Yasim 30 oldu artik, uzun sureli bir iliskim vardi yaklasik 4 5 yil evlenicez diye bekledik hersey yerli yerine oturdu ki son senemizde kedi kopek gibi olduk ve kendisi ayrilik karari aldi yalvardim gitme diye yok evlilik hayallerim suya dustu... Şu an annem asiri derecede baski yapiyor evlen bul birini diye cevremde herkes evlendi en uzun ilişkisi olan bendim benden sonra iliski yapanlar evlendi. Sevgiye olan inancimi kaybettim onun icin neler yaptim iannmazsiniz sevmek benim icin cok kutsaldi ve ilk sevgilimdi. Cok uzgunum bekledin ne oldu diyorum, sevdin ne oldu diyorum emek verdin ne oldu diyorum, onca sene seninleydi birakti gitti demek ki bu baska bisey diyorum onu hala seviyorum ama ailem cok baski yapiyor surekli birileriyle gorusmemi istiyorlar kimseye icim isinmiyor, guvenemiyorum, 😔cevremdeki herkes unut diyor 4 ay oldu gideli acisi taptaze nasil aklina gelmem onun da mantik evliliğinden hep korkardim hep asik oldugum ve cok sevildiğim bir iliski istedim. Zaten iliskinde de hadi evlenelim diye cok bunalttigim icin son sene bitti ailem yuzunden cok baskilandim ve kavgalar aldi basini gitti... Ne yapayim bu aci hem gecmiyor hem de sevmeidgim biriyle evlenicem diye korkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ameller niyetlere göredir hadisi şerif!
Başlangıç önemli, evlenmek istemeyen birine evlenelim demek saçma!
Unutmayı kafandan çıkar!
Çünkü unutmak diye bir şey yoktur, alışırız sadece!
Hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar!
Zaten hep evlenmek istemeyenleri sever kadınlar! 😅
Dört sene dile kolay bilirim, benimde dört senem çöp olmuştu, bir senedir çalışmıyorum, 3. Gün yeni başladım çalışmaya! 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir!
Bende zaten kadına üzülmedim, emeklerime üzüldüm!06 Yorumla
Soran1 yılİnsan emeklerine hayallerine uzuluyor iste de o uzulmuyor mu ben hayret... pesimde kosup sevgisinden deli divaneydi yalanmis demek
- 11 ay
İyimisin 3 ay geçti durumun nasıl
- 11 ay
Evet emeklerime üzülüyorum sadece. Görmemiştim yeni gördüm kusura bakmayın..
Çoğunluk yalan, günümüz ilişkileri hele, menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor...
İnsanlar maskeli ve karakteri makyajlı lanet olasıcalar..
@Sizdenbiri00 yorum benim için mi yoksa soran için mi?
Benim içinse eğer çok şükür diyebilirim, yeni ev tuttum kendime tek yaşıyorum artık, çalışıyorum, nefes alıyorum 😅 hiçbir fark yok desem yeridir ama daha az yanıyor sanırım canım gibi gibi - 11 ay
Yorum soran içindi ama neyse sorun değil
- 11 ay
Olsun 😅mutlu akşamlar dilerim
- 11 ay
Sizede
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılNormal böyle olacagi belliydi zaten 4 5 yil 9 yil faarketmiyor bunlarda evlilik olmaz olsa da zor imkansiz görmesi hele bu zamanda neymis seni taniyacakmisim 10 yil oluyor seni taniyamamışım oluyor 10 yil olmuş daha nasil taniyamiyon iste yersen tabi bunlari bir de derler severek aşık olarak evleneceksin bunu diyenler evlenemiyor evlensede bosaniyor görücü usulu olmaz ne ya asil onda olur 4 5 yil bekleyince ne oldu hani nerde gôrücü usulü ben evlenecem demektir sevgili gibi 10 yil seviyorum ayaklarina seninle seks yapacam sana para yedirecem demek degildir görücü usulü gercektir oylama filan degildir iste buna yoi diyen kizlar 4 5 10 seks iliskisi yasayip erkegin parasini yedikten sonra güle güle oluyor sonuna kadar hakediyorlar herseyi bin beter oluyorlar zaten ee yedigin haltin hesabını vereceksin illaki aileye gelince ne olursa olsun aileye bakilmaz aile evlendirir sonra bosanip geldiginde de konusmaktan geri kalmazlar ailete bakarak evlenilmez evlenmek icinde 10 yil gecsin öyle evleniriz diye de bakilmaz 10 yil olmuş taniyamamissin zaten daha yeniyiz tanisalim diyip 10 yil beklersen böyle olur işte
01 Yorumla
Soran1 yılBiz sexdi para yemeydi yapmadik hanfendi arada evet bir surue zaman gecti issizdi beyfendi kendisi askere gitti geldi is bulamadi su bu para biriktir vs vs bi suru sey tam hersey oldu derken bu sekilde oldu. haklilil payiniz surada var ciddiysen birakmazsin taniyamamisim. anlasamiyoruz degil evlenecegin kisiyle de olabilir mesela bu hemen mi bosaniyorsun anlasmak icin yol bulacaksin evet birakip gitmek ne demek baskalari var daha alternatif var demek insnalar bu yuzden bu hale geliyor benim kendisi ilk sevgilim toylugundan guvendim inandim yaninda oldum... Ama birakildim cok aci cekiyorum 4 ay oldu gecmiyor acisi sevgimden bicaklandim öldüm resmen ama yasiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSevgi tek seferlik değildir tamam senin ilk sevgilin olabilir çok seviyor olabilirsin ama karşılıksız olduğu zaman hiçbir anlamı yoktur inan olmadıysa vardır bir hayır sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın bu saatten sonra dönüş yapsa bile senin zorunlu yapmış olur o yüzden hiç umut bağlamadan içinde bu konuyu bitirmek en doğrusu olur şimdi aile baskısına gelip yanlış kararlar da verme aileler çevren her zaman bu konu hakkında sana baskı yapacaktır bu bizim milletimizin klasik hastalığıdır önemli olan kişiyi senin seçmendir emin ol karşına daha iyisi çıkar ama ne olursa olsun kendi hislerinle kendi kararlarına hareket et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler boş yapmış onlara aldanma eğer gerçekten ona inanıp güveniyorsan belki de döner benim 7 senelik bir ilişkim var gerçekten o kadar zordu ki bazen bende senin yaşadığıni yaşıycam diye endişe ediyorum ama ona güveniyorum gitsede evlenebilcegimi düşünmüyorum heleki onu hala severken ailem baskı yapar eminim ama ben kimsenin hakkına girmek istemem unutmadan hayatına birini alma kendine zaman ver Allah'a dua et belki de hayırlısı burdur belkide evlenseydin seni o zaman bırakıp gidecekti
04 Yorumla
Soran1 yılTek bu sekilde ayakta kalabiliyorum.
Cevap sahibi1 yılUmarım gönlünce olur
Soran1 yılTesekkur ederim sizin de sakin birammayin cok aci 😔hep sarilin birbirinize sevgi her seyi halleder derdim ve oyle bence 2 gunluk dunyalik icin tartismaya gerek yok
Cevap sahibi1 yılBen Teşekkür ederim inşallah güzel olur her şey bende çok bekledim çok seviyoruz birbirimizi ama bazen zorlanıyor insan
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canımmm, seni ne kadar iyi anlıyorum bir bilsen... 💔 Kalp kırıklığı insana öyle bir darbe vuruyor ki, nefes almak bile zorlaşıyor bazen... Ama sen şimdi kendine bir dön bak; sevgiye bu kadar inanan, emek veren birisin. Aslında bu bile ne kadar özel bir kalbin olduğunu gösteriyor. Senin gibisi kolay kolay bulunmaz.
