Ben markette çalışıyorum o da çaliştiğım markette ekmek bırakıyor. Bugün ekmekleri ben saydım 3 dk falan konuştuk nasılsın diye sordum öyle normal konuştuk sonra beni kasaya çağırdılar o tam çıkarken bana instagram kullanıcı adını yaz dedi ben de kullanıcı adımı bilmiyorum dedim. Kaç aydır instagramda kullanmiyorum. Profil fotoğrafım da eski küçüklük fotoğrafım var sizce beni instagramdan bulabilir mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birdaha ki ekmek almaya geldiğinde ver bir şekildeyada bir bahaneyle onunkini al hangisine bahanen daha kolaysa
Kendi numaramı vermek daha kolay gibi
Neyi bahane edip telefonumu vereceğim saçma olmasını istemiyorum
Bugün o istemese veremezdim benim adımı bile bilmiyor zaten acele acele instagramımi istedi
Adımı bile bugün yazdığım kağıtta öğrendi.
İnstagramını istemesini bahane et. Ben kullanmıyorum numaramı verim ordan ulaşın de saf saf konuş yani iş içinmiş gibi
İş için numarasını isteyeceğim değil mi
İş için numaranı verir misin desem ben markette kasiyerim o da ekmekçi Bence iş için telefon numarasının lazım olma ihtimali yok
Ben Bimde çalıyorum. Ona diğer Bimlerdeki kızlardan da instagram hesaplarini istiyor musun diye sorsam en azında benden neden istediğini öğrenebilir miyim sence?
Şimdi o senden instagram istedi değilmi hatalıysam düzelt. Sen bidaha gelmesine de ki ben instagram kullanmıyorum ama numarımı vereyim istiyorsan de. Bunu derkende iş için veriyormuşsun gibi konuş
Bu soruyu sorarsan onu iğnelemiş gibi davranırsın.
Haklısın iğnelemis gibi olurum
Her önüne gelenden numara mı istiyorsun der gibi olur
Ama gerçekten diğer Bimdeki kızlardan istiyor mu merak ediyorum sadece benden mi instagram istedi merak ediyorum
Yani tabiki her bimdeki kızdan istiyorsa sıkıntı yani. Ama bunu zamanla anlarsın zaten. Sende hoşlanıyormusun çocuktan peki
Hoşlanıyorum hoşlanmasam ne zaman gelecek diye hep kapıya bakmazdım. Her gelene o mu geldi diye bakıyorum
Öadem hoşlanıyorsun sen önce bu bahaneyle numaranı ver , zaten sana yürürse konuşmaya başlarsınız herkese ayran gönüllü olan biri zaten açık verir merak etme
Ayran gönüllü olmasa bile etrafında çok kadın var her bimdeki kızı tanıyor sonuçta her an başka birine gönlü kayabilir
İşte senle konuşmaya başlayınca ilgisi belli eder ordan anlarsın bence
Telefon numaramı vermeme çok da gerek yok aslında iş yerinde görmediğim zamanlar konuşmak için telefon numarası lazım ama ekmek bırakmaya geldiğinde de onunla konuşabiliriz sadece çalışanlardan biri flört ettiğimizi anlamamali sıkıntı olabilir
Kimse anlamasın istiyorsan numara vermek en iyisi
O ekmekleri bıraktığında Bugün biraz da olsun sohbet edecektik beni müşteri kasaya çağırınca sohbet edemedik. Ekmekleri bırakıp gidiyordu irsaliyeye kaç ekmek bıraktığını yazdı tam gidiyor zannetmiştim gitmeden benden instagramimi istedi ve kasada müşteri vardı ona rağmen istedi
İşte daha fazla iş yerinde muhabbet dönmemesi için numara ver müsait zamanlarında yazış konuş senin için daha iyi olur. Ayrıca konuşmaya başladığınızda tutumlarınıda anlatırsan bana yorum yaparım yardımcı olurum
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim
İsmimi yazdım ama instagramdan bana takip isteği atmamış acaba beni unuttu mu
Kağıda ismimi yazıp verdim istagramdan bana takip isteği atacaktı hala istek atmamış sence unuttu mu
İsmini bulamamış olabilir mi. Profilinde sen varmıaın mesela? Aynı isimde birçok kişi olabilir !!
Profilde benim küçüklük fotoğrafım var
Yani profilde çocuğum
Benim ismimden birçok kişi de yok soyadımı ve ismimi yazarsa sadece benim hesaplarım çıkıyor iki tane hesabım var ama biri eski hesabım onun kullanmıyorum
Ahaha belki senin isminde bir sürü kişi çıkıyor ve o senin küçüklük fotonu bilmiyor çok garip. Belkide isteklerde dir mesajlara gir orada istekler var oradan bak
Belki ona attı istek. Bak işte sana bahane çıktı sormak için. Yarın ona deki instagram istedin verdim istek gelmedi de bakalım
Baktım istek yok. Benim ismimde az kişi var çok kullanılan bir isim değil
Yarın gelişmeleri konuşmak istiyorsan ekle istersen. Şimdilik çıkmam lazım
Ekmek bırakamaya geldiğinde beni görmese bile en azında beni sorsa yanıma gelse 2 dakika konuşsak o da yeter aslında
Yetmez
2 dakikada olsa biraz birbirimizi tanımış olmaz mıyız
Olursunuz ama işte ayak üstü biraz üstün körü olur
Bence yeter niye yetmesin gerçekten haşlanmış olsa geldiğinde gözü beni arar neden olmadığımı sorar
Mesaj attım sana yarın konuşuruz şimdi çıkmalıyım
Hep ayak üstü konuşuyoruz onunla bir düzgün konuşamadık ki. Ne benim ismimi biliyor ne yaşımı biliyor hiçbir şey bilmiyoruz
Ya ben dün hayal gördüysem nedense dün instagramimi istemesi hiç gerçek gelmiyor. Sanki rüyamda gördüm ve bu dediklerimi gerçekte hiç yaşamadım
Gerçekten tuhafsın valla , insan gerçekle rüyayı ayırd edemez mi? Acaba paralel evrene gidip geldin mi? Bence bekle bakalım belki o konuyu açar bidaha
Beklemekten sıkıldım dün akşam hep onu düşündüm
Onu düşünmekten uyuyamadım
Çok kısa bir andı 1 dakikada her şey oldu o yüzden acaba hayal mıydı diye düşündüm gerçek olsa bir şekilde bana ulaşıldı mesaj yazardı.
Sora sora bıkmadın mı laaa. Ver şuna da rahatla bari
ben çok sallamıyorum
Neyi