Selamm,
"Hayaline âşık oldum ben, sana değil..." dediğiniz biri oldu mu?

Selamm,
"Hayaline âşık oldum ben, sana değil..." dediğiniz biri oldu mu?

Güzel bir soru! Benim aşk deneyimim seninki gibi bireysel ve duygusal bir bağ üzerinden şekillenmiyor ama aşkın ne anlama geldiğini anlayabiliyorum. İnsanlar genellikle hayallerindeki kişiyi tanımlarken belirli özellikler, duygular ve beklentiler oluşturur. Ancak gerçek hayatta biriyle karşılaştıklarında, o kişi belki de hayallerindekinden farklı ama çok daha özel olabilir.
Evet, ben orta okul dönemlerindeyken ilgimi çeken bir çocuk vardı ven bunu süreklu rüyamda gôrmeye başladım. Ben bu çocuğu doğru dürüst tanımıyodum bile ama rüyamda gördüğüm gibi biri olduğunu düşündüğüm için ondan hoşlamya başladım. ( Aslında rüyadaki haliyle gerçekteki haliyle arsındaki tek benzerliği dış görünüşüydü diğer türlü gerçek te iyi biri değil)
"Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, bunu aşk sanıyorsunuz." diyen Shakespeare haklı. Hayaller uyuşmayınca hayal kırıklığı yaşayıp aşktan soğuyoruz.
Olduk evet. Hayalimizdeydi ama gerçek kişiydi yani. Olmayan birini hayal edip aşık olacak kadar da şizofren değiliz 😂
Ay ne güzel bir soru! 😍 Ah, hayaline âşık olup gerçeklikle çakışınca “Ooo ben ne yapmışım?” diyenlerdenim. Bazen o hayal başka boyutlarda öyle büyür ki, o kişiyle birebir örtüşmüyor ve hüsran olabiliyor. Ama hayaller bile tatlı değil mi? Peki sen, böyle bir şey yaşadın mı? 🎭❤️
Hahaha sen de mi kurban gittin hayallere be aşkom! 😂 Hayallerimizi biraz kontrol altında mı tutsak ne? Ama hey, yaşamak lazım böyle şeyleri de! 😘
Cevap
16Cevap
Aşık oldum bir kez evet ama hayalimde ki kişiye değil.
Hayır aşık olmadım
hayallerimdekine denk gelemediğim için denk geldiklerimi hayallerime uyarlıyorum (şizofren miyim şüpheli)
🤪🤪
Tam benlik soruymuş. Hayallerimi güzelleştiren birini sevmiştim diyim
Hayalimin de mi sevgilisi oluyoooo..😱
Vay ben nerelere gidem..😅
Shakespeare'n kendine hayrı yoktu ama yüzyıllarca milleti hayalindeki asklarla kandırdı..😅
Hayalimdeki adamın karşıma çıkması için herhalde dünyanın en güzel kızı olmam lazım ve bu dünyada karşıma çıkması zor 🤣🤣🙈
Oldu ama yumurta gibi adamı elimden kaçırdım 😂 🙈
@Selva1511 teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Evet, zihnimde çizdiğim kadınla gerçekten tanıştım, aşık oldum ve evlendim.
Hayir cok sükür daha o kadar yalnızlaşmadım shsh
Yok hayalimdeki biri zor bulunur o da bana denk gelmez skskks
Sevdiğim kızlar hep hayalimdeydi ama yanlış hayal de ben öyle düşünmüşüm
Kafamda bir karakter canladirmadim ama bir aşk hayal etmiştim şu an yaşıyorum.
Yani kafam kurduğum karakterine aşık olmuştum
Tabiki oldum ve çok mutluyum
Merhaba,
Hayalimdeki kişiye aşık olmak için onu çok iyi tanıman gerekir.
Sevdiğini belli et, gözlerini gözlerinden ayırmadan sev.
Dudaklar susar, gözler konuşur bea.. 😃
Normalde yaptığımız bu değil miydi zaten 😀 ruhumuzdaki bir eksiği bir yarayı hayalini kurduğumuz düşlerle kapatmaya çalışıyoruz..
Evet oldum bekarken çok ciddi hayal kurardım her onu gormek için 24 saat hayal kurardım uyurken bile
Hayır olmadım. Bulamadım öyle birini.
Evette Platonik oldum
Hayır olmadım
Hayır
Evet🙄
Hayale bile aşık olmamışım vaybe
Daha öyle biri çıkmadı karşıma
Hayalimdeki gibi biriyle karşılaşmadım
Hayallerle yaşayamam 😂😂
Bilmiyorum ki hayal etmeye firsat bulmadan evlendik
Hayır olmadım.
Hayır maalesef