Napılsa ne düşünürdünüz?

bi kıyafet denemistim bileğime kadar uzun vücudu çok güzel sarıyo asırı yakıştı baya şık bi elbiseydi sevgilimlede şık bi restorana yemeğe gidicektik o elbiseyi çok sevince bugün almıs gelmis denerken demistim ki alırsam biraz kestirirşm öyle kullanırım o da böyle daha güzel zarif duruyo demisti bugün eve gelince surda kestirirşm diye foto attım soğuk konuşmaya basladı sonra ilk defa bi elbiseyi çok sevdim aldım bana değer vermiyosun sevdiğim seyi değistirmeye çalısıyosun bana bu teklifi yapıyo olman bile bana saygı duymadığını gösterir öyle giysen nolurdu nie kısaltmaya çalısıyosun dedim ben bunu alırsam böyle kullanıcağımı söylemistim zaten yok dinlemiyo sonra dedi git kestir napıyosun yap uzun halde gelsen daha çok mutsuz olcam en azından sen kestir mutlu ol falan dedi son bi iki aydır böyle malca sebeplerden tartışıyoruz sinirim bozuldu ağladım sonra üzüldü o da sana bişi dediğimde artık beni sevmiyo o yzdn kızıyo triplerine girme fikrimi söylüyorum sadece her türlğ çok güzelsin çok beğenicem nası istiyosan öyle yap dedi şarjım bitti benşmde kapandı öyle konuşma kısa dediğimde diz kapağının hızasında daha yukarısını bende sevmiyorum uzun zarif duruyo ama kısada feci asırı güzel duruyo şimdi kestiriyim mi kestirmeyim mi napcağımı bilemedim
Napılsa ne düşünürdünüz?