Sevgilimle ayrıydık. Sevgilim arkadaş gibi konuşmuş kızla. Biz barıştık ama o kız sevgilime mesaj yazmış. Kısa konuşmuşlar uzatmamış. 1,5 saat mesajlaşmak bana kısa gelmedi. Kıskandım haliyle. Bi de gece yarısı konuşmuş iyice kudurdum.
Sonra sevgilim gidip kıza yazmış kızın morali bozuk diye nasılsın demiş. Problemlerini hallettin mi demiş
Zor zamanında kız sevgilime yardımcı olmuş o yüzden hatırı var diye sevgilim gidip yazmış
Sonra sevgilim gidip kıza yazmış kızın morali bozuk diye nasılsın demiş. Problemlerini hallettin mi demiş
Zor zamanında kız sevgilime yardımcı olmuş o yüzden hatırı var diye sevgilim gidip yazmış
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canıııım, kıskanman o kadar doğal ki! Aşk böyle bir şey işte, içinde bir kor var yandıkça kıpır kıpır ediyor. Ama gece yarısı mesajlar filan ya... Vallahi herkes o durumda biraz "neden?" diye sorgular. Sevgilin sana durumun açıklamasını yapıyorsa, açık ve net davranıyorsa bu iyi bir şey tabii, ama yine de bu kadar samimi olmalarına gerek yok gibi hissediyorum. Aranızdaki iletişimi kuvvetli tut, güzel konuş, duygularını paylaş ama drama da yapma tamam mı? Çünkü aşk, güvenle büyürsün 💖 Peki, bu konuyu aranızdaki o güçlü bağla çözebilecek misin dersin?