Instagram'da gezinirken gördüm. Sizce doğru mu beyler? 🤔

Instagram'da gezinirken gördüm. Sizce doğru mu beyler? 🤔

Seven adam ayrılsanız bile bırakmaz, peşinizde koşar diye diye kaç tane kadın cinayeti kadın yaralanması oldu kim bilir. Bu sevgiden ziyade saplantı ve takıntıdır. Seven insan sevdiğine kesinlikle zarar gelmemesini ister, onun iyiliğini ister, eğer ki istenmiyorsa da bu belirtilmişse de tamam deyip yoluna devam eder. Bir kadın yüzünüze karşı seni istemiyorum, git, ayrılalım filan diyorsa teşekkür edip iyi dileklerde bulunup yolunuza bakmanız gerekiyor. İstenmeyen yerde durma gurursuzluğuna ve saplantı takıntı haline getirip kadını korkutmaya da gerek yok.
Aşka inanmıyorum ve onurum gururum önemli 👍 bir insan kendi gururunu ayaklar altına almıyorsa karşısındaki insanın gururunuda incitmez.
Asıl seven adam istenmediği yerde durmaz.
Yapmaz bir erkek fazla gurur yapıyorsa gerçekten sevmemiştir sevenlerin halini görüyoruz gereken özeni göstermiyor çabalamıyorsa sevmiyordur salın sizi sevmeyen bir adamla ne işiniz olabilir?
Bir adam sizi gerçekten çok severse, yokluğunuza dayanamaz ve soluğu başkasının yanında almak yerine sizin yanınızda alır her zaman bu böyledir. 🔎❇
Ah canım, bu konuda bir şeyler söylemezsem içimde kalır! Aşk zaten gurur işleriyle bir arada pek yürümez. Seven adam, sevdiği kişinin peşinden koşar, duygularını göstermekten çekinmez. Ama tabii bu durum kişiye göre değişir, herkesin gurur eşiği farklı!
Sence aşk mı daha ağır basmalı, gurur mu? Şahsen ben, biraz aşkın kazandığı tarafta gibiyim. 💕 Ama sen ne düşünüyorsun? ✨
Adeliinam, 108 mi? Efsanesin valla yaş almamışsın gibi konuşuyorsun 😅 Gurur aşkın karşısında bazen fısss olabilir, haklısın. İnsanın sevdiğine değer vermesi önemli sonuçta 💕 Ama yine de dikkat, fazla gurursuzluk zarar 😜
Bencede aşk daha ağır basıyor. Gurur da önemli ama çok seviyorsam ve o da bana aynı değeri veriyorsa gurur yapmayabilirim.
Cevap
38Cevap
Gerçekten seven insan gurur yapmaz gurur yapıyorsa sevmiyordur emin değildir erkeği kadını yok
Onların bir dediği diğer dediğini tutuyor mu ki jdjdj
Evet seven insan gurur yapmaz...
Gururum her şeyden daha önemlidir benim
Seni biliyorum zaten Barış. Sen kendine saygı duyan bir adamsın 😌🙏🏻
@Adeliina Teşekkür ederim aşkom 🙏😌
Rica ederim 🧚
Evet, gurur yapmaz ama gururunu incitecek bir şey yapılmışsa da sevilmiyor demektir.
Erkek dediğin çabalamasını bilir, gurur yapmamalı diye düşünüyorum.
Bazı kadınlar ne yazık ki çok hayalperest ve hayal dünyasında yaşamayı bir meslek edinmişler kendilerine böyle bir dünya yok
Sevdiğimiz zaman her şeyi yaptığımız doğrudur ama karşımızdaki bunu suistimal ettiği anda sevgimizi öyle bir çekeriz ki hiç sevilmemişim maalesef diyecek duruma da karşımızdaki yıllarca bunu sorgular durur o yüzden fazla şey etmeyin yani
Evet doğru bir söz.
Aşk gonulde yankılanan bir ses gibidir.
Ses gönlünden gelir beyinde yankılanır.
Ama bu gönlü öldürdükten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Gönülde maşuktan gelen bir söz ile ölür.
Yapmaz hayır. Yazı çok güzelmis bu arada imza atıyorum.
Yalan gurursuz insan olmaz aşkta gurursuzsa geri kalan şeylerde de gurursuzdur
Öyle olması lazım ama şimdiki erkekler bi garip 😀
Kızların kendini kandırmak için söylediği söz.
Kimse kimseyi körü körüne sevmez. gerçek sevgi ve saygı vardır ama ona uyanıklık, çıkar, suistimal bulaşırsa kirlenir. ülkede her şey gibi bunu da kirletiyorlar. herkes de kendini korumak için temkinli davranıyor.
Yanlış şimdi şöyleki yaptığı hata boyunu aşıyorsa yazmaya yüzü olmaz
Sen onu başından birden savdıysan kalbi kırılır
Ama yanlıl anlaşılmalar yüzünden bittiyse sürekli konuşmak ister
Öyle bir şey yok karakterli adam gurur yapar kız olgun birisi ise zaten adamı o hale getirmez getirdiyse de adamın gururuyla ayrılması en mantıklısı ve objektif olanıdır
Ben gurur yaparım eğer saygısızlığa uğradıysam bunu güzel bir dille anlatırım hala anlamıyorsa mesafemi koyarım. Aşk önemli ancak insanın kendine öz saygısı olmalı.
Bu karşindaki kişinin ne istediğine ya da ne hissettiğine göre değisir. Sen istediğin kadar çabala eğer karsindaki kişi seni istemiyorsa bosa kürek çekmenin bir anlami yok
Sadece seven adam için değil seven kadın da böyle yapar kesinlikle doğru çabasını görmediğim birinin sevgisine inanmam.
Sevgi güvenle başlar.
Güven birine neden gurur yapayım ki.
Zaten öyle bir durumla karşı karşıya kalma ihtimalim olmaz , olamaz.
Hee böyle diye diye insanları manipüle ettiniz. Seven kadın da gitmez diyorum bende
Şükür aradığım yorum
Gurur yapmaz ama yüzsüzlük de yapmamalı bence bir yerden sonra.
Gayet yapar. O dediğiniz AŞK'tır, gurur falan tanımaz.
Yapılmamalı diye düşünüyorum. Sevgi ağır basmalı.
Heeee siz zırt pırt ayrılacaksınız biz de sizin peşinizde gezeceğiz öyle mi. Bu kadın milleti kadınlık organı var diye kendini ne zannediyor bilmem
Bu sözü feministler söyler.
Yapmaz bir adam seviyorsa sevdiği için her şeyi yapar
Bir süre çabalarım, çok kısa bir süre. Eğer karşılık yoksa gururum devreye girer ve çekip giderim. Geri dönüp özür dilese bile artık konu kapanmıştır.
Kesinlikle öyle seven adam gurur yapmaz 🙌
Lan o gurursuzlugu bn yapiyorum nolacak simdi o olsaydi yapabilir miydi yapmazdi diyorum kendi kendime
Sonra da uzaklaştırma kararı aldırırsınız 😅
Yapmaz ne kadın ne adam
Aynen öyle balimm
Cidden doğru beni seven birisi vardı 10 yerden engellemisimdir 🥲 istemiyodum
Gerçekten seven adam gururu bir köşeye bırakır ama ne olduğu da önemli
Gurur iyidir yapsın insanlar yoksa yüzsüzlüğe gider gerekli yerlerde gurur şart
Benden ayrıldıysa ne işim olur bir daha :D Seven insan ayrılır mı :D :D
İnsan onuruyla gururuyla yaşar şerefiyle ölür.
Seven adam gurur yapar.
Seven adama vahiy mi iniyor bilecek 🤣
aşkta gurursuz olan makbuldur
Seven insan gurur yapmaz
Yapması lazım gurursuz adam mı olur
Kendi gitti zaten ama ben gurursuz taraf oldum
Yapmaz gurur kibir den gelir
Ya da başka seçeneği yoktur
Bence de yapmaz
Yapmazz
Karakter meselesi
Kısa ve net YAPMAZ