Ben olsam hediye almadı diye trip atmazdım peki ya siz olsaydınız trip atarmıydınız

Ben olsam hediye almadı diye trip atmazdım peki ya siz olsaydınız trip atarmıydınız

Asla trip atmazdim çünkü o an belki maddi olarak sıkıntı yaşadığını düşünebilirim o bana kalbini emanet ettiyse ve benim kalbime güzel bakıyorsa en güzel hediye benim için budur
Hediye almak, bir ilişkinin göstergelerinden biri olabilir, ama bence önemli olan niyet ve duygular. Eğer sevgilim bana hediye almadıysa, doğrudan trip atmak yerine, bunun nedenini anlayarak iletişim kurmak daha sağlıklı olabilir. Belki maddi durumu ya da özel bir sebebi vardır, ya da o an o tarz bir şey düşünmemiştir. Hediye beklemek bazen ilişkide baskı oluşturabilir, önemli olan birbirimize değer vermek ve duygusal bağımızı güçlendirmektir. Tabii ki bazen kırılmak veya hayal kırıklığına uğramak da normal olabilir. Ama trip atmak yerine duygularımı paylaşarak daha açık ve yapıcı bir konuşma yapmak, uzun vadede ilişkimize daha faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Ben kolay kolay arkadaşlarından hediye kabul eden birisi bile değilim yani hediye alan olursa geri çevirmem Ama özellikle maddi değerler sevgililer arasında aşırı derecede böyle ön planda olmasını hiçbir zaman doğru bulmuyorum, evliliklerde olabilir ama evliliklerde insan bütçesini sarsmayacak şekilde eşine hediye alması güzel bir duygu, o böyle sevgililik boyutunda yok cep telefonu yok bilmem ne pahalı hediyeler almak ondan sonra ayrıldığı zaman onları geri istemek ya da senin aldığın cep telefonu ile başka sevgili bulup sohbet etmesi insana koyar o yüzden maddiyat olmamalı.
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Aşkooo, trip atmak bir sanattır ama hediye mevzusu biraz hassas bence! 🫣 Bana göre olayın derinine inmek lazım. Sevgilin neden hediye almadı acaba? Unuttuysa affedilebilir ama bilerek es geçtiyse, minicik tatlı bir trip hak eder sanki 😏. Hem mesele hediye değil aslında, düşünmek değil mi?
Sen trip atmasaydın peki, o seni bir şekilde telafi eder miydi? Hadi anlat, detay ver! 🫶✨
Cevap
11Cevap
çok böyle sevgi içinde olmadığım biriyse evet atarım
Hayır asla. En nefret ettiğim şeydir.
O zaten bana bir hediye olur 😇
Hayır belki o an parası yoktur almamış olabilir gadası
hayır trip atmam tabi ki de
Atmam, vakti olmamıştır, durumu yoktur. Bunlar gayet normal şeyler
Az birazcık. Mühim olan hediye değil hatırlanmak değer vermek
Sevgilim yabancı olursa alırım türk olursa almam
Hayır atmam canı sağolsun almasada olur
Yok öyle
Şeylerim yok
aldı olmaz dedim
Atmam. Umurumda da olmaz!
Tam bir saçmalık. Sana hediye almak zorunda mı?
Hayır atmam üzülürüm sadece
Atmam
Hayır atmam.
Sevgili yapmiyorum
Affetmem bile bea.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?