jkj
Alkol daha güxeldit kadın 🤮🤮🤮