Selam KS ahalisi! Diyelim ki birini beğeniyorsunuz ve ona açılmayı düşünüyorsunuz fakat onun dış görünüşünüzden pek de etkilenmediğini fark ettiniz. Bu durumda yedekten hangi silahınızı devreye sokarsınız?

Selam KS ahalisi! Diyelim ki birini beğeniyorsunuz ve ona açılmayı düşünüyorsunuz fakat onun dış görünüşünüzden pek de etkilenmediğini fark ettiniz. Bu durumda yedekten hangi silahınızı devreye sokarsınız?

Bugüne kadar yaklaşık 90 kadar flörtüm oldu. Buyik çoğunluğu ile önce fiziken tanışmadım. Hep yazışma ile hayata bakış açısı, fikirler, düşünceler üzerinden birleştik. Beni beğenmeyeni zaten beğendirmeye uğraşamam. Beğenmeyen zilli kucağına almasın. 🤭
Tipin pek bir önemi yok bence. Yakışıklı erkeklerle sevgili oldum da ne oldu hepsi egoist kendini bir şey sanan tipler. Şimdi tipi olmayan, asgari ücret kazanan ama karakteri çok iyi olan biri ile sevgiliyim önemli olan mutluluk.
beni begenmeyen biriyle olmam kendimi hep çirkin hissederim😄
tesekkur ederim
Zekâmla.
Teşekkür ederim 🦋.
Cevap
5Cevap
kimseyi etkilemek ile uğraşmam ben. beni seven kadın bu şekilde sevmelidir.
Erkeklerde geçerli olabilir belki bu ama kadınların başka seçeneği yok bence, erkeklerin etkilendiği başka bir şey yok. Kadın çekici değilse kemdini nasıl daha çekici göstereceğini düşünür.
@Etvdjksb bir miktar etkilenebilir başka şeylerden..
@Etvdjksb yok ya etkilenmiyorlar bence
Başka şeyler noluyor
@denizhunter ne bileyim karizma olgunluk vs
@Etvdjksb yoo kariyerlidir mesela, karizmatik olur. Kısa boylu biri de karizmatik olabilir. Neye bakar mesela erkekler başka? Vücut güzelliğine işte.. 🤣
Kadınlar karaktere de bakıyor. Sadece karaktere bakarak karar veren çok kadın var..
@Etvdjksb para yaptığı iş vs de bir noktadan sonra karakterinin parçası oluyor. Yani ne kadar hırslısin vs bunlar karakterin parçası ve iş hayatına da kazanacağı paraya da yansıyor
@Etvdjksb vücudu güzeldir
@Etvdjksb sonradan olmuştur o zaman 🤣
Bir erkek için zeka ve karizma ile etkilersin karşı tarafı. Yani, tipin olmasa da güzel giyinip karizmatik bir hava katarsan kendine bir de zeki ve bilgili olduğunu gösterirsen karşı tarafa biraz ilgi çektikten sonra biraz ilgi gösterip biraz da ağırdan alarak kontrolü ele alırsan zaten o seni baya, yakışıklı görmeye başlar bir yerden sonra
Etkileyemem.
Çünkü ilk görüşte fiziğini beğenmeyen birinin önüne altınlar dizsen gene de senden etkilenmez.
Güzel bir soru, tipin kötüyse kıyafetini yani iyi giyin aksesuar tak gözlük sapka gibi, ve koku iyi bir parfüm etkiler kadını
Kızlar ne yapsa nafile. Erkekler zeka ile etkileyebilir
Gerçekten öyle bu devirde sadece canım yalnız kalıyor
KS sansür atmış düşük iq seviyesinde canlı demek istedim
Gel bakalım sana niye yalnızsın
Tedavisini bulurum ben raad ol
Götürelim dağ evine kalsın
boş ver onu
beni beğenmeyeni zorla beğendirme çabam yok uzaklaşırım
Uğraşmam için sebep görmem. Gitsin başkasında tip arasın derim. 😃
Erkekler için dis görünüş baslatici güçtür. Orada onaylanmamissaniz sonrasını zorlamak anlamsiz.
Beni tipimden dolayı beğenmeyen birini neden etkilemeye çalışayım ki,
beni beğenmeyen birini neden kendimi sevdirmek için uğraşayım
Hiç bir şey yapmam ya hoşlanan vardır elbet 😌
Yani böyle şeyler zorla olmaz beğenendiyse ne yapsan da beğenmez
Kanka oncelikle kari kiz pesinde kosan keko ergenus vs tavirlarin varsa onlari bi birak centilmen, olgun bir İstanbul beyefendisi olmaya bak Her kiz boyle bi erkek ister Centilmen olayim derken de awci gibi gorunme tabii
Böyle bir şey yapmam.
Evet gşgm 😂
Gözlerim hep ön planda olur.
Rondom değil..
Herkes kendisine aşık olabilir..
Dediğim gibi birisini etkilemek için bir şey yapmam.
Kızmıyorum glgmmg
Etkilemem bana na
Kimseyi etkilemek için uğraşmam
Etkilemeye çalışmam uğraşamam o kadar
Etkilemem önemli olan karakter
Basit işlerle uğraşamam..
Kurban olsun bana ne uğraşıcam
Etkilemem
Dilimle. Yetenekliyimdir o konuda
Neden çabalayalım
Etkilemem
Etkilemem