Sevmediğim biriyle evlenme korkusunu nasıl aşarım?

Yasim 30 oldu artik, uzun sureli bir iliskim vardi yaklasik 4 5 yil evlenicez diye bekledik hersey yerli yerine oturdu ki son senemizde kedi kopek gibi olduk ve kendisi ayrilik karari aldi yalvardim gitme diye yok evlilik hayallerim suya dustu... Şu an annem asiri derecede baski yapiyor evlen bul birini diye cevremde herkes evlendi en uzun ilişkisi olan bendim benden sonra iliski yapanlar evlendi. Sevgiye olan inancimi kaybettim onun icin neler yaptim iannmazsiniz sevmek benim icin cok kutsaldi ve ilk sevgilimdi. Cok uzgunum bekledin ne oldu diyorum, sevdin ne oldu diyorum emek verdin ne oldu diyorum, onca sene seninleydi birakti gitti demek ki bu baska bisey diyorum onu hala seviyorum ama ailem cok baski yapiyor surekli birileriyle gorusmemi istiyorlar kimseye icim isinmiyor, guvenemiyorum, 😔cevremdeki herkes unut diyor 4 ay oldu gideli acisi taptaze nasil aklina gelmem onun da mantik evliliğinden hep korkardim hep asik oldugum ve cok sevildiğim bir iliski istedim. Zaten iliskinde de hadi evlenelim diye cok bunalttigim icin son sene bitti ailem yuzunden cok baskilandim ve kavgalar aldi basini gitti... Ne yapayim bu aci hem gecmiyor hem de sevmeidgim biriyle evlenicem diye korkuyorum

Sevmediğim biriyle evlenme korkusunu nasıl aşarım?