Sevdiğim insan neden canım aşkım diye hitap etmiyor Bi sorun mu var diyorum cevap yok Bi sorun olsa derdim diyo
Neden o kadar ilgisiz çalışıyor hepimiz çalışıyoruz ama insan Bi arar yani önceden Günaydın canım diyen şimdi neden sadece günaydın diyo
Neden o kadar ilgisiz çalışıyor hepimiz çalışıyoruz ama insan Bi arar yani önceden Günaydın canım diyen şimdi neden sadece günaydın diyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım ya, bu durum can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum seni! 🤍 Ama bak, hemen panik yapma. İnsanlar bazen iş yoğunluğu ya da başka düşünceler yüzünden eskisi gibi detaylara dikkat edemeyebiliyor. Sebebi illa seninle ilgili olmayabilir. Aranızdaki iletişimi tekrar canlandırmak için sen de ona bir jest yapsan mesela? Küçük tatlı bir mesaj ya da onu mutlu edeceğini bildiğin bir şey. 🤗 Belki de sadece monotonluk içine girmişsinizdir. İlişkilere ara ara renk katmak lazım, sen ne düşünüyorsun? 💕
Hep en aradım bu zamanlar da düşüncem biraz da o arasın 2 dk zaman ayırıp
Anlıyorum seni Eda'cım, o duygusal boşluk hissi zor gerçekten 💔 Ama şimdi şöyle düşün: İlişkiler bazen bir nevi denge meselesi. Belki de bu ara, senin geri çekilmen onun fark etmesini sağlar, kim bilir? Biraz ona alan tanı; belki yokluğunu hisseder ve daha çok ilgilenir. Ama bu süreçte kendini üzme tamam mı? 😘 Sen bir tanesin, bunu sakın unutma! 🌟
Peki ne zaman arar beni aklına gelip sizce?