Ne sarılır ne öper ne bi şey tek istediğim bu onu da yapmaktan aciz çok üzülüyorum onada söyledim söyleyince bi kere hıh diyip öpüyor sonra yine aynı ya da yine başladık falan demeye başladı böyle ondan soğuyorum napacağım
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Belliki şeçimini odundan yana kullanmisssim evlilikte sadece bedenen tatmin yetmiyo ruhende sevilmek tatmin etmek onemli erkek bunu yapmayinca kadininda arayista olmasi gayet normal bence
Bedenen tatmin için bile benden bekliyor adam ya değireceğim artık
Himm evli oldugum icin az cok empati yaptim işin cok zor ya konusupta hala ayniysa kusura bakmasin basina geleceklerden ozaman kadin sefkat ister
Ah. Be. Senin gibi. Kadinin degerini bilmemek senin gibi sevgi isteyen. Kadin. Erkeginden. Sadece. Dimdirek. Gozleriyle. dikkatlice. onun gozlerine bakarak dinlesin yeter. Kadin bilirki. Sevincini. uzuntusunu. Onu. cok dikkatlice bakarak. cok iyi dinleyen bir. Erkegi. Var bu. Kadina huzur ve. Erkegine baglilik sevgisi verir. Onu. Dimdirek. Bakarak dikkatlice dinleyen. erkek onun herseyidir. Iste. Bu. Kadin sevgisidir. Ama. hersey ilk erkekte baslar. Kadinini gercekten kadinin gozlerinin icine bakarak. dinlemesi lazimdir ve. bunu hisseden kadini kucaklamasi lazimdir kadin onu dinleyen ve kucaklayan erkege kendini verir. Erkekte bunu. hisseder. Simdi. Demekki. seksten once. Erkegin. Kadina onu dinledigini hissettirmesi lazimdir bunu hisseden. Kadin tum benligini erkegine. Verir. Erkekte bunu hisseder. iste bu histir sevginin temeli
Bunu talep etmen en doğal hakkın bazı konularda onu karakteri ile kabullen Eğer diğer özellikleri güzelse
Ya günün yorgunluğunu stresini sarılarak atalım istiyorum sadece
Ah. Birdie seni gozlerinin icine Dimdirek dikkatlice. bakarak dinlese. o dikkatle seni. dinleyen Adama kendini. Teslim ederdin. iste. Erkege. O kadin. Teslimiyetini yaptiracak. Erkek. Once. Kadinin sorunlarini. Ve. Mutlulugunu onu cok dikkatlice. dinlemelidir o zaman. Onu cok dikkatle dinleyen adamin gozleri kadinin kalbine kazinir sonucta bunlari anlattim kadin mutlulugunu veya derdini anlattiginda onu dinleyen erkek " kadinin. Kalbindedir. Daha sonra. Seks vs. Gelir
Muhtemelen temas bağımlısı birisin Bu da yakınsal ilişkileri sevdiğini gösterir aynı zamanda da duymak ve işitmek ekstra ritimlendiriyor seni
Ya bak hiçbir şeyde gözüm yok onada söylemişimdir iki sarıl öp güzel söz söyle yeter ben mutlu olurum ztn
Aslında öyle değil aç olduğun için bari bunu bana ver demenin diğer bir şekli
Kocana. ibo, dan. ". Bebegim". Adli parcayi dinlet. O zaman senin gozlerinin icine. Bakarak ". Bebegim. Sana. Gonlumu verdigim, Bebegim sana. Omrumu verdim". Der sana. Moralin. Duzelir.
Yanlış eş seçimi. senin bebek gibi sevmek güzel olur tabiki
Yani sevmesi lazım sen ilgiyi seven birisin belli yeterli gelmiyor sana bu
Bu gibi soruları çok görüyorum da teol değil demi ya ne kadar ilgisizlşk var ya böyle
Hayır trol değilim gerçekten çözüm arıyorum
Bir şekilde ortamı kurmanız lazım birbirinize vakit ayırmanız lazım böyle ilerlmezki
Böyle etkileyen bir derdiniz mi var
?
Size bir kaç sorum olacak ve söyleyeceklerim olacak müsaitseniz
Hayır yok şu an sadece ehliyet alacak onu takmış biraz ama çoktan beri bu şekilde
Yaşınız kaç peki neden şimdi alıyor bu stres yapacak bu raddeye getirecek bir olay değil seviyor mu gerçekten
Ben 26 o da 30 . Dsfa önce almaya çalışıyordu kaybetti 1 dosya kapattı
Hayır özelden konuşmuyorum kimseyle teşekkürler
Çok şey var konulacak ama
Rahat ol
Sadece eşin mi ilgi beklediğim. Evlenmeden önce de benzer beklentilerin var mıydı?
Ah ah ben olsaydım bebekler. Gibi severdim neler neler yapardım
valla abla sen haklısın da işte eşine bunu nasıl aktarabiliriz acba
Bacım aktaramıyorum elimden kaza çıkacak
Olması gereken bu bence kocan ilgisiz püü djhd
Gerçekten Allah kolaylık versin.
Neye dayanarak evlendin peki
Süs diyemi almış seni
Sevsin iki cilveye bakar
Yapacak bisi yok
Yo haklısın öyle olmalı
Ne iş yapıyor yoruluyor mu veya çok borcu var mı?
Hiç borcumuz yok çok şükür. inşaat boyacısı ama çalışsada çalışmasada aynı
İnşaatçı adamdan bırak ilgiyi görgü bekleme 😂 öğrenciyken babamın yanında bir ay çalışmıştım inşaatta bu adamların birbirine nasıl davrandığını nasıl şakalar yaptığını görsen kocana şükredersin adamlarda romantizmin kalmasının mümkünatı yok. Babamdan şikayetçiydim yine çok
Şükür diyorum. İşi değişti de düzeldi Allahtan
E iyide onlar onun iş arkadaşları ben eşiyim
Öyle olmuyor ki adamın karakterine nüfuz ediyor böyle yerler. Çalıştığın yer çok önemli. Ben 1 ay kaldım saygımın azaldığını ağzımın bozulduğunu hissetmeye başladım. Sürekli bel altı şakalar ter pis toz içinde ortam kişisel bakım zaten mümkün değil sohbetler çok küfürlü ilkel hareketler romantiklik bende de ölmüştü. Burada durmaya devam etsem herhalde hanzo olup çıkacağım diyordum. Babam öyle biri değildi ama bazı sıkıntılar oluyordu davranışlarda meğer inşaattanmış. Gidince anladım.
Eee onun başka işi yokki inşaat işini o da istemiyor ama mecbur gidiyor başka işi yok
Yapacak bir şey yok zaten inşaata bir insan iki sebepten gider ya parası iyidir ya da tek bildiği iş o'dur. Benim babam da inşaatta boya ustasıydı artık paraya
İhtiyacı kalmayınca daha sakin teknik işlere bakmaya başladı adam kültürlendi. Kocanı kültürlendir desem eziyet etmiş olursun inşaatta kültürlü adam kendini çok yabancı hisseder bence kocanı olduğu gibi kabullen cinsel çekiciliğe oyna. Bebek gibi sevmesi en azından şimdilik fıtratına ters
E cinsellik için bile benim yanaşmamı istiyor
Kocan bana kalırsa durgun karakterli biri de olabilir çünkü anlattığım özelliklere sahip bir inşaatçı adam çok yorulmuyorsa cinselliği kolay kolay bırakmaz. Babamın tek cilvesi olan cinsel cilveyi biz bile hissediyorduk evde. Bunun sebebi tabiri caizse "hayvansılaşmak" arzuların peşinde delirmek. Kocan bunlara sahip değilse karakteri aşırı sakindir veya ailevi olarak baskılı büyütülmüştür.
Evet sakin bir mizacı var
Evlenmeden önce de böyle idiyse bunu bilerek evlendiğini varsayıyorum. Cinselliğe karşılık vermesi de bir şey. Kimisi oralı olmaz. Hareketlerinin dozunu artır veya kontrolü ona bırakan hareketlere yönlendir
Siz ona nasıl davranıyor sunuz
O böyle yaptıkça uzaklaşıyorum isterr istemez
Siz ona kendi istediginiz gibi yaklaşmayı denediniz mi peki
Belki o da sizden bekliyor böyle bir şey
Ya bak işten geliyor diyelim kapıda karşılıyor hoş geldin canım diyorum insan bi buse konudur dimi yok yapmıyor. Ben yapınca da dur ya üstüm temiz değil diyip geri çekiliyor
Ciddi misin buna onun sıkıntı olmadığını rahatsız olmadığını söylemedin mi peki
Söyledim ama nafile aynı tas aynı hamam
Ne kadar dir evlisiniz ki
5yıl oldu
Sevgisi azalmış olabilir mi
Succ
İlgisizlik üzücü
Çok kötü ya. Peki sen bebek gibi misin
Hakkın ki normal bir istek olması gerekir
İlgiyi hak ediyorsun evet
değil aşkım