- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bazı erkekler libidosuna hiç sahip çıkamıyor yani tabiri caizse karşısında kız görmesi bile yeterli olabiliyor. Bence cinsellik amaçlı yaptı yani ilk buluşmada veya ya daha doğrusu birbirini pek de iyi tanımayan insanlar arasında böyle bir şeyi normal bulmuyorum açıkçası.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılMantıken düşündüğünde bir insan hoşlanmadığı biriyle fiziksel temasa girmez, değil mi? Ama işin içine kibarlık, alışkanlık ya da anlık bir boşluk girince işler değişebiliyor. Belki de adam tam olarak ne hissettiğini bilmiyor, ya da seni kırmak istemediği için soğuk davranmaktan kaçınıyor. Ama şöyle bir şey var, bir insan içten içe istemediği bir şeyi yapmaz. Yani, elini yüzünü öpüyorsa, en azından bir çekim hissetmiştir. Ama sonrasında uzaklaştıysa, ya bir şeyler eksik kaldı ya da kendi içinde bir şeyleri tartıp vazgeçti. Bazen insanlar bile kendini anlamıyor.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eğer karaktersiz bir erkekse öper de sevişir de. Böyle bir durumda kızın dik bir duruş sergilemesi gerekir. Erkeğin ona fazla yakınlaşmasına izin vermemelidir. Unutmayın evlenmeden göstereceğiniz her yakınlık, verdiğiniz her izin erkeğin gözünde sizi basitleştirecektir. Ayrıca kendinizi kötü hisseetmenize de sebep olacaktır. Ben sırf bunları yaşamamak adına her zaman mesafemi korurum.
00 Yorumla
Valla güzelim, bazıları yapar bazıları yapmaz. Herkesin kafası farklı çalışıyor sonuçta. Bazı erkekler ilk buluşmada bile fiziksel teması normal bulurken, bazıları daha mesafeli olmayı tercih eder. Ama genelde ilk buluşmada elektrik almadıysa, böyle bir yakınlaşma pek mantıklı gelmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. İlk buluşmada erkek elini ya da yüzünü öptüyse bu her zaman beğendiği anlamına gelmez. Bazıları sadece yakın davranmak ister ya da o anlık hisle yapar. Gerçekten beğense de beğenmese de bunu anlamak için zaman gerekir.🌸
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Cinsel olarak yapmış olabilir ama beğenmedi diyorsun libido ya sahip cıkmak zor ya da sevgi göstermek istemiş olabilir uzaklaş eger beğenmediğini belli ediyorsa hayır gelmez
00 Yorumla
u 1 yılÖpmesi için beğenmesine gerek yok, gelene kadar yaktığı benzini, harcadığı parayı düşünüp, öpmeye yeltenebilir kendine hak görür :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılyapar sapıksa
00 Yorumla Kalleşse yapar sonra da bırakır insanlardan herşeyi bekleyin sadece çevremden duyduklarım hatta sosyal medya bile bunu anlamaya yeter
09 Yorumla
Soran1 yılYanaştı yani bnde ittim korktuğumu titrediğimi gördü sonra bıraktı
Soran1 yılYani demek istediğim şu beğenmeseydi bana o şekil yaklaşıyor mıydı Hani insan beğenmediğine dokunmaya cesaret edemez değil mi
Soran1 yılBilmiyorum niyetini az çok anladım aslında yaptığı da doğru değildi
Soran1 yılYeterince üzüldüm zaten kullanılmak çok zor safım inanıyorum 2 tatlı söze işte
1 yılYalayıp yutmadiysa demek ki beğenmemiş dicem de bu nasıl ilk buluşma
15 Yorumla
Soran1 yılNiye ki
- 1 yıl
Fazla geniş
Soran1 yılGenislikle ne alaka anlamadım
- 1 yıl
Elini yüzünü niye öpsün ilk buluşmada
Soran1 yılRahat biri bilemem
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin ne kadar basit olduğunu anlamak çok mu zor
11 Yorumla
Soran1 yılNe anlamam gerekiyor bundan
1 yılYaparlar.
O an elinde o var, elde bu var bunu öpcez şimdilik mecbur idare şart diyerekten.
00 Yorumla
1 yılBeğenmeyen erkek bu sefer ciddi şeyler düşüğnmeden madem buluştuk dur iki elleyim mümkünse sevişeyim de boşa uğraşmış olmayım diyebilir
00 YorumlaTen uyumu olup olmadığını anlamak için bilerek yapmış olabilir dicem de bu seviyede zeka çok azında var😂
00 Yorumla
1 yılBi örnek veririm de buradan linç yerim şimdi
02 Yorumla
Soran1 yılNedir ki
- 1 yıl
Veremiyorum işte, yazamıyorum buradan
Yani libido çok yüksek ise olabiliyor bazen istemediği şeyleri yapabiliyor insanlar 😂
015 Yorumla
Soran1 yılAtmıştı zaten pslk
Soran1 yılBen onu beğendim mi acaba onu sorsun
Soran1 yılİnsan sevdiği kadını görünce yükselir dedi anlamadim
Soran1 yılBaşaramadı
Soran1 yılOndan sonra napti biliyo musun avmye gidecektik yemek yemeğe babası çağırdı sen ye ben gelicem bekle dedi gidiş o gidiş bnde bekleyemedm gittim Eve
Soran1 yılBegenilmeyecek biri değilim o kendisine baksın önce ben esmer beyaz tenli uzun bir kızım kendisi afgan gbi kapkara neyimi beğenmedi ki?
Soran1 yılSac siyah beyaz ten yani
Soran1 yılYani demem oki begenilmeyeck biri deglm niye bunu layık gordu anlayamıyorum üstün başımda ciplak değildi normal tişört geniş altlik
1 yılİlk buluşmada elini yüzünü öpen erkek bana tuhaf geldi
00 Yorumla
1 yılUzun süreli düşünen yapmaz ama kısa süreliğine takılırım kafasındaysa herşeyi yapar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Oo ayağını şeyini bile öper. Derdi pompaysa öper. Değilse ciddiyse yapmaz bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılvur geç gibi anladım ilkte bunu yapan 2 cide neler yapmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılAyıp olmasın diye öpülur deger verilir :) bidefada olsa mutlu olmaya hakkı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyapar, cinsellik isteyen erkek yapar. özellikle daha önce cinsellik yaşadığınız düşünen erkek yapar..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılOhaa ilk buluşmada köpek gibi yalıyosa abazadır direkt kaç arkadas🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılAbazansa öpebilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet yapar, kullanmak içindir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Yauv ilk buluşmadan dokunmak nedir. Uzak durun
06 Yorumla
Soran1 yılOndan sonra napti biliyo musun avmye gidecektik yemek yemeğe babası çağırdı sen ye ben gelicem bekle dedi gidiş o gidiş bnde bekleyemedm gittim Eve
Soran1 yılAyrıldık mı onu bile bilmiyorum
Soran1 yılÖzür bekledim ama yok
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
1 yılSapıksa veya manyaksa yapar
017 Yorumla
Soran1 yılya da azgınsa
- 1 yıl
Sapık , istekli , seni sadece cinsellik için düşünen vs vs hepsi aynı
Soran1 yılİnsan sevdiği kadını görünce yükselir dedi
- 1 yıl
İnsna sevdiği kadını görünce duygusal olarak yükselir , çiftleşmeye hazır hayvanlar gibi yükselmez hanımefendi
Soran1 yılBilmiyorum yani anlayacağınız süz kötü bir gün geçirdim hiçbir şey anlamadım vakit bile geçiremedik bıraktı gitti gelecem dedi gidiş o gidiş
- 1 yıl
Bence zamana kaybediyorsunuz , bu üzerinde düşünüp psikolojimizi hırpalayacak biri asla olamaz
Soran1 yılDünden beri baya kötüyüm üstüne hasta oldum her tarafım ağrıyor pişmanlık duyuyorum üzüntü içindeyim
- 1 yıl
Çok geçmiş olsun ama Bence hiç canını sıkma hanımefendi ayrıca senin pişmanlık duyacağın bir durum yok ortada
Soran1 yılBilmiyorum kendimi kirli hissediyorum aileme karşı çok mahcubum
- 1 yıl
Hayır sakin öyle düşünme , ister bunu bir ders olarak al ister ilahi bir uyarı ama sakın kendini suçlama çünkü böyle olacağını bilemezdin
Soran1 yılBilemezdim tabi bilseydim gidermiydm ayrıldık mı onu bile bilmiyorum
- 1 yıl
Olmaz hanımefendi , öyle biriyle asla olmaz … boş yere kendinizi hırpalamayın
Soran1 yılNefretimi kusamadim ya içimde kaldı
- 1 yıl
Zamanla hiçbiri kalmayacak ama şu an öfken devam edecek
Soran1 yılSizce ayrılma mesajı atmalı miyim
- 1 yıl
Adamdan haber bile yok diyorsun , sence ayrılma mesajı atmak ne kadar mantıklı … bence iletişimi koparmak hem seni rahatlatır hem onu kudurtur
Soran1 yılAramızda iletişim yok zaten
1 yılÇok saçma. jfjjf
10 YorumlaÖper bence
00 Yorumla
1 yılHangi sapık lan o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence yaklaşmaz bile 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. İlk buluşmada öpmek saçma değil mi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılTabii ki yapar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Yapmaz ya neden öpsün öyle
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmada ne olursa olsun öpmemeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılOnlar yaparlar
00 Yorumla
u 1 yılDerdi cinsellikse evet
00 YorumlaErkek bu yani yapabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılNiye opturuyosun kızım kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTek derdi cinsellik bi daha buluşma
016 Yorumla
Soran1 yılHm öyle mi diyosn
Cevap sahibi1 yılEvet ilk buluşmada öpmeye başladıysa ikinci buluşmada daha fazlasını ister bi süre kullanır sonra ayrılır düzgün biri değil bi daha görüşme onunla
Cevap sahibi1 yılİyi yapmışsın çok büyük ayıp etmiş ne olursa olsun seni yalnız bırakmaması gerekirdi bu kadar düşüncesiz ve sorumsuz birinden olmaz
Soran1 yılBide üstüne hasta oldum her tarafım ağrıyor bademciklerim bile şişti sen düşün o kdr yol yürüdüm eve kdr açım bide onunla yiyicem diye bisi yememistm
Cevap sahibi1 yılorada seni yalnız bırakmayıp birlikte yemek yiyip güzel vakit geçirip eve bırakması lazımdı tam bi öküzmüş
Soran1 yılHayatımda bu kadar aşağılandigimi hatırlamıyorum o çaresizlik çok kötüydü yanımda para olmadığında biliyordu tek başıma kalabalıkta kaldım öyle
Cevap sahibi1 yılHayali bile korkunç ya cidden üzüldüm senin adına, kime güveneceğini çok dikkatli seç bundan sonra 🙏
Soran1 yılDün hep ağladım anneme de mutlu pozu veriyorum kadının hiçbir şeyden haberi yok mahçup oldum
Cevap sahibi1 yılKıyamam ya üzülme ❤️ Böyle seni kullanmaya çalışan değer vermeyen düşünmeyen insanlardan uzak dur
Soran1 yılAyrıldık mı onu bile bilmiyorum
Teşekkür ederim bu arada 🥺
Cevap sahibi1 yılNe demek ayrıldık mı? Neydiniz ki zaten bi zahmet görüşme onunla bi daha.
Soran1 yılZaten görüşecegimide sanmıyorum
Cevap sahibi1 yılGörüşme zaten tek amacı senden yararlanmak, her ne kadar azda olsa hala düzgün insanlar var gerçekten seni seven değer veren biriyle ol
Soran1 yılDoğru insanın kaldığına inanmıyorum
Acaba diyorum omu baba kızdı beklemedim gittim diye ams geç olmuştu
Cevap sahibi1 yılKarşına çıkana kadar inanmaman çok normal. Ayrıca onun sana kızma hakkı falan yok seni bırakıp gitmesi çok yanlış.
1 yılBeğenmediğini kendimi söyledi?
011 Yorumla
Soran1 yılYok hayır Hani beğenme beğenmeme gibi bir konuşma geçmedi aramızda Hani Ben kendimce söylüyorum beni beğendi mi acaba beğenmeseydi öper miydi mesela elimi öper miydi yüzüme öper miydi
- 1 yıl
Devamında beğenmeseydi skrmydi diye de soracak mısın? ona göre cevaplayayım
Soran1 yılNe alaka ya ne kadr ayıp
- 1 yıl
Beğenmekle el yüz öpmeyi anlamadım? elini nasıl öptü mesela yüzümü öptü derken nereni yanağınımı dudaklarını mı ?
Soran1 yılElimi tuttu öptü yanağımı öptü yani
- 1 yıl
Demekki beğenmiş seni bir şey demedimi? ilk buluşmanız mıydı
Soran1 yılEvet ilk buluşma ama sonrasında beni bıraktı gitti gelicem dedi gelmedi bir daha
- 1 yıl
Eve mi bıraktı? yoksa biyere bırakıp bekletip gelmedi mi
Soran1 yılAvmde yemek yiyecektik sen çık ben gelicem dedi gidiş o gidiş benimde pek vaktim yoktu eve gittim
- 1 yıl
O çocuk seni başından savmış, öyle biriyle bir daha muhatap olma
Soran1 yılBilmiyorum babası çağırdı gitti geç geldi bende gittim Eve
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler her şeyi yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet yapabilir. Ama niyeti sadece sekstir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİlk olduğu için yapar da zaten mesafe koyar
020 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ne yaşadığımı bende bilmiyorum
Soran1 yılKötü bir gündü
- 1 yıl
Konuşmayı denedin mi hiç
Soran1 yılOndan sonra napti biliyo musun avmye gidecektik yemek yemeğe babası çağırdı sen ye ben gelicem bekle dedi gidiş o gidiş bnde bekleyemedm gittim Eve yanımda para yok açım 1 1,5 saat bekledim gelmedi kendimi anca eve attm o kdr yürüdüm üstüne hasta oldum her tarafım ağrıyor şu an ve hiçbir özür dilemedi
Soran1 yılKonuşmadık doğru düzgün yani
- 1 yıl
Herşeyi çözen konuşma dır
- 1 yıl
Geçmiş olsun
Soran1 yılAramasını bekledim en azından özrü için ams ne yazık ki yok sanki normal bir şeymiş gbi devam ediyor
- 1 yıl
Peki sen onun gelmediğini biliyor musun belki gelmiş tamam geç gelmiş olabilir ama geldiğinde sen orada değil sin 🤔belki oda senden aynısını bekliyor
Soran1 yılBakın saat 1 gibiydi beni bıraktı avmye 3, 3 buck gbi evde olmam gerekiyor demistim bekledim 1 ,1bucuk saat gelmedi o sırada annemle konuştum gel dedi baktim bundan da haber arama yok bende çıktım eve gidene kdr saat olmuştu 3 o saate kadar aramadı beni 3te aradı açmadım mesaj attı nerdesin diye evdeym dedim daha da konuşmadık
- 1 yıl
Aramış ama bak sen kendince haklısın 1 saat bekledin gelmedi mesaj ataydın gelcen mi diye
- 1 yıl
İşte olacak olan ilişki de sırd bu yüzden bitiyor ilk adımı karşıdan beklemek
Soran1 yılBenim paketim bitmiş ne arayabiliyorm nede mesaj atabiliyordm ondan sonra yine arayabilirdi özür dilerim gelemedim konuşabilirdi bu kdr zor mu gerçekten
Soran1 yılAkşam mesaj attm yarına planın varsa ben arkadaşımla görüşcem diye baktım cevap vermiyor bende geri aldım hiç demiymu sen ne yazdin
- 1 yıl
Bak seni arıyor cevap vermiyorsun birde ondan halen özür bekliyorsun
- 1 yıl
mesaj gördü mü peki
Soran1 yılYa belki müsait değildim bir kere açamadım diye bir daha aramamak nedir?
Soran1 yılBilmiyorum
- 1 yıl
Senin için sıkıntı yoksa bi gelsene mesaj a
- 1 yıl
Belki oda müsait değildir bence böyle şeyler için ilişkiye başlamadan zarar verme olmaz
Gizli Üye(18-24)1 yılistekli sa her şeyi yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÖper yinede sapık olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızın elini yüzünü nerede öptü 😅
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErkek yokluktaysa öper 😊😂
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatım bayramlasıyonuzmu o ne öyle
00 Yorumla
1 yılSenin duruşuna baglı her şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Beğenmediyse konuşmaz ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öpmez tabii ki
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılAbaza hareketleri
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyosn
- 1 yıl
Bence öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nasıl oluyor bu
06 Yorumla
Soran1 yılNiye neyini anlamadin
Soran1 yılBeğenmediğini nerden biliyorsunuz
Soran1 yılSoruyu güzelce oku lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Tabiki de hayır 😂
00 YorumlaOper
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır
00 YorumlaOper
00 Yorumla
1 yılÖpmez
00 Yorumla
1 yılkişiiden kişiye değişir
00 Yorumla
1 yılDeğişkenlik gösterir erkeğine göre
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSanmam
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öpmez tabi
00 Yorumla
1 yılYapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılhayır
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne