Bi arkadaşım kocasını aldatıyor kocasını da tanıyorum ve kız benim bildiğimi biliyor gelin biraz konuşalım?

Arkadaşım daha önce de sevgilisini aldatmıştı buna tepki göstermiştim sert tepki verip uzaklaşmıştım. Sonradan üzerinden zaman geçince ortak arkadaş grubu falan işler soğuyunca tekrar görüşmeye devam ettik. Birisiyle sevgili oldu bizi tanıştırdı her şey güzel evlendiler falan. Dolayısıyla sevgili olduğu zamandan beri tanıdığımız çocuk bizim de arkadaşımız oldu. Şimdi kızın çocuğu aldattığını öğrendim. Söylediğimde yıkılacak bi tip değil hatta kız benim bildiğimi biliyor. Biraz daha olgun karşıladım bu sefer ama tam ne yapıcam kestiremiyorum. Açık açık konuştuk biraz suyuna gidip her detayı konuşmak istedim. Kocası bunu gruba davet etmiş. Kız ilk başta bunu bi kız daha istiyor gibi düşünüp biraz daha masum bulmuş ama adamın bahsettiği erkekli grup ya da 4lü grup farketmezmiş. Kızda bundan sonra biraz uzaklaşmaya başlamış ve birisiyle yakınlaşmış. Onla uzun zamandır sevgililer ve kocasını aldatıyor. Kocasının anlayabileceği çok fazla olay var ama ya anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Ne yapsam acaba? Aslında hiç karışmamak en iyisi ama sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bi arkadaşım kocasını aldatıyor kocasını da tanıyorum ve kız benim bildiğimi biliyor gelin biraz konuşalım?