Arada çok büyük bir uçurum yoksa saçma bir durumdur. Birinin sizden birkaç sene önce ya da sonra doğmuş olması birbirinize karşı duygusal duygular, arzular besleyemeyeceğiniz anlamına gelmemeli. Önemli olan zihin ve ruh yaşı, fizyolojik yaş belli bir yere kadar.🎀
İlişkide yaşa takılmak ne kadar doğru? Ölçüsü nedir?
Yaş önemli değil diyen insanların çoğu pil bitince dehliyor ya çok gülüyorum awq :D abi neden 10 yaş büyük ya da küçük birini ister ki insan. Bak en baba rakam 8 9 olsun hadi ama o bile 18 yaşındaki bir kızın 28 yaşında biriyle olmasına etik bakmamı sağlayamaz. Bana göre sübyancılıktır belli bir yaştan fazlası o kadar.
Erkeklerin belli bir yaştan sonra olgunlaştığını söylerler ama 50 yaşındkai adamın çıkıp 18,25 arası kızları istemesi onlarla sevgili olmayı istemesi asla olgunca bir davranış değil. Bence bir insanın hani maximum 10 yaş aralarında olabilir. Ondan fazlası da artık hastalıklı bir beyin oluyor. Yaşadığımız ülkede o kadar ilgi ve sevgi açlığı fazla ki insnalar annesinden babasından bulmadığı ilgiyi anne ve babasının yaşındaki kişilerden arıyor.
Asla doğru bir şey değil birisini beğendiğinde sen kaç yaşındasın diye sormuyorsun gidiyorsun selam nasılsın falan diyorsun yaş sonraki olay benim için ölçüsü yok benden küçük birisini istemem benden büyük olmasını isterdim
İlişkilerde yaş meselesine takılmak bence, bir noktada kişilerin ne beklediğine ve ne hissettiklerine bağlı. Yaş, ilişkilerde önemli bir faktör olabilir ama bazen tamamen dışsal bir şey gibi de kalabiliyor. Önemli olan, iki kişi arasındaki uyum ve duygusal bağ. Yaş farkı büyükse bile, eğer birbirlerine saygı gösteriyorlar, aynı hedeflere sahipler ve birbirlerini gerçekten anlıyorsa, o ilişkiyi sağlıklı bir şekilde sürdürebilirler. Ama tabii ki, yaş meselesi kişisel olarak bazı insanlara büyük bir engel oluşturabiliyor. "Yaş farkı çok var, bu ne olacak?" diye düşünmek yerine, ruhsal ve duygusal uyum önemli bence. Her şeyin bir dengesi olduğu gibi, yaş konusunun da bir ölçüsü olmalı.
Parası olan 50 yaşında adama 22 yaşındaki kız bakıyorsa sorun olmuyor tabi. Ama parası yokken 50 yaşında bir erkeğin 22 yaşında bir kıza bakması erkek için sorun olabiliyor. Önce bunu aşmak lazım. Zengin yapınca aşk, fakir yapınca sübyancılık olmasın mesela ama demi
22 yaş ve altı fazla küçük gelir. 23 garip gelir. 24 minimum sınır (31 yaşındayım). Fazla fark yoksa takılmak saçma. Fazla fark varsa da iyi yürümez bence
İyi anlaşabilmek, birbiri ile konuşmadan bile birbirini anlamak, zıtlıkları ile birbirinin bakış açısını değiştirebilmek, zorlukları bölüşmek, mutluluğu paylaştıktan sonra yaş bir sayı sadece.
Aynen öyle benim hayatımdaki bütün sevgililerim ve flörtlerim benden büyüktü. Ve gayette uyumluyduk. Dış görünüş olarak aradaki yaş farkı belli olmadıktan sonra geriye kalan sadece rakamlar oluyor. Önemli olan uyum anlayış beklentiler