o kadar uzun süre hayatıma birini almadım ki nasıl flort edilir unuttum sanki :D nasıl flort edilir ve cilveli olunur karsımdaki erkek benden hoslanıyorsa ve belli ediyorsa ben de bunu ufak tefek seylerle nasıl gosterebilirim yazın bakalım bildiginiz kadar canikolar :)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Flört etmeyi unuttuğum zamanlarda, aslında doğal olmak en önemli unsur. Yapmacık davranışlardan kaçın, gülüşünü ve samimi bakışlarını kullanarak karşı tarafa ilgi göster. Küçük şakalar, hafif dokunuşlar ve içten iltifatlar, cilveli olmanın en net göstergeleridir. Konuşmalarında rahat ve açık ol, ama dozunu kaçırmadan. Kendine güven, çünkü özgüven her zaman çekicidir. Doğal bir enerjiyle yaklaşmak, seni fark edilir kılacaktır. Bu yöntemler sayesinde flört sürecini eğlenceli ve samimi hale getirebilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Kendi haline bırak kendini. Bırak duyguların davranışlarına yol göstersin. Bir şeye dikkat etmeyi unutma yaptığın veya kabul ettiğin ve bunun sonucunda rahatsız olduğun bir şey varsa o konuyu duygusallıktan ziyade akıl süzgecinden bir daha geçirip düşün. Şimdiden iyi adamlara denk gelmen dileğiyle 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle şeylere hiç girme 👍
İletişim kurmak için her fırsatı değerlendir. Sabahları günaydın, yemek yerken afiyet olsun, akşamları iyi akşamlar, gördüğünde selam ver vs vs karşı tarafta ilgi gösteriyorsa ona göre devamı gelir zaten.
Bu yaştan sonra ne cilvesi Allah aşkına?
00 Yorumla
Flört etmeyi unutmuş olabilirim ama sanırım en iyi yol, bakışlar ve küçük esprilerle karşıdaki kişiye 'ben buradayım' demek! Mesela bir bakış atıp hemen gözlerini kaçırmak, gülümsemek ya da sohbeti tatlı bir şekilde yönlendirmek işe yarar. Ama asıl cilve, hiç beklemediğin anlarda gelen bir 'nasılsın?' sorusunda gizlidir. 😉 Her şeyin tadını çıkar, ama unutma, en iyi cilve kendin olmaktır!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkendin ol yeterli
00 Yorumla
1 yılAh, güzelim, senin cilveye ihtiyacın yok aslında… Sen zaten her bakışınla, her kelimenle büyüleyici bir etki bırakıyorsun. Flört etmek senin doğanda var, farkında bile olmadan dokunduğun her kelimeyle baştan çıkarıyorsun. Ama eğer bir erkeğe hislerini hissettirmek istiyorsan, işin sırrı küçük detaylarda…
Ona bakarken gözlerinde bir parıltı bırak, gülüşüne hafif bir oyunbazlık kat, konuşurken parmaklarını saçlarının arasından geçir ya da bir anlık dudaklarına dokun… Sözlerinle hafifçe meydan oku, ama gülüşünle davet et. Ses tonun, yumuşak ama içinde küçük bir ateş saklı olsun. Ve en önemlisi, kendini hissettir… Onun gözlerinin içine baktığında, ona “biliyor musun, sana karşı ilgisiz değilim” der gibi bak. Emin ol, eriyecektir.12 Yorumla
Soran1 yılçok güzel yazmışsın bunları pat diye yapamam ama yavas yavas ilerledikce anca uzun zamandır biriyle olmayınca korelmis gibi hissediyorum :)
- 1 yıl
Güzelim, her kelimeninle içimde bir ateş yakıyorsun, farkında olmadan bile. Senin gibi bir kadına yaklaşırken, her anı hissetmek ve her hareketini doğru şekilde okumak gerekir. Cilve de bir sanattır, ama seninle her an, kelimelerden çok daha fazlasını hissetmek istiyorum. Gözlerindeki o çekicilik, vücudundaki zarafet, bir bakışınla beni derinden etkiliyorsun. Bazen, kelimeler yeterli olmaz… Her anını seninle daha da özel kılmak için sabırsızlanıyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılFlört etmek aslında çok kasmadan, hissettiklerini ufak ufak göstermek. Karşındaki senden hoşlanıyorsa ve belli ediyorsa, sen de ufak hareketlerle karşılık verebilirsin. Mesela göz teması kurmak çok etkili olur. Baktığında hafif gülümsemek, sonra gözünü kaçırmak... Samimi ama çekici bir tavır yaratır.
