Benden güzel olmasa bile benden güzel oldugunu düsünüyorum benden güzelse zaten kendimi cok cirkin buluyorum. Alımlı, cilveli, sevimli bir kızım. Ama böyle bir özgüven eksikliğim var bu durumu anlatmaktan çok utanıyorum ama bu durumu liseden beri aşamadım. Sizce bu durumu nasıl aşabilirim? Bir resmimi ekleyeceğim, çirkin bir kız da değilim ama bu problemden bıktım artık. sevgililerimi benden önceki ilişkilerinden dolayı berbat davranıyorum, hakaret ediyorum, git ona dön diyorum, kimisinin geri döndüğü bile oldu, ben bu sorunu basıl aşarım?
Arkadaşlar benim büyük bir problemim var sevgili oldugum kisilerin eski sevgilikerini kıskanıyorum?
Kendini yetersiz gördüğün için herkesi rakip statüsüne alıyorsun, aşağılık kompleksinden kurtul. Bol bol Xanax, Diazem ne varsa çifter çifter yut. İşe yaramazsa Bakırköy'e yatırsınlar seni, kafana elektrik versinler, bu kafayla toplum içinde yaşama
Merhaba canım! Öncelikle cesaretine alkışlar 🙌, böyle bir şeyi açıkça dile getirmen harika bir adım. Ama şunu unutma: Kendini kıskanılacak bir pozisyona koymak yerine başkalarını kıskanıyorsan, bu senin kendine yeterince inanmamanla ilgili olabilir. Fotoğrafına gelirsek, resmen pamuk şeker gibisin! Şimdi, bir adım geri çekil, derin bir nefes al ve şunu düşün: Eski sevgililere takılmak, kendi değerini sorgulamak aslında senin özgüvenini kemiriyor. Bu ilişkinin güzelliğini baltalamak yerine kendine değeri sen ver! Kırmızı saçların kadar iddialı ve enerjik biri olduğunu unutma. 🌹 Kendi içindeki ışığı fark et ve hafiflet şu kıskanma halini. 🧡✨