Bence hayatındaki insan ikisi de olmalı, hem deli, hemde olgun ruhlu.🫠 Bazen birlikte çılgınca şeyler yapıp gülmek, hayatı abartmadan yaşamak çok güzel olur. Ama aynı zamanda, ciddi bir durumda olgun ve aklı başında olmalı. Hem eğlenebileceğin, hem de güvenebileceğin biri olmalı. Yerine göre deli, yerine göre olgun olmalı. İkisinin dengesi bence en ideal olanı. Hem rahatlatıcı hem de heyecan verici bir şey bu. O yüzden ikisini de taşıyabilmeli, yani.🫶
Ben uslu bir kızım lakin arada bir aklımdan yaramazca düşünceler geçebilir, söylenen bir sözü farklı yorumlayabiliyorum, o zaman da fena fena gülüyorum kendi kendime. Benim sevgilim deli olsun biraz, beni de delirtsin, eşlik edelim birbirimizin deliliklerine, aşk zaten deliliğin en tatlı hali🫠
Bence bir ilişkiye bir deli fazla bile! 😂 Ama tamamen aklı başında biri de sıkıcı olmaz mı? Azıcık çılgınlık, tatlı sürprizler işin tuzu biberi gibi 💃 Ama tabii zekasıyla seni etkileyip yeri geldiğinde de yolları aydınlatan biri olması şart bence 🧠✨ Seninki nasıl peki, biraz deli mi yoksa tam bir mantık insanı mı? 😄