Hayata karşı duruşumuz nasıl olmalı?

Sizce böyle hayatta keskin çizgilerimizin olması mı daha iyi yoksa hayata karşı biraz daha esnek olmak mı? Erkek arkadaşım böyle çok önemli olmayan bi mevzu da bile ben bi kere böyle dediysem sözümden dönmem modunda onu aska ikna edemiyorum. Çom yıprandım. Nasıl yürüteceğim böyle ilişkiyi. Mesela aynı durumda ben olsam ona kıyamam yumuşarım. Sizce ben de mi sorun erkek arkadaşım da mı?
Güncellemeler
1 yıl
Hadi ya nasıl mesela? Ya daha önce kimse de böyle hissetmedim. Dediklerinde birebir uyuyor. Ona en ufak bişey dediğimde çok tepki veriyor sanki hakaret ettim. Bi yandan da belki sadece kibirli ve beni sevmiyordur diyorum. Ama sonra sevmiyorsa neden bi gelip bi gidiyor? Neden ondan hiç vazgeçmeyeyim istiyor, her erkek mi böyle ki? Cidden sorun ben de bilmiyorum bu sorularımın cevabından emin olsam inanılmaz rahatlicam
Güncellemeler
1 yıl
İki sene olacak ya. Bu adamdan bi cacık olmayacak bana. Başkasına olur mu bilmiyorum. Sanmıyorum kimsenin benim kadar ona tolerans gösteeceğini. Cidden kendi yoluma bakmaya karar verdim. çünkü onunla baş edemem. ne yapsam da bu kavganın kazananı olamam yani o çok sinsi
Hayata karşı duruşumuz nasıl olmalı?