Güncellemeler
1 yıl
Hadi ya nasıl mesela? Ya daha önce kimse de böyle hissetmedim. Dediklerinde birebir uyuyor. Ona en ufak bişey dediğimde çok tepki veriyor sanki hakaret ettim. Bi yandan da belki sadece kibirli ve beni sevmiyordur diyorum. Ama sonra sevmiyorsa neden bi gelip bi gidiyor? Neden ondan hiç vazgeçmeyeyim istiyor, her erkek mi böyle ki? Cidden sorun ben de bilmiyorum bu sorularımın cevabından emin olsam inanılmaz rahatlicam
Güncellemeler
1 yıl
İki sene olacak ya. Bu adamdan bi cacık olmayacak bana. Başkasına olur mu bilmiyorum. Sanmıyorum kimsenin benim kadar ona tolerans gösteeceğini. Cidden kendi yoluma bakmaya karar verdim. çünkü onunla baş edemem. ne yapsam da bu kavganın kazananı olamam yani o çok sinsi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayatta karşılaşılan zorluklara olumlu bir perspektiften bakmak, sorunları aşmayı kolaylaştırır. Olumlu düşünmek, motivasyonu artırır. Hayat sürprizlerle doludur. Beklenmedik durumlara uyum sağlamak ve esnek kalmak, stresle başa çıkmayı kolaylaştırır. Sahip olduğun şeyler için minnettar olmak, mutluluk ve tatmin duygusunu artırır. Küçük şeylere bile değer vermek önemlidir. Hayatta neyi başarmak istediğini bilmek ve bu hedeflere ulaşmak için plan yapmak, yön duygusu sağlar. Sürekli öğrenme ve kişisel gelişim, kendini daha iyi hissetmene ve hayata daha pozitif bir bakış açısıyla yaklaşmana yardımcı olur. Duygularını tanımak ve sağlıklı bir şekilde ifade etmek, zihinsel sağlığı korumak açısından önemlidir.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Ama bazen bu esnek yanım Salk gibi hissettiriyor. Ben onun hatalarını görmezden gelip affedebilirken o sinirliyken ettiğim bi lafı bile artık geri dönüşü yok yapmasaydın demeseydin diyor. Bi yandan diyorum ki bak sözünün eri bi yandan da bu kadarı da fazla geliyor. nasıl anlatsam bilemiyorum yani bi erkek sevdiği kadına hiç yumuşamaz mı? Biz tartışınca nasıl orta yolu bulacağız o zaman hiç tartışmamız gerekir…
Sanırım bu adam beni sevmiyor ya
Sevmekten ziyade kibir var gibi
Evet var baya. hemen anladın
Kötü şeytancıl bir şey belki oda böyle olmak istemiyordur ama kurtulamıyor. Narsistlik kibirlik
Bana bunu yapamazsın diye kestirip atar. Öyle bir inat ki düşmanısın sanki
Zaten narsist biri bence. bunu çok düşündüm. Öyle herkese narsist denmediğini biliyorum. Mesela herşeyimi eleştirir. basit ev işlerinde bile. Ondan vazgeçmemi hiç istemiyor ama doğru düzgün bi ilişki de yaşamıyor. başlarda çok iyi sonradan çok değişiyor sanki iki insanla sevgiliyim
Evet evet çok dedim ona ben senin düşmanın mıyım dedim ne bu inat. ya böyle kapı duvar. Ona bi keresinde narsist misin sen demiştim çok etkilenmişti bence kendi de böyle olduğunu düşünüyor veya benden başka söyleyen de olmuştur bilemiyorum
Çok güzel anlattın tanımı işte bu ondan vazgeçme diye sana kötü davranıyor zaten en korktuğu şey terk edilmek ama yüzünü de güldürmüyor çünkü sevmeyi bilmiyor nasıl davranması gerektiğini 5 yaşındaki çocuk gibi de kırılgan.
