İş yerimizde hepimizin çok saygı duyduğu, oldukça naif ve kibar bir beyefendi var. Oturduğu sandalyenin arka tarafında, bizim eşyalarımızı koyduğumuz bir dolap bulunuyor. Kızlar dolaptan bir şey alacakları zaman, o hemen kendini toparlayıp sandalyesini öne çekiyor ya da ayağa kalkarak ofiste cama doğru yöneliyor. Kahve ikram edildiğinde bile kendini geri çekerek dikkatli davranıyormuş. Hatta kadınlarla el sıkışmadığı bile söyleniyor; bir gün bir arkadaşım elini uzattığında, “onunla tokalaşma, kadınlarla tokalaşmıyor” diye uyarılmış.
Ancak bana karşı tutumu oldukça farklı. Elini uzatıp tokalaşmak için ilk adımı kendisi atıyor. Dolaptan bir şey alırken kendini toparlamıyor, oldukça rahat davranıyor. Hatta kızlar artık kendi eşyalarını bana aldırıyorlar çünkü “biz alınca rahatsız oluyor, ama sana olmuyor” diyorlar. Çay ikram ederken de aynı şekilde davranıyor. Geçen gün bir ekipman kurarken bir parça yere düştü, o an “Eline mi geldi? Acıdı mı? Yardım edeyim mi?” diye sordu. ben iş açısından diğer arkadaşlara göre daha çok muhatapım ondan dolayımımı daha samimi bilemiyorum, Diğer arkadaşlarım tesettürlü, belki bu yüzden böyle davranıyor diye düşündüm ama bu da bana karşı bir saygısızlık gibi hissettirdi. Arkadaşlarım ise onun bana karşı özel bir ilgisi olabileceğini söylüyor. Gerçekten öyle mi, yoksa ben mi fazla düşünüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer