İçimi ve sinirimi buraya dökücem hazır mısınız?

Yaw sg ya ilişkide kimin kız kimin erkek olduğu belli değil yaa. Böyle naz görmedim arkadaş. Daha yeni tanıştığım ve flört etmeye başladığım çocuk aramız bozulunca benle kız gibi kavga etmeye başladı. Sesi kız gibi olduğu yetmezmiş gibi bir de karakteri kız gibi çıktı yaa. Bana oraya gelirsem saçını başını yolarım dedi yahu erkek adam ne anlasın saçını başını yolmaktan? Benim istediğim erkek adam sinirlenince olgun davranmasını bilecek Böyle bir sürü laf atmak telefonda sesinin kısılmasına kadar bağırmak da neyin nesi? Bir de sürekli kendini sakalıyla övüyor erkeklerin kadınlardan daha üstün olduğunu düşünüyor falan. Erkekler ne yapsalar haktır kadınlar susacak diyor hep. Ya bence ikisi de eşittir, kadın naziktir erkek de ağır başlıdır bu şekilde kavga çıkmaz işte, o yok erkekler üstündür diyor. Kafayı yicem yaa birde bana bağırıp çağırıp küfürler edip bir daha arama yazıp çekip gitmez mi? Delircem artık ya, neyse içimde ona karşı ufacık bir sevgi bile kalmadı artık nefret ediyorum o kadar düştü gözümden. Ona pişman olma kapımda köle olma ritüeli yaptım, ve o bana gelirse ben onu affetmicem. O bana öyle bağırınca küfürler edince onu sakinleştirmeye çalışırken kalbim o kadar kırıldı kii, pişman olacak yaşattığını yaşayacak
İçimi ve sinirimi buraya dökücem hazır mısınız?