Kendisini sevmeyen insanlar narsist olur ama dışarıya öyle göstermez tabi aslında kendince çok kusurları var bunlarla yüzleşmek yerine karşısındakinden çıkartıyor
Kırılgan mı bilmiyorum kendini hiç açmaz. Duygularını hiç göstermez. Diyorum ya doğru düzgün bi ilişki hiç yaşayamadık. Elietirilince deliye dönüyor. Bir de başta çok iyi sonradan aşırı değişiyor. evet her erkek biraz böyledir ama bu farklı böyle iki ayrı insan gibi hissediyorum onu öyle olunca. Bilmiyorum ya belki de sadece beni sevmiyordur
Erkekler dengesizdir ama narsistlik bir hastalık zihin hastalığı tedavisi yok sende beğendiği şeyleri kıskançlığından eleştirir kabul edemez mesela en ufak sözünü hakaret algılar yakında beni aldatıyorsun diye suçlamalar başlad
Artık tamamen bitirelim dedim. Güzel güzel cevap veriyor bitirirken bile ki aklımın bi köşesinde kalsin. pnu asla unutmayayım. Ama bana da asla tam olarak gelmiyor bu adam. Bakalım artık direksiyona kendim geçtim ve ona dönmemeye kararlıyım
Sanki 2 kişiyleyim dedin daha fazla zaman geçirsen 2 den fazla kişilik olduğunu göreceksin
Hadi ya nasıl mesela? Ya daha önce kimse de böyle hissetmedim. Dediklerinde birebir uyuyor. Ona en ufak bişey dediğimde çok tepki veriyor sanki hakaret ettim. Bi yandan da belki sadece kibirli ve beni sevmiyordur diyorum. Ama sonra sevmiyorsa neden bi gelip bi gidiyor? Neden ondan hiç vazgeçmeyeyim istiyor, her erkek mi böyle ki? Cidden sorun ben de bilmiyorum bu sorularımın cevabından emin olsam inanılmaz rahatlicam
Cevap yazarken güncellemeye yazmışım 🤦♀️
Bi gidip bir gelmesi oyun oynuyor bunların ruhları yok genelde kaostan besleniyorlar bu yüzde mutlu anlarınız az kavga tartışma istiyor seni suçlamak için karşılığında özür dileyip onunla barışmak için uğraş diye bak bu bir taktik bi sıcak bi soğuk davranan erkeğe kadın takıntı yapıyor bağlanıyor kafasında sorular oda bunu istiyor zihnin benle meşgul olsun diyor
Açıkçası güzel bir enerjin var bu onu biliyor onu çekemiyor ve tüketmek istiyor enerjini zaten enerjisi güzel hayat dolu zevkleri olan mutlu olan insanları seçiyorlar bunlar kendilerini şarj etmek için dediğim gibi tek istedikleri onun için çabala peşinden koş o soğuksa sebebini ara kendini suçla onu yücelt istediği bu ve terk etmezler ortadan kaybolurlar sadece sonra çıkar yine tepkini merak eder sevgiden değil ama sanki karşısındakiyle top gibi oynamak gibi tepki ölçmeyi severler tepki alamazsa çirkinleşir ona karşı duvar örmene dayanamaz çünkü o çok önemli biri kendisi ve çevresi için
Ay evet 😂sanki yaşadıklarımızı bilip konuşuyorsun ya. bu kadar nokta atışı olur. Resmen bana kendimi suçlu hissettirmek istedi bu akşam. Sırf ondan özür dileyeyim diye yalvarayım diye. Ondan gitmemi istemiyor bunu çok iyi biliyorum. Oysa onu bin kez uyardım böyle yapma diye kim olsa laftan anlar bi karar verirdi ona göre davranırdı
Narsistin en büyüğünü gördüm ben deneyimledim her halini biliyorum sen anlatınca da yabancılık çekmiyorum araştırdım bilgi topladım hatta narsistolog diye bir doktor var videolarını izle aydınlanıcaksın
İki sene olacak ya. Bu adamdan bi cacık olmayacak bana. Başkasına olur mu bilmiyorum. Sanmıyorum kimsenin benim kadar ona tolerans gösteeceğini. Cidden kendi yoluma bakmaya karar verdim. çünkü onunla baş edemem. ne yapsam da bu kavganın kazananı olamam yani o çok sinsi
Bunların hayatı herşeye öfke kızgınlıkla geçer güzelliğine vurulur sonra bundan rahatsız olur neden güzelsin diye işin vardır hoşuna gider yanında bi karizması olur sonra seni işten uzaklaştırmak ister bir yerden sonra bakıyor sen ondan üstünsün ama bu çok saçma düşmanı rakibi değilsin sevgilisin bunu anlamıyor hayatındaki herkes onun rakibi gibi geliyor.
Onlar kimseyle mutlu olmuyorlar merak etme gerçek yüzlerine saçmalıklarına kimse katlanmaz sadece yalnızlıktan deli gibi korktukları için başkalarını tutarlar etrafında ama bir yere kadar
Evet bu konu da gerekten bilgilisin. sneinle kpnuşmak çok iyi geldi çok teşekkür ederim cidden açıldım baya çok daralmıştım. Ama böyle artık o kadar bıkmışım ki ne üzülüyorum ne seviniyorum çünkü çok istedim olmadı ve artık bıktım sanırım ben de istemiyorum artık. zaten bi gelip bi gitmese ben önceden de vazgeçerdim. izin vermedi ki tam unutuyorum beni ikna ediyor sonra yine aynı sanki ikna eden o değilmiş gibi
Bak beni narsist sevgilim aldatıyordu mesajlara 10 gün sonra bakmalar ben bundan ayrıldım yazdığı ilk şey sen beni aldatıyosun oldu çünkü pskolojik kendini rahatlatmak için yaptığı şeyi söylüyor aslında sürekli kıskançlık yapardı eski sevgilin sana yazıyor mu arıyor mu falan takıntılıydı arayan eden yok ayrıldık biz barışmak için uğraştığı gecenin sabahında eski sevgilisini eklemiş bide ona ters güya bu hareketler sonra da diyor onu silmemi istiyorsan benle barış 😆😆😆😆
Ve hep şunu diyordu sen bana gelicen yalvarıcan barışmak için he he diyordum içimden tamam herkes sana yalvaracak yüce kişi 😆😆
Aman çok zor insanlar bunlar ya. Ama davranışlarıyla sana takıntı yaptırıyor. Bence sende kurtulduysan arkana dönip bakma bile. ama çok tyaralar bırakıyorlar bu doğru. Yine düşünsene evlendiğini. Hayatı sana zindan eder. Sende dedin ya seni rakip olarak görüyor diye kilit noktalardan biri bu bence. nasıl anlaşacaksın bu insanla
Evet takıntılı ol istiyor sonunda sana sen delisin diyecek çünkü
Fark ettiysen şanslısın uzaklaş böyle bir şey hak etmiyorsun. Bu aşk sevgi değil. Şeytanın biz insanlara bakış şekli resmen 😆
Peki narsist olduğunu ona söyleyeyim mi son mesajımda
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!