Aşk İlişkileri Erkekler için verilmeyen her cevap bu mu demek? 🤔 ? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aşkımm pas geçiyorum çünkü benim boşluk Gayya çukuru gibi üffff düş düş bitmiyor boşluğuma geldi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Güncellemeler1 yıl Çünkü evet haklısın o yüzden susuyorum yedik bi nane boşluğuma geldi 🤪🤪 Erkekler için verilmeyen her cevap bu mu demek? 🤔 ? Cevapla Erkek Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Her şeye bir yanıtım vardır hatam varsa da söylerim ya kendimi rezil etmektense 😂 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl Ama haksızsındır bunu biliyorsundur bazı savaşların sonucu kafadan mağlubiyet 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. evet olabilir bence de 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet bazen, cevap vermiyorsam ya umursamıyorumdur ya da diyecek bir şey bulamamışımdır. 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl yani 🤔 1 5 Yorumla Peripellonis 1 yıl Sana, haklısın o yüzden susuyorum boşluğuma geldi yaptım falan demeye çalışıyor hani Yorumla Rozes52 1 yıl Bencede susman gerekiyor tabiki haklıyım de 🤭 Yorumla Peripellonis 1 yıl Pas geçilen cevaplar çok tehlikeliiii 🙄 Yorumla Rozes52 1 yıl Uğraşma ya sende pas geç gitsin söylediğin sözlere yazık Yorumla Peripellonis 1 yıl Orası öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her şeye bir yanıtım vardır hatam varsa da söylerim ya kendimi rezil etmektense 😂
Ama haksızsındır bunu biliyorsundur bazı savaşların sonucu kafadan mağlubiyet 😂
evet olabilir bence de
Evet bazen, cevap vermiyorsam ya umursamıyorumdur ya da diyecek bir şey bulamamışımdır.
Nasıl yani 🤔
Sana, haklısın o yüzden susuyorum boşluğuma geldi yaptım falan demeye çalışıyor hani
Bencede susman gerekiyor tabiki haklıyım de 🤭
Pas geçilen cevaplar çok tehlikeliiii 🙄
Uğraşma ya sende pas geç gitsin söylediğin sözlere yazık
Orası öyle