Konuşurken bazen hafifçe koluna dokunabilirsin, çok doğal bir hareket gibi. Küçük şakalar yap, onu hafiften tiye al ama tatlı bir dille. "Sen böyle mi düşünüyorsun yani?" gibi, hafif meydan okuyan ama gülümseten cümleler işe yarar.
En önemlisi rahat olmak. Kendin ol, kasma. O zaman zaten en cilveli halin ortaya çıkar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılkadinsi kiyafetler. topuklu etek corap ya da elbise ile baslamalisin. abartmadan goz makyajin iyi olmali.
gulumseme onemli. ve koluna girmek. Bunlar onemli seyler. sonra bakislar. erkek dikkatini senin ustunde toplayarak sana bakiyorsa devam et111 Yorumla
Soran1 yılcok topuklu insanı degilim gunluk hayatta daha cok sneaker giyerim diger turlu tuhaf duruyor :D ama digerlerini dikkate elıcam :) erkek bana bakiyorsa mesela karsılıklı otururken gulumseyerek ben de gulumsuyorum baska ne yapabilirim bi de koluna girmek icin daha erken sevgili falan degiliz daha
- 1 yıl
koluna girmek flirt ettigini gosterir. centilmenlik geregidir. sevgili oldugun anlamina gelmez. basini omzuna koyarsin o zaman birseyler hisseder. ama opusmeye hazir olmalisin
Soran1 yılsu an icin biraz erkek bunların hepsi icin biraz daha arkadasımsı bi flirt halindeyiz yavas gitmek daha iyidir sanki. opusmeye hazir olmalisin derken ne zaman icin dedin basimi omzuna koyunca mi
Soran1 yılerken*
- 1 yıl
evet. basini omzuna koydugunda buna hazir ol.
Soran1 yılonun acısından mı :D
- 1 yıl
bu sekilde elini yuzune koyup dudaklarini opebilir.
Soran1 yılanladım tatlı aslinda ama yine de erken benim icin daha tanimak istiyorum cok yeni tanısıyoruz cunku
- 1 yıl
mantigin agir basiyorsa...
Soran1 yılanladım haklısın tesekkur ediyorum :)
- 1 yıl
rica ederim
1 yılFlört etmek ve cilveli olmak aslında eğlenceli ve doğal bir süreçtir, özellikle iki kişi de birbirine ilgi duyuyorsa. İşte birkaç öneri:
Göz teması kurmak: Göz göze geldiğinizde, özellikle biraz gülümseyerek bakmak, ilgiyi belli etmenin en basit ama etkili yollarından biridir. Gözlerdeki samimi ışıltı, karşınızdaki kişiye "hoşlanıyorum" mesajı verebilir...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Burdaki tavsiylerle ilişki yürüteceğini hiç yürütme daha iyi :D
221 Yorumla
Soran1 yılYa sordum iste mantıgıma uyan seyleri okurum kalanlar cope :)
Soran1 yılevet yuzyuze bir kere gorustum guzel gecti karsilikli ikimiz de pozitif bakis acisiyla bakiyoruz karsilikli anlayisli gibi oldugumuzu hissettim gorusmenin yuzde sekseni gulerek gecti diyebilirim yeni tanisiyoruz 2 aydir bu kadar :)
- 1 yıl
Bende cilvenin karşılığı kendimi özel hissetmemdir. Bu bir şımartmada olabilir. Kimseyle konuşmayacağı bir konuyu benimle konuştuğunu hissettiğimde de olabilir. ya da Normal kişiliğinin dışına çıkması da olabilir. Bunu biraz daha açacak olur isem. Normal şartlarda ciddi ve soğuk birisindir ama benim yanımda benimle mutlu olduğun için çocuklaşıyorsundur bu beni çok mutlu eder ve şımartır. Senide benim gözümde cilveli birisi yapar :) Yani cilve diyince aklınıza sadece dişiliğin ön plana çıkması olmamalı. Hee o da bir cilve ve asıl cilve dişiliğini ön plana çıkartman tabiki ama anlattığına göre bu senin ilişkinde şu anda çok erken bir kaç faz daha ilerletmen lazım ilişkiyi diye düşünüyorum. Bunun haricinde soru cevap gidebiliriz eğer sormak istediklerin olur ise :)
Soran1 yılAnladım eger bu dedigin gibiyse ben normal halimde cilveli birisi olabilirim hahaha yani bu dediklerini farketmeden yaptıgımı farkettim okurken ama ne biliyim gidip de boyle degisik bakıslar atamıyorum yeni tanıdıgım birine ya da ne biliyim ne yapacagımı bilmiyorum o sekilde su an icimden daha fazlası gelmiyorum daha sakin olmak istiyorum ama karsımdaki de soguk sanmasin istiyorum diye normalde tanımadıgım kisilere cok soguk olabiliyorum bunu da ona demistim gorusmeden once mesajlasırken o da aksine ben seni cok yakın hissettim dedi gorusurken bana cok samimisin dedi ben konusurken gulerek dinliyordu ben normal sartlarda da esprili konusurum cumle aralarına serpistiriyorum boyle hahaha belki onunla da alakalı olabilir ama cilve olarak anlamlandırılır mı bu bilemedim ama dedigin gibi cok yeni daha :)
- 1 yıl
Seni şu anda daha iyi anladım. Sen normalde soğuk olduğun için bu arkadaşa karşıda farkında olmadan soğuk davranıp onu kendinden soğutursun diye korkuyorsun haklı olarak. Ama öyle bir durum anlattığına göre söz konusu değil. Çünkü sana demiş seninle ne kadar mutlu olduğunu :) Sen bence bu şekilde devam et :)
Soran1 yılAslinda ilk basta herkese karşı çok soğuk ve güvenmeyen bir insanım gereksiz samimiyetten hoşlanmıyorum. Ama şimdi bu kişiyle birkaç ay konusunca ve bir kere de gorusmek istedi oyle gorustuk o da samimi guleryuzlu biri o tarz birinin yanında ben de onun gibi olabiliyorum genel olarak karsıdakinin enerjisi bana yansıyor ben de onun gibi oluyorum burada da oyle oldu ama ekstra bir sey yapmadım yani arkadasca davrandım ama samimi arkadasmısız gibi :)
Soran1 yılsonrasında iyi ki gorustuk ne guzel gecti falan dedi ama oyle arkadas gibiyiz henuz :D
- 1 yıl
Artık bundan sonraki evrede senin cilve diye adlandırdığın şeyleri yapabilirsin işte :) Yani ikinizde birbirinizin samimiyetine inandığınız noktada. O samimiyet oluşmadan cilve çok yapmacık durur zaten :) dinlerken bile içim kıpır kıpır oldu. Umarım çok mutlu olursunuz ve güzel bir ilişkiniz olur :)
Soran1 yılHaha teşekkür ederim aslında cok fazla bir sey yok daha ortada da :) İşte o cilve diye adlandırdığım şeyler ne mesela hahaha ne yapabilirim tam olarak yani ben öyle taktik yapabilen bi insan değilim sinirim bozuluyor istemedigim bir sey yapamıyorum zaten yapınca da cok belli ediyorum istemeden oldugunu içimden geldigi gibi samimi davranıyorum genel halim ama boyle ekstra ne yapılır ufak tefek seyler oyle abartı seylerden hoslanmıyorum zaten :D
Soran1 yılyani güzel sözler fazla olmadı iltifat gibi haha ama guzel gecince ben de sasirdim iyi anlamda enerjim tutunca :)
- 1 yıl
Bence hiç girme cilve işine içinden geldiği gibi davran zaten tüm taşlar yerine oturacaktır. Çünkü anlattığın kadarıyla her şey çok güzel gidiyor zaten şu anda bulandırma hiç suları :) Çünkü sana vereceğim tavsiyelerin tamamı dişiliğini ön plana çıkarmakla ilgili olacak. Bunları da şu anki rahatlığın ile yapabileceğini düşünmüyorum. Hepsini geçtim bence en büyük handikapta tavsiyeleri yaptığında beklenti içine gireceksin eğer karşı taraftan beklentilerini karşılayacak bir tepki görmezsen bu seferde hayal kırıklığına uğrayıp acaba hoşuna gitmedi mi? acaba beni yanlış mı anladı? keşke yapamasamıydım gibi çıkmazlara gireceksin. O yüzden böyle devam etmeni tavsiye ederim :)
Soran1 yılEvet bu tavsiyen hosuma gitti :) yani boyle sey diyorlar ya biriyle gorusunce biraz cilveli ol falan diye o bana yuklenmemis bence karsımdaki kisiyi cok iyi tanımadan yapamıyorum icimden gelmiyor hic, yaparsam da surat ifadem her seyi belli ediyor neden boyleyim bilmiyorum erkekler taktik olmadan calismiyormus ama benlik degil hic :D dedigin gibi bi de beklenti icine girme durumu var karsımdan onu gormezsem soguyabilirim en iyisi dogal akısı simdilik ama eger daha cok belli ederse ve sevgili gibi olursak ondan sonra nasıl olmalı mesela belki kendiligimden degisirim belki samimiyetten dolayı ama yine de hazir seni bulmusken sorayım :)
- 1 yıl
Bence senin durumunda en büyük taktik doğal olman zaten :) başka türlüsü oyunda hile yazmaya benzer diğer oyuncu tarafından bu muhakkak anlaşılacaktır. Ki bu oyunda kazanan ya da kaybeden yok. Tek amaç oyunun sonunda iki tarafında mutlu olması. Sevgililik aşamasına geldiğinizde çok fazla yapabileceğin şey var. Onun için bana ulaşırsın sen artık :)
Soran1 yılSoyle bir durum oldu gorustugumuzde normalde kahve icmek icin bulusmustuk ondan sonra biraz yuruduk zaman gecirdik sonra aksam oldu saat 9a geliyordu bir seyler yiyebiliriz dedi birkaç kere ben de normalde 2 saat gorusur donerim dedim ama 5 saat olacaktı nerdeyse ben de biraz gec olur donebiliriz de dedim o da ben seni bırakırım dedi ama evi benim evime cok ters yani bi benim evime gidip tekrar geri donecekti hic gerek yok cok sacma olur dedim yok hic sorun degil birkac kere daha soyledi ama zaten benim gidisim de kolay olacakti aksam ona zor olmasın diye gecistirdim orada bozulmus mudur diye dusundum sanki reddeder gibi olmamıstır umarım diye dun oldu bu olay
Soran1 yılHaha tamam olunca sana donerim o zaman umarim burada olursun :)
Soran1 yılNasıl yani :D
Soran1 yılha anladım tamam mantıklı :)
1 yılYani zaten seni bu halinle seviyorsa ekstra flörtöz olmak için kasma; zaten doğal , olduğun gibiyken çalmışsın gönlünü. Ama benim düşüncem erkeklerin cüretkar tavırlardan hoşlandığı yönünde. Ne istediğin konusunda net olunca flört edecek ortamın kendiliğinden doğacağını düşünüyorum 💅💅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. O cilve olayı otomatik gelişiyor sevince, ilgi duyunca her kadında var bence o duygu yeterki onu ortaya çıkaracak doğru bir adam olsun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKarşında prenses erkek değilde adam olduktan sonra sana kadın olduğunu hissettirir sende içgüdüsel olarak cilveli ve seksi olursun adamına denk gelmek var ama nerde etraf çöplükten geçilmiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal bir bağ oluştuğunda bunları sorgulamıyorsun çorap söküğü gibi kendi kendine geliyor tatlı sözcükler tebessümler mimikler vs Duygusal bir bağ gerekir jdjd
00 Yorumla Vay be kadınlar ne hale geldi davar erkekler yüzünden. Cilve yapmayı ilgi göstermeyi unutur hale geldi. 😁😁
111 Yorumla
Soran1 yılOyle ama :D
Soran1 yılAman aman gormeyelim onaları :/
Soran1 yılAilesi dogurup direkt birakiyor maalesef yetistirme gibi durum yok egitimsiz ailede boyle olmaları cok anormal degil erkek cocuk yetistirmek cidden cok zor
Soran1 yılfarkındalık guzel sey :)
Soran1 yılEvet genel olarak kendilerine de yansıyor
1 yılBulalım sana birini kiz böyle tek başına olur mu hic ya unutursun tabi Allah bilir sen şimdi evde kapatmissindir kendini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle cilveli olunmaz dogulur. İçten gelen bişey bu.
21 Yorumla- 1 yıl
Her daim bakımlı ol. Gülümse. Bide azın iyi laf yapsın yeter
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılcilveli olunmaz doğulur, en iyisi sen oluruna bırak su yolunu bulur ama olmuyorsa da zorlamamamak lazımdır
00 Yorumla
1 yılBizden geçti canım ya, ona direk söyle bak ben artık böyle şeylerle uğraşamam kocaman olduk hoşlanıyorsan açık açık konuş de :)
00 Yorumla
1 yılben bi ara kitabını yazcaktım da, s. tir et bu millet haketmiyo dedim, sobada yaktım taslakları
00 Yorumla
1 yılBen sana yazarsam karşılıklı sohbet muhabbet bu flört olabilir sanki ben de bilmiyorum denemek lazım 😅😉😏
00 YorumlaBenimde uzun zamandır ilişkim olmadı. Laçkalaşmış sevgileri gördükten sonra mantık düşüncesinde ilerlediğim için böyle bir yolda yürüyorum. Mutlu muyum? Bazen. Mutsuz muyum? Bazen. Karışık bir döngü 😊
10 Yorumla
1 yılKarşındakini özenle dinle ve kibar ol 😊 flört ustası olmak şart değil
10 Yorumla
1 yılDoğru insansa o zaten sana kadınsı hissettiriyor takılma
10 Yorumla
1 yılmastürbasyon yaparak ve tatlı ve baştan çıkarıcı konuşmalar yaparak bebeğim, Aşkım vesaire gibi
10 Yorumla
1 yılKarşındakinden hoşlandıysan otomatik o cilve yüklenecek merak etme
10 YorumlaKendin ve iyi bir insan olman yeterli kimseyi memnun etmek zorunda değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBir şeyler hissediyorsan taktiğe gerek yok. Dürüst ol kâfi.
00 Yorumla
1 yılChat CPT ye sor o sana anlatsin buralardan ekmek çıkmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Senin kimseden bir icazet , taktik almana lüzum yok doğuştan yetenekli olduğun belli zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Dikkat çekmek gerekir yoksa kimse oltaya takılmaz, kendini göstermek sanattır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
1 yılSenin bilmedigin 5 vakit namazda oda işine gelmez, müslüman Mahallesi'nde salyangoz satma 😉
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılZaten flört haramdır boşverin, Allah'ın uzaklaştırdığı faydası olmayan işlere geri dönmeyin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu taktiklerle yürütebileceğin bir şey değil içinden gelince su gibi akar gider
00 Yorumlaİnsn yedi yıldır olmadı. bıktım yalandan dolandan ama kafa dengi biri olsa ömrümü vericem
00 YorumlaEkle 100 kişi sosyal medyadan bak neydi ve nasıl sıkılacaksın nasıl görüyorsun akskekrkrkkr
00 YorumlaNeden o kadar kapattın kendini ve asosyal oldun ki? Biraz sosyalleşmen lazım ki ilgi göresin !! 👀👀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sanki eğlenmek amacı için sormuşsun gibi geldi 🧐😂
010 Yorumla
Soran1 yılyok degil ciddi sordum
Soran1 yılspor ama sık giyiniyorum oyle topuklu degil onun dısında bakıslar nasıl olmalı mesela
Soran1 yılyani boyle imalı bakışlarsa henuz erken bence benim icin
Soran1 yılyok bir tanıdıgımın arkadasıymıs
Soran1 yılyani ben kalıcı bir ilişki olarak dusunuyorum aynı zamanda en yakın arkadasım gibi olmasını bekliyorum
1 yılFlört etmenin belli başlı kaideleri yoktur. Tamamen içinden gelerek hoşlandığını, ilgilendiğini belli etme seremonisidir. Bu süreçta yapılan davranışlar içten ve samimi değilse kendini muhakkak belli eder
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBende unuttum flört etmeyi en son ne zamandı hatırlamıyorum bile
10 YorumlaBende de durum aynı erkeklere el ense çekip başkan kuzen dediğim durumdayım. Bulursan bi püf noktası bana da haber ver..
20 Yorumlaİçinden geldiği gibi davran karşındaki insan senden hoşlanıyorsa zaten o doğallığına tutulur malum normal kadın kalmadı ortalık tilkicanlar koca avcılarıyla dolu 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBazen oyle oluyor insan unutuyor ne konuscagini bilmiyor 🤭🤭🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim de en son 3 ay önce sevgilimden ayrılmıştık boşluktayım adeta
00 YorumlaVall buraya kadar tek geldiysen öylede git derim. Bu devirde birine güven sevgi vs duymanın kumar oynamaktan farkı kalmamış, uzaktan herkes iyi gözüküyo ama sadece uzaktan
00 Yorumla
1 yılNiye bu 30 35 yaş aralığındali bayanlar böyle ya etrafımdaki herkes bu sekilde inanırmısın. Bizim dönemde bi sıkıntı mı var 😀
05 Yorumla
Soran1 yıl30 yasındayım tam ahaha cunku kendi yasitlari hepsi degil ama cogunlukla erkek grubu cok dengesiz artik kadinlar kendini izole etti bunlardan ama arada uyumlu biri ciikinca karsisina bu sefer de afallıyoruz nasıl davranıcaz diye :D
- 1 yıl
Hahaha tabi herkes bir değil ama bende aynı seyleri düşünüyorum bizim dönem kızları sıkıntı😀
Soran1 yılyok o zaman sıkıntılı kızlar normal erkeklere normal kızlar da sıkıntılı erkeklere denk gelmis :D
- 1 yıl
Hahaha olabilir
Karşındaki insana duygu hissettiysen bence doğal olarak olur ama dişil enerjini yükseltecek şeyler yapabilirsin
10 Yorumla
1 yılarkadaşlarınla nasılsan, rahat ol yeter artık kimse cilve aramıyor inan. kasmadan hem eğlenip hem romantik anlarda yakınlaşıcağınız bi ilişki inşa et
10 Yorumla
1 yılİçinden geldiği gibi davran, ama nazik bir şekilde. Zaten karşındaki ondan hoşlandığını anlar.
20 YorumlaSen birini bul o sana ikisi arasındaki farkı hem teoride hem de uygulamalı anlatır
00 Yorumla
1 yılKimse için uğraşıp zaman kaybetme senin olan seni bulur ister cilveli ol ister ruhsuz
00 Yorumla
1 yılGözlerinin içine bak tebessüm et laf at onun ilgili olduğu şeyleri sor onunla ilgilen kısacası
00 YorumlaOlduğun gibi görün, göründüğün gibi ol. Bütün mesele bu 😉
00 Yorumla
1 yılFlört o ne? Yeniliyormu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGoogle amcaya sordun mu
011 Yorumla
Soran1 yılsordum tabi
- 1 yıl
Cevabı öğrendin mi peki
Soran1 yılyok istedigim seyler degil
- 1 yıl
Nasıl öğrenmeyi düşünüyorsun
Soran1 yılzamanla olacak bu galiba
- 1 yıl
Hayırlısı
Soran1 yılevet öyle
- 1 yıl
Neden cilveli olmak istiyorsun
Soran1 yılsoguk sanmasın diye
- 1 yıl
Olman gerektirdiği gibi davran
Soran1 yıloyle yapıyorum diger turlu yapmacık oluyor
Geçip karşısına bende seni seviyorum de tamamdır
03 Yorumla
Soran1 yılo kadar da hissim yok ona karsı daha yeni :D
Soran1 yılhoslantı donemi olabilir sevebilmem icin baya ekmek yemesi lazım ahahah
1 yılİçinden geldiğince davran..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılNe yapıyorsun emmi oğlu deyip ense çekmek gerek
10 Yorumla
1 yılBoşwer işwe cilwe herzaman kendin ol yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBende unuttum banada anlatsınlar 😅😅
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Bende bilmiyorum bıktım insanlardan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. burada ilişiki arama derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen de unutmuşum.
11 Yorumla- 1 yıl
Hatırlatalım 😇
Gizli Üye(36-45)1 yılİlgisini tersleme o anlar
24 Yorumla
Soran1 yılyok terslemiyorum gulumsuyorum sakalasıyoruz falan
Cevap sahibi1 yılO zaman güzel haberlerini almayı umuyorum
Soran1 yılteşekkürler umarım iyiyse olsun :)
- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem