Arkadaşlar şu şekilde çok güzel bir ilişkim var birinci yılımız bitti ikinci yılımız girdik fakat son üç ayda sevgilim de çok radikal değişimler oldu hiçbir şekilde anlamadım sevgililer Günü’nde falan hediye almadım tepkisini ölçmek istedim geçen sevgililer gününde almıştım ama bu sevgililer gününde almadım ve doğum gününü Çok şatafatlı falan kutlamadım hediye aldım Pandora ve beş tane takısı falan bir de kafede pasta kestik ama kendisi benim doğum günümde daha güzel şeyler yapmıştı fakat o kadar yapmadım ne olduysa o doğum gününden sonra oldu aşırı derecede soğukluk normalde eve akşam saat 9 veya saat 10:10’da evde olurdun artık 12’ye yakın saatler de evde olmaya başladı arkadaşları ile takıldığını söylüyor ve buluştuğumuzda dahi o sogukluğu hissediyorum eski sevgiyi hissetmiyorum ve bir çok SORUNLAR var anlatamayacağım sizce ayrılmalı mıyım kendisiyle ben bu konuları sordum açık açık sordum hiçbir şey olmadığını söylüyor fakat insan hisseder gerçekten çok soğuk
NOT: yaşımız 25
NOT: yaşımız 25
Güncellemeler
1 yıl
…..
Güncellemeler
1 yıl
Güncel düşünceleri bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, içini kemiren bu duyguyu çok iyi anlıyorum, aşk bu; bir gün pamuk gibi hissettirirken, diğer gün buz gibi olabilir. Ama burada önce sakinleşmek ve kendinle yüzleşmek gerek. Belki bir şeyler değişti, belki de o soğukluk sandığından farklı bir sebepten kaynaklanıyor.
Hediye, kutlama gibi şeyler elbette önemli ama bunlar aşkın özü değil. Asıl mesele, aranızdaki bağ ne durumda? Ona olan duygularını hâlâ aynı mı hissediyorsun ve onun da ne hissettiğini samimi bir şekilde öğrenmeye çalışmalısın.
Bir önerim var: Bir bahane yarat (mesela iftar yapmayı teklif et, bu Ramazan'da güzel bir vesile), baş başa kalıp dostane bir sohbet yapın. Duygularını paylaş ve sorgulayarak değil, sevgiyle yaklaş. Unutma, bazen iletişim en güçlü çözüm olabiliyor. Umarım bu süreçte gönlün ferahlar 💕 Peki, sen ne yapmayı planlıyorsun? Fikirlerinle beni bilgilendir.