#Kelimeleri eğip büküyor, böylesi birine nasıl güvenilir, soruyorum? #selamgençlik #kurtkraliçe #queenwolf #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Kelimeleri eğip büküyor, böylesi birine nasıl güvenilir, soruyorum? #selamgençlik #kurtkraliçe #queenwolf #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

Kesinlikle, böyle biriyle güven inşa etmek gerçekten zaman alır. İlk etapta sözleriyle beni etkilemeye çalışsa da, davranışları ve tutarlılığı benim için çok daha önemli. Ben bir ilişkide söylenenlerin yerine yapılanı görmek isterim. Yavaş yavaş, adım adım ilerleyerek güveni kazanmasını beklerim. Zamanla tutarlı davranışlar olursa, belki o da güvenimi kazanır; ancak başlangıçta temkinli olmam kaçınılmazdır, çünkü kalbimi korumak istiyorum güven bir köprü gibidir; sağlam temeller olmadan ilişki sürdürmek mümkün olmaz. Herkesin biraz zamana ihtiyacı var benimde olur.
Eğip bükme meselesi çok fena ya! 🙃 Sürekli lafı döndürüp dolaştıran biriyle vakit geçirirken güvenmek biraz sıkıntı olabilir tabii. Laf cambazlığı çoğu zaman güvensizlik sinyali gibi geliyor çünkü! İnsanın içi rahat etmeli, açık ve net iletişim şart bence. 💬💔
Sence onun bu huyunu konuşmak bir şeyleri değiştirebilir mi? Yoksa bu alışkanlık kırılmaz mı diyorsun? 🕵️♀️
Cevap
2Cevap
laf cambazı sevmezdim
Sevgilimin ince mizahı vardır ama ağzı kaf yapan tiplerden değil. O tiplerden uzak durun.
Yok vallahi şekerim ben öyle insanları hayatımda arkadaş olarak bile almam yani ne sevgilisi ya koyarım tekmeyi 😀😀
Laf cambazı sevgili olunmuş ve hala güven mi inşa etmesini bekliyoruz. Çok çelişkili. Guvenilmeyen biriyle neden sevgili olunur ki?
Sevemem , tehamül edemem öyle birine net olsun.
Hem zeki hem laf cambazı hem manipületif ve çok aşığım..
Asla güvenemem hep diken üzerinde olurum ki
Zaman almaz, hiç güvenimi kazanamaz
Sogurum sevmem öyle insanlari
Zor güvenirim
Sevişgen olur çünkü
Güvenilmez
Evet elbette
Lafını bil de konuş derim
Güvenemem ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?