Arkadaşım çalıştığı hastaneye gitmiş saha yeni barismistik eldiven takmadan ellerine kan bulasstirarak çalışıyormuş. aramızda böyle yazisma oldu engelledim direk moralim çok bozuk
Sen ne kadar zavallı özgüvensiz bir kızsın ya engellesene şunu eline kan bulaşıyormuş sanane geberirse gebersin sen misin onun anası babası? Değer görmüyorsan engelleyeceksin şu ssleri okudum valla sinir krizi geçirdim ha anlamıyorum böylelerinden hakaret yiyince çok mu hoşunuza gidiyor? Böyle kendisini ezdiren zavallı konuma düşüren özgüvensiz insanlardan nefret ediyorum orada engelleyip başkasıyla mutlu olmaya bakacaksın. Mehmette gitsin başkasını bulsun o bebenin psikolojisi bozulmuş.
2
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Engelledim benimle nasıl konuşuyor hadsiz hadsiz ben pandemide acilde calistimda bide işime karismadigin kaldida işte bilmem ne de.. sana bulastiracagimi mı dusunyisun güle güle de ben engelledim o engellememis engeli açıp yazarım diye bekliyor herhalde cidden çok iğrenç
Hah şöyle ya valla sslerde senin hatan şu hala bu hergeleye yalvarır gibi kalbimi kırma çiçek almıyorsun falan bu kelimeleri kullanmak yerine engelleyip gideceksin bu kadar basit.
Bana karşı farkında mısın ego kasıyor assagilik kompleksi var çok bariz belli ben açık foto paylaştım sadece mini giydim başka bişey yok ona ttillet olmuş benden vazgecmis işte ben bitirdim felan dedi bende dedim ki konuşalım hani bı dur. Motor kullanıyorum diye kiskanmis bide motorcularla konsutugmu sanıp simddide kalkıp dün görüntülu ariyor kalkıp bugün affetmedim affetmiycem diyor şaka gibi bende dalga mı geciyosun dedjm engelledim direk bana sürekli küfür hakaret sen kimsin ki yok güle güle
İyi etmişsin hayırlısıyla başkasıyla artık. O iş bitmiş. Arada küfürler uçuşuyor sslerde sadece küfürleri görüyor gözüm valla başka bir şey görmüyor. Sinirlendim ha
Evet bide engellemiyor normalde bitirince engeller benim dönüp yazmamı felan beklemek için ama iletişime geçmek istemiyorum beni kullanıyor. Değer vermiyor bana çok saygısız birisi 8 senelik ilişkim ama hiçbir çaba yok. Bilmiyorum ya cidden
Oha 8 senelik mi bu herif? Geçmiş olsun harbiden 8 sene ömrün yarısını bu adamla geçirmişsin. Yazık diyorum. Bundan sonraki süreçte de sürekli ayrıl barış olmak yerine tamamen bitir kurtul. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok.
Sen geriye dönüşü olmayan bir yola gir kafandan tamamen bitir bu adamı. 8 yıl boyunca zehirlenmişsin. Sana da hayatına da geleceğine de hiçbir faydası yok görmüyor musun? Psikoloji desen kalmamış Mehmet Mehmet diye peşinden koşmuşsun bundan uzak dur kendine yeni bir hayat kur senin için daha hayırlı olacak.
Başka hastaneye gittiğinde kendi hastanesinin dışında o burada su burada diye gösterdikleri de bana bişey öğretme sen kaç yıllık hemşiresin diye konuşuyormuş insanlarla. Assagilik kompleksi mı var bunda ben çözemedim
Görünen o ki bayağı yoğun bir konuşma geçmiş aranızda ve kızgınlıklar dile gelmiş. Öncelikle, hislerini anlıyorum, böyle durumlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Arkadaşının davranışı seni fazlasıyla rahatsız etmiş ve bunu net bir şekilde dile getirmişsin. Ama aranızdaki bu sert üslup işleri daha da çıkmaza sokmuş gibi görünüyor.
Eğer hâlâ bu dostluğu kurtarmak istiyorsan, biraz sakinleşip duygularını açıklayan bir mesaj yazmayı deneyebilirsin. Ama tabii ki hissettiğin gibi, sana saygı göstermiyorsa bu ilişkiyi bitirmek de bir seçenek. Kendi değerini ve duygularını ön planda tut, tamam mı? ❤️
Sen bu konuyu toparlamak ister misin, yoksa artık tamamen bırakmayı mı düşünüyorsun? 😊
İlk resmi okudum ama her kelimenin sonunda küfğr eden değil adamla, kadınla bile konuyu uzatmam. Kendini ifade edişe fitil oldum. Daha doğru düzgün ifade edemeyen insandan ne bekliyorsun hala?
Doğru söylüyorsun engelledim bende zaten bı kalkıyor affetmeeim affetmiycem dünde yüzsüz gibi yok sana bakayım edeyim bilmem ne cididyet desen yok hal hareketlere aramızdaki saygı durumuna göre olucakmis ciddiyette vs vs
küfür dışında bişey okumadım iletişime dahi geçilmez engel
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Eline kan bulaşmış eldiven giy kullan dedim bana da bulastiracaksin sen mi bana işimi ogretiyoesun yok sen kimsin ki daha yeni toparlamaya çalışıyorduk. Kalkıp bana ben seni affetmedim affetmiycem diyor eee dedim dün neden kameralı konuşturdun oranı göreyim ozledim ettim bilmem ne dalga mı geciyosun madem affetmemissin. Çok dengesiz birsii ya saygısız umursamaz bencil engelledim zaten ama gördüğüm muamele beni üzdü
İki aydır ayriydik işte kalkıp ben seni affetmedim yok sen motor kullandın yok sen mini elbiseyle foto cekildin bilmem ne diye bana karşı kendini sogutmustu. Bende kalktım bu eline eldiven gitmemişti onun muhabbetini yaptım takmet diye bana böyle konuştu işte daha sonrasında da yazdım. Orta oarmak emojisi atıp engellemiş