Ailenin baskısı da işin üstüne tuz biber olmuş 🙈 Ama unutma, evlilik bir ömür boyu sürecek bir karar. Sevmediğin biriyle sırf "yapmam lazım" diye evlenirsen, hayatın daha da zorlaşabilir. Önce kendini toparla, kalbini sevgiyle onar. Ailene de bunu açıkça anlat, onların sevgisiyle kendini boğulmuş hissetme.
Bir gün sevgiye yeniden inanacaksın, eminim. Ama bu süreçte sabırlı ol ve kendine vakit tanı. Ve ille de bir ilişkide olmak zorunda değilsin. Kendine zaman ayır, belki bir hobi ya da yeni bir etkinlik iyi gelir. En son ne zaman sadece kendi mutluluğun için bir şey yaptın? ✨
Bu arada Ramazan ayındayız, dualarında kendine de yer ayır. Bu bir başlangıç olabilir. Umarım daha iyi hissedersin, buradayız canım! 💞00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılZor bir dönemden geçiyorsunuz ve aile baskısı maalesef biraz düşüncesizlikten kaynaklanıyor hemen evlen falan aslında onların demesi gereken daha iyi biri çıkar karşına sever seni evlenirsin diye size destek olup motive etmeli ama bu şekilde evlen falan demesi görücü usulü ve mantık evliliği size bir şey katmaz sevmediği biriyle evlenirse bir insan zaten mutlu olmaz evlilik demek sevmek demektir kağıt üzerinde evlilik oldu ama iki tarafta birbirini tanımıyor doğru düzgün ve aşk yok bu bana göre bir evlilik sayılmaz merak etmeyin demek ki bu kişi kısmetiniz değilmiş sizi sevecek daha iyi biri çıkar karşınıza biliyorum çok umutsuzsunuz ama ayakta kalmanız gerekiyor.
14 Yorumla
Soran1 yılYa cok doğru 😔ayriligimi anneme soyledim 7 kilo verdim 4 ayda bu asamada beni sucluyor surekli yemek yiyemiyorum bile bir erkek icin kilo mu verilir sevse gitmezdi gitti ki sevmuyor birini bul sunla. gorus neden bu zamana kadar bekledin haberim olsa uzattirmazdim. keske sen ayrilsaydin o bulur erkeğe bisey olmaz diyor dayanamiyorum artik herkes buldu sen kaldin diyor bana o kadar kotuyum ki guzel bir kizim da hayir ama umudum kalmadi evden disari çıkamıyorum bir donem isten dahi izin aldim asamiyorum ayriligi. Bir de biriyle konusup bu asamada yara bandi da yapmak istemiyorum kimseye yanlis karar da vermek ama ailem cok baskiliyor 😔😔delirecek gibi hissediyorum
- 1 yıl
Zihniniz içinde biraz zorluk yaşıyorsunuz anlıyorum sizi yemek yiyememe sebebi tamamen stresten ve aşırı düşüncelerden kaynaklanıyor ama birde şöyle düşünmek gerekir ki kısmet değilmiş yani madem sizi seviyor böyle bırakıp gitmezdi ama daha çok birisi konuşmuş bu kişiye ailesi olabilir falan birisi konuşmuş ve aklına girmiş oda vazgeçmiş maalesef kaderde bu varmış sizin sevdiğiniz kişi sizden ayrılacak ve sizi seven biri başkasının sözüne gelmeyen kişi sizle evlenecek bunda vardır belki hayır.
Soran1 yılİnanir misiniz aylar gecsede donecek diyorum... Neler yasadik ve hep baristik arayip hallettik ama Şu an bu ufacik bisey ve anlasamiyoruz ben gordum mutsuz olmayalim dedi bana.4 yil aklin neredeydi dedim inanamiyorum evlenip bosansak daha mi iyi dedi sonra unutamiyorum... Dediginiz gibi birileri bisey soylemis olabilir ama o unutabilir mi cidden. Bu kadar kolay miydi ki.
- 1 yıl
Bu kişi önceden çoktan silmişti sizi büyük ihtimalle aklından ki onun için okadar kolay oldu maalesef.
