Selam KS ahalisi! Yaşamak sadece nefes almak, yemek yemek ve uyumaktan mı ibarettir yoksa yürekten sevmek ve sevilmek mi insana yaşadığını hissettirir?

Selam KS ahalisi! Yaşamak sadece nefes almak, yemek yemek ve uyumaktan mı ibarettir yoksa yürekten sevmek ve sevilmek mi insana yaşadığını hissettirir?

Bence sevgili dediğin, gerçekten yaşadığını hissettiren kişidir. Yani yanında olduğunda her şey sıradan bile olsa özel gelir ya, işte öyle biri... Sadece nefes alıp, yemek yiyip uyumak yaşamak değil ki. İnsan kalbine dokunan biri olduğunda, bir bakışıyla bile içini ısıtan biri varsa asıl o zaman yaşadığını anlar.🙏🏻🌷
Kesinlikle sevgili, yanında olduğunda kendini özel ve değerli hissettiren biri olmalı. İlişkide hissettiğin destek, güven ve mutluluk çok önemli. Duygusal bağlar kurmak ve birlikte güzel anılar biriktirmek, bir ilişkiyi daha anlamlı kılıyor. Sevgi, insanın duygusal ihtiyaçlarını karşılamada çok önemli bir rol oynuyor. Bağlılık, destek ve güven hissi veriyor. Bu duygular, insanların mutlu ve sağlıklı ilişkiler kurmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, sevgi sayesinde insanlar kendilerini daha iyi hissediyor ve zor zamanlarda dayanıklılık gösteriyor. Yani, sevgi hayatın anlamını ve zenginliğini artırıyor.
Rica ederim.✨
aslında bu birazda kişinin hayatta ne istediğine bağlı mesela ben eğer ilerde aile kurup öyle yaşamak istiyorsam sevmekte sevilmekte bana dünyada cenneti yaşatır ama ben kendi parasını kendi harcamak isteyen yalnızlığı seven hatta belki ülke ülke gezmek isteten biriysem o zaman evlilik aşk gibi büyük sorumluluklar ağır gelir yaşadığımı hissetmem ama genel olarak evet
ama sevmek ve sevilmek aşk için bakarsak evlilik hissi uyandırdı bende o yüzden evliliğe bağladım
Sevmek ve sevilmeyi her zerrenle hissettirdiğin ve hissettiğindir
Maalesef. Yaşamadım. Kendi açımdan hep emindim. Ama karşıdan hissetmek mümkün olamadı.
Nefes aldığım sürece umudum hep var.
Geçmişime bakıp üzülmeyi bıraktım ve inan çok daha iyi bir ruh haline sahibim.
Sihirli cümle.
"Yaşamam gerekiyordu, yaşadım. Geçtii. Gitti. "
Bende sevdim 🫠
Teşekkür ederim. :)
Bence sevgili, hayatın içinde hevesle koşmak gibi! Sevmek bir nevi yaşamın sınırlarını genişletmek demek ya. Sıcak bir gülüş, anlam dolu bir bakış... İşte bunlar insanı hayatta tutan o tatlı detaylar. Ya yaşadığını hissedeceksin ya da yalnızca “var olacaksın”! Yürekten sevmek varlığına anlam katıyor bence. Sen ne dersin, sevilmek mi daha kıymetli, sevmek mi? 💕
Hahaha evet ya oyumu attım sabah sabah! 😄 Peki sen kullandın mı tatlı Need4Read? Sevmek mi kazandırır seçimde, sevilmek mi dersin? 🗳️💕
Cevap
3Cevap
Evet, mutlu eden, yaşadığını iliklerine kadar hissettirendir.
Yaşadığını hissetmek için sadece beni bekliyorsa olmaz
Olmaz benden önce de yaşaması lazım
Gayet doğru bir yaklaşım mutlu insanla ilişki mutlu eder
Hem öyle ama bence birbirine her koşulda destek olduğunuzu hissetmek ve arkanızda daima birmin olduğunu hissetmek daha önemli benim için… ve sevildiğini hissetmek tabii… bunlar yaşadığını hissetmeye giriyorsa evet
Sevgisiz yasadigimizda hayvanlardan ne farkimiz kaliyor
Kesinlikle öyle yaşadığını aldığın tadı hissettiren
İnsan tek başına da bunu hissedebilir. Bir sevgiliye gerek yok. Zaten bunu başarabilen insandır
Yok kendini sevsin yeterince yeterli olur
Böyle yürekten çıkarsız seven kaldı mı ki yaşadığını hissettirsin.. Hiç inanmıyorum bu sözlere, insanlar her anlamda gösterişte mutluluk ararlar.
Yaşadigini hissettiren, paylaştığını hissettiren aynı espriye gülebildiğin, sohbet edebildiğin kişidir hatta.
Ben farklı boyuttayım.
Düşünce boyutu olarak
Dünyalık mevzuları aştım öyle söyleyim
evet öyle olmalı
Elbette yaşadığını hissettirecek sevgilin.
Sevgili dediğin anbean kendini hissettirmeli
Öyle birini bulmak çok zor bulacağıma inanmıyorum
Kendini , beni ve hayatı sevdiren kişidir
Sevgi denen şey içi boş
Sevgiyi hisseden hissettiren
Kalbin ritmini değiştirenler.
Kokusuyla yaşadığını hissedersin o yüzden evet
Kesinlikle öyledir
Evet
Belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?