1 yılÖncelikle yaşını hiç kafaya takma. Eminim hala çok güzelsin günümüzde o. yaslarda evleniyor zaten herkes 32 olur 33 olur önemli olan doğru kişiyi bulmak ve tekrar seversin neden sevemeyesin sadece doğru kişiye emek ve zaman harca yine bir tavsiye vermem gerekirse kendini geliştirmiş eğitimli kişiler ile sohbet et okul yüzü görmemiş erkekler çoğu yaşına takilir 25 yaş üstü kızlara çirkin çirkin şeyler söylüyorlar yok artık dayı talip olur vs bunları takma yaşım geldi 30 oldum diye kendinden çok büyük erkeğe okey deme rehavetine kapılma geç evlen doğru kişi olsun umarım çok mutlu olursun ♥️
11 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim ❤️
Gizli Üye(30-35)1 yılSevmişsin 5 sene ilmek ilmek işlemişsin sonuç? Bırakıp gitmiş ve çok büyük ihtimalle yaşadığınız o kavgalar tartışmalar yüzünden ayrılık ona iyi geldi. Ayrıldığı için mutlu bile olabilir. Evlilik olayı öyle bizim istediğimiz gibi olmuyor. Tıpkı ölüm gibi 👍 her şeyin vakti zamanı gelince olup bitiyor. Sen hayırlısı olması için dua et, sevdiğin ama hakkında hayırlısı değilse kalbini ondan soğuması için yaradana sığın. Hakkımda hayırlısı olan kişiye kalbimi ısındır Allahım de 👍
En önemlisi evlenmeden önce evlilik beklentisine girme çünkü mevcut ekonomik şartlardan dolayı erkekler olarak evlilikten soğuduk ve çağdaşlık adı altında evlilik öncesi seks yapmak normal hale geldi. Hal böyle olunca hangi erkek evlenmek ister ki? Bu yüzden evlilik oranları düşerken boşanma oranları artıyor ve halk olarak yaşlanıyoruz. Kimse çocuk sahibi olmak istemiyor. Yani uzun lafın kısası Allah yardım etsin.
10 YorumlaYa şöyle baskı yapan anneleri babaları anlamıyorum. Tamam tabii ki de evlenmek, insanın kendi ailesini kurması güzel bir şey. Bu ülkede ki insanların evlenmeyi bir başarı olarak görmesi çok aptalca. Herkes illa evlenecek diye bir zorunluluk olamaz. Cehalet, insanın en büyük düşmanı. İşte cehalet budur.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Sevmek güzel aslındada yanlış kişiyi sevınce böyle hüsrana uğruyorsun sevmıcegın bırısı olarak görürsün ama belkı senı sevıp mutlu edıcek kişidir gelen kişi ön yargıyla yaklaşıp kimseyi sevemem diyip yaşarsan bakarsan zaten bir yete varmazsın senı bırakan hayatına devam edıyorsa sende onun acısıyla hayatını geçirmiceksındır heralde
06 Yorumla
Soran1 yılDevam ediyor hic hayatinda yokmusum olmamisim gibi ediyor... aylarca yalvardim arardim her yerden hala bunalttin iyice yeter iyi ki ayrilmisim dedi bana
Soran1 yılBana da aynjsini dedi hayatina odaklan onune bak hayatim mi kaldi hayallerim gitti inancim gitti onun gibi birini sevemicem onun gibi birine asik olamicam guvenmivem inanmicam belki butun degerlerimi sldi benden o da uzulsun istiyorum kahrolsun pisman olsun istiyorum ama yok yok o kadar normal konusuyor ki arkadaslardan duyuhorum o kadar hayatina devam ediyor ki acitiyor daha da
Soran1 yılBisey sorucam size de aldigim hediyeleri ne yapmiatir... Silmis midir atmis midir cope resimlerimiz vardi iste cesitli objeler vs vs kiyafetleri saymiyorum kullanir onlari ama bunlari cope mi atar bir erkek aninolarak saklar mi ne yapar onemsemez mi
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni sevmeyeni sen de sevme seni unutanı sen de unut, ne bu bulunmaz hint kumaşı mı bu kadar abartıyorsunuz, öte yandan sevdin de noldu bak seni bırakıp gitti belki de sevmediğim adam dediğin adamla mutlu olup onu sevmeye başlayacaksın, yaşın hala genç ama yaşım geçti diye sızlanıyorsan bu yaşta daha öyle lisesi aşıklar gibi canımlı cicili ilişkiler olmaz ciddi karar alma yaşıdır bu yaşlar unutma bunu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEvliliğe gidecek ilişki ta en başından belli oluyor, bir ilişki 2 yılı devirdiyse ve seviye atlamadıysa sıkıntı vardır zaten. Ayrıca herkes evlenmek zorunda da değil, önce acın dinsin sonra zaten yine seversin birini
02 Yorumla
Soran1 yılBence de dogru ilk 2.5 yil cok guzeldi ama sonrasi olmadi 😔ittirmeyle uzatmayalim demistim. yiprandik ve bitti
- 1 yıl
Belki de hayırlısı budur. Üzülmeni anlıyorum millete bakma önce acını yaşa sonra hallolur
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
1 yılSenin için çok ucuk olmayan biriyle evlenip onu sevmeyi denemelisin bence bazen hayattan bazı şeyler istediğimizin tam tersi oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılzor bir durum. bu durumda beklentilerini düşürmen gerekir. aksi halde zor hatta imkansız gibi bişey. (eğer işin varsa) olaya maddi olarak bakan biri çıkmadıkca zor maalesef
umarım gönlüne göre birini bulursun00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBul evlen uzun süreli ilişkilerde yıpranan kadın oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılUzun ilişki bitince koyar ama herkes aynı ya. Kadın işte ya da erkek işte. Mekanizma aynı. Çok sevgilin olunca anlıyorsun bunu. Kasmaya gerek yok. Bul birini evlen. Durumu iyi olsun :D
00 Yorumla
1 yılİstemediğin biriyle evlenirsen ömür boyu pişman olursun, mecbur sevdiğin biriyle evlenmelisin ha geç ha erken orası şans
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılen buyuk yalnizlar, hep karsi tarafta kabahat arayanlardir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin yaşadıklarını benim yaşadıklarıma o kadar benzettim ki Allah yardımcımız olsun zor yaşadığımız şeyler...
02 Yorumla
Soran1 yılSiz ne yaptiniz aradi mi ya da dondu mu cok zor
Cevap sahibi1 yılEvet evimin önüne kadar geldi hemde kendi doğum gününde. Kutlamadım diye çok zoruna gitmiş
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. onu unutmadığın sürece biriyle evlenme evleneceğin adama yazık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni alan ayvayı yedi deprem 5 sene sevgili kalmışsın
020 Yorumla
Soran1 yılNe demek bu
Cevap sahibi1 yılGeçmişini unutamazsın 5 sene bir erkekle neler yaptın kim bilir
Cevap sahibi1 yılHangi erkek duysa kaçar senle ciddi düşünmez bence
Soran1 yılNe alaka ilk sevgilim kendisi 100 tane sevgilim olup bir ay surse mi iyi kizdim yapmayin Allah askina. Cevremde de deidiginiz gibi uzun iliskiden cikip pat diye evlenem erkekler var duymadim kizlardan boyle bir yaklasim erkegi bilmiyorum tabi der mi uzun iliskin olmus diye neyse onemli degil zaten ben kendimi biluyorumm. ama herkesle beraber olsam iyo kiz olacakmisim. demek
Soran1 yılDogru cok guzel seyler yasadik bana aldigi ilk cicek durur, askere gitti bekledim dogru, geldi is aradi bekledim dogru, isten atilfi acisini paylastim dogru, ailesinden vefat edenler oldu teselli verdim onunla agladim dogru, parasi olmadi para gonderdim dogru, dugunlere gittik dogru ama o nasil silip atiyor bir cirpida birine emek vermek kotu bisey mi arkasinda durmak o neden birakip da gidiyor bu mu erkeklik... Kusura bakmayin ben daha cok erkekmisim ne olursa olsun sevdigini birakmazsinn
Cevap sahibi1 yılSen kendi mermisinin mesele ben seni onu yaptın demiyorum iyi bak
Cevap sahibi1 yıl5 yıl bir erkekle beraber oldun
Cevap sahibi1 yılBenle örnek veriyim sevgili olduk
Cevap sahibi1 yılEvlendik senin ömür billah aklından o kişi gitmiycek 5 sene az mı sen hep onu düşüncen
Soran1 yılEvet korkuyorum bunu ben de biliyorum benim gitmeyecek de onun nasil gidiyor dedim ona o ates soner ama kalpte hep var olur keske demeyelim gel dedim yok dedi yokk ben de gitmez onda nasil gidecek hani erkekler daha cok severdi... unutucam yapacak bisey yok kandiramam birini onunla icimde olsa dahi aldatma olur olmaz
Cevap sahibi1 yılBence sen en az 1 sene sevgili yapma
Soran1 yılBisey sorucam son olarak aldigim hediyelrri ne yapmistir bir suru resimlerimiz vardi ani defteri cesitli sevdigi objeler bunlari cope mi atmistir
Cevap sahibi1 yılKesin atmistir
Cevap sahibi1 yılÇünkü seni sevmiyor sen nerde yaşıyorsun İstanbul mu
- 1 yıl
Ya bunlara bakma kendi 30 a kadar mağarada yaşadı sanki kadın yüzü görmedi bunlar 30 a kadar o kız senin bu kız benim diye gezer sonra 10 yaş küçük kıza talip olur zihniyet böyle değişmez
Cevap sahibi1 yılTükendimçok2 sen evde kaldı diye şimdi banami saldırıyon ben gerçek neyse onu yazdim
- 1 yıl
Kimse evde kalmadı merak etme hoş sizinle evleneceğimize evde kaliriz
- 1 yıl
Daha iyi
Cevap sahibi1 yılSeni alan olmaz eminim senden cacuk olmaz
- 1 yıl
Konuşmayı bilmiyorsun daha
Gizli Üye(36-45)1 yılBu senin hayatın bırak ailen konuşsun sevmeden girme bu yola
08 Yorumla
Soran1 yılOyle olmuyor iste, biriyle gorusme dusuncesi bile kotu etkiliyor Şu an ya da birakirsa bu kisiye o kadar guvenmistim ki ne badireler atlattiik hep yanimdaydi birakmaz dedim bu benim korkum simdi ben 4 yilda birine zor guvenmisim baska birine nasil inanayim o hemen bulur birini erkekler biras boyle 4 yilda evlenmez 4 aydakiylr evlenir
Cevap sahibi1 yılSende iyice bizi duygusuz yaptın erkeklerinde ruhu var ama biraz da mantıklı olmak gerekmiyor mu o bitmiş gitmiş neden takılı kalıyorsun önüne baksana artık
Soran1 yıl4.5 yilda bir kez ayrildik 1 hafta surdu benim icin olup bitiyordu. Artik. benim icin hersey yalan oldu o kadar inandim ki ona evlenecegimize hayatimiiz beraber kurduk herseyde varim dedim isi gucu halledelim para koyalim dedi inandim. inanilmayacak biri de degildi yikti beni gitti. Duygusu olsa boyle yapar miydi
Cevap sahibi1 yılYanlış düşünüyorsun duygusu olmasa 4 yılını ne diye seninle ziyan etsin kendi açından bakıyorsun bence bir gelecek göremedi ki bitirme kararı aldı onuda dinlemek gerek
Soran1 yılBu ayrilik surecinde bin defa aradim her gerden o engelledi ben aradim bitmesin dedim aldatmadik ihanet yok kavgalar oldu toparlayalim dedim tamam konusalim. telafi edelim dedim yok ben inancimi yitirdim dedi sonra duygum yok degil evet soguttu kavgalar ama duygum var fakat anlasamiyoruz ben kafamda bitirdim deid... uzulmuyor gibiydi takmiyor gibiydi sanki mutlu gibi bensiz unutabilir mi beni
Cevap sahibi1 yılUnuttu bile gayet olgun yaklaşmış ileriyi göremedikten sonra ne diye boşa kürek çeksin onda hayat devam ediyor ama sende bitmiş daha fazla yıpratma kendini eline bir şey geçmeyecek
Soran1 yılOnda hayat devam ediyor cok belli hayatina odaklan diyip durdu bana hayat birakmis gibi... peki onun icin anlamli hediyeler almistim sevdigi seyler fotograflarimiz vs olan figurler vardincope mi atar bunlari kiymetsizim. artik. onun icin ne yapar
Cevap sahibi1 yılHayatına odaklan diye söylüyorsa sana seni çoktan gözden çıkarmıştır onun için sadece değerli iyi bir insansın şu an başka duygusu kalmamış
1 yılAilene bakma bu konuda hayat senin hayatın evlilik basit bir şey değil tanımadan etmeden
02 Yorumla
Soran1 yılEvet cevremde 6 ayda evlenen arkadaslarim var. Kendimk keriz gibi hissediyorum gorunce iclerinde ne hissediyorlar bilemem ama bu sekilde kendimi cok kotu hissediyorum maalesef turk toplumunda evlilik bir basari olarak goruluyor.. Şu an herkesin gozunde basarisizim
- 1 yıl
O dedi bu dedi boş ver sen kendi bildiğinden şaşma
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Seni öyle iyi anlıyorum ki.
02 Yorumla
Soran1 yılCok uzuluyorum. hala sanki hayatinda biri var gibi bu kadar vicdansiz nasil yaklasabilir bana anlamiyorum silmis beni lafasindan o seven adam yok yillarimiza saygi yok saskinlik icindeyim beni asla birakmaz derdim
- 1 yıl
Yapacak pek bir şey yok önüne bak ( kolay değil biliyorum) bi beddua salla devam et hayatına.
Benim favori bedduam kel kalsın, çuku şişsin patlasın, kaza geçirsin topal olsun, karışı eskort çıksın akrabalarına bile versin. Anası sokağa çıkıp yanıyorum ateşimi dönelecek bi erkek yok mu diye bağırsın. Kumara başlayıp batsın içeri girdin. İçerde buna etek giydirsinler 😅 çıkınca trans olsun vs
tanışma uygulaması son çare
02 Yorumla
Soran1 yılOradan biriyle tanismak gibi bir derdim yok... Ben insanlara guvenmiyorum oradan bulunana hele hicc
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKimse size zorla bir şey yaptıramaz
00 Yorumla
1 yılEvlilik her zaman risk gözünü karartacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGider ilk bulduguyla evlenir
04 Yorumla
Soran1 yılBana da o oyle geliyor... O kadar uzdu ki beni bir de gitme sebebi anlasamiyoruz kafa yapimiz uymuyor kavga etmekten biltim. oysa asla boyle bir durum yoktu kavgalar hep olur uatelik uzun sureli iliskilerde gercekten cok uzuluyorum emeklerim sevgim hayallerim. cöp oldu bu sekilde birine de guvenemiyorum
Cevap sahibi1 yılGidecekmis zamanini beklemis. Bosa uzulme
Soran1 yılBana da oyle geldi son 6 ay bahane 😔seven insan adini koyardi insan gidemiyor iste iliskisinde emek verince olur diyor olur kaybedilen zaman olsun o kaybolmasin yeter ki diyor Şu an bulur birini gider bu aciyla ben kaldim. Ve baskilarla
Cevap sahibi1 yılKimseye fazla deger vermeye gerke yok. Zaten ciddi adam o kadar beklemez
Gizli Üye(30-35)1 yılİlişki de olmuştur kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO bendede var maalesef bilmiyorum İnanki
01 Yorumla- 1 yıl
nasll yardım ede bilirim
Gizli Üye(25-29)1 yılBaskılama kendini kendi hayatina odaklan
00 Yorumla
1 yılTerapi al ve dua et
00 Yorumla
1 yılcinsellik var mıydı ilişkinizde
00 YorumlaHayırlısı neyse o olsun hakkında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSormak istediğim bir durum var
06 Yorumla
Soran1 yılNedir
Cevap sahibi1 yılBekaretini aldı mı?
Soran1 yılNiye akliniza bu geliyor hayir beyfendi o cidden boyle biri degildi hos gitmez de derdim gitti kendisi evet o ayri ama asla oyle bir duruma dusmedik ne o yanasti ne ben evet insan istiyor nefis diye bisey var guvendigin icin de ama Allah korudu ne o ne ben bu duruma dusmedik asla
Cevap sahibi1 yılO zaman sadaka dağıt kurtulmuşsun. Yoksa öyle bıraksa ailene ne derdin
Soran1 yılBen onu sevdim ama ya guvendim hic mi degerim yoktu. Parasizken yanindaydim issizken yanindaydim herkrs dedi birak kizim bu cocuk sevse adini koyar dedi.. Dedim ki oyle biri degil vallahi degildi ama icinde bitirmis beni aklinda bitirmis ben tartismadan sonra konusunca gecerdi hersey bende inanirdim o iannmamis biriktimis 😔😔dua edin ya silip atayim icimden ondan bin kat iyisi ciksin da varmiymis boyle temiz biri diyim
Cevap sahibi1 yılÜzgünüm öyle kolay unutamazsın. Unutmak için başkasıyla olma, yoksa nişanlından farklın kalmaz
Gizli Üye(25-29)1 yılNeyini sevdin onun mesela?
00 Yorumla
1 yılevlenme caanım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBakire misin?
09 Yorumla
Soran1 yılGercekten sizin gibi erkekler yuzunden kimseyi hayatima alamadim senelerdir siz zannediyorsunuz ki herkes birinin altina yatiyor yaa cidden inanamiyorum ya bisey demiyorum size
Soran1 yılHayat bu mu ya iliski demek bu mu birine kendini vermek mi ya yok iste bu yuzden uzuluyorum bir daha boyle bir temiz iliski yasayamicam karsimdaki kisi diyecek ki bana vermezsen bitirelim ya bu adam bana sarilmak icin izin isteyen adamdi yaa ilk sevgili oldugumda 8 ay elimi tutmadi ayipli bisey demedi ya gercekten cildircam sizin gibi insanlarin bu kotu zihniyeti yzuunden dunya bu halde ne biz kizlar birine guvenebiliyoruz guvenincede o kadar yargiliyoruz ki korkumuzdan gelen de korkup gidiyor iste
Cevap sahibi1 yılSordum sadece, merak etme evlenirsin.
Soran1 yılEvlenemem diye korkmuyorum ki... bir daha birine guvenemicem belmi evlenip guvenmicem inanmicam yanlis bir karar vericem bu aciyla bekledim ne oldu sevdik ne oldu diye...😔😔cok aci bir daha ona hissettigim gibi esime hissedemezsen kendimi cok suclarim
Cevap sahibi1 yılSevgi her şey değil bunu anlayın.
Soran1 yılBenim ihtiyacim olan tek seydi. O da bunu dedi sevmek hersey degil mantigimla evlensek cok zorlanirdik dedi... Sevgi anlasmak degildirdi hani nedensiz de sevilirdi.. benim icin sevgi tek gercekti boyle birini kaybetti hayatta her zaman yaninda olacak birini
Cevap sahibi1 yılSeni beğenmedi demek ki
Soran1 yılBen bicok erkegin dikkatini cekecek biriyim neyse... Bisey demiyorum mantigiyla karar verdi ve tartismalardan sogumus yine de onca yil bununla bitemezdi. sin bisey sorucam aldigim hediyeleri ne yapmis olabilir... bana gondermedi 4 ay oldu resimli hediyeler iste vs vs bir suru obje sevdigi figurler almistim atar mi cope
Cevap sahibi1 yılBelki atar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat