Dur gözlerim yaşardı peçete verin bana ağlıycam bu günleri de mi görecektik yarabbim.. tamam tamam şaşırdım bayagi kendinden başka birine değer vermen şok ediyor beni
Olur öyle 🤧🤧 bende bazen kendime şaşırıyorum ama hayır duasına ihtiyacım var arada sırada dkdkkdkdkd bunu da değer verdiğim inslardan isteyebilirim dimi 🥲 ve sen kesinlikle en kıymetli ilk 3 tesin dkdkdkkd
Dert değil kız arada sağlımıza duacı insanlar olduğunu bilmek iyi geliyor 🥲 ama gönlümün daraldığını biliyoruz daki gibi bir şeyler var şu ara üstümde dua edersen rahatlamam için çok makbule geçer 🥲
Ben ederim sana yine ama sende biraz et kendine. Kalpte genelde manevi boşluk olunca o his oluşuyor. Geçen bende öyleydim. Ekstra olarak sevdiklerinle konuş vakit geçir. Sohbet et.
Galiba uçuşlara dokunmuyorlar ya otobüsle gelseydim büyük rezillik yaşardım. Ama çorluda il dışı nasıl olacak o djxjxjx neyse bizimkiler her türlü bir yerden alır beni olmadı corluya gelirim djjdjd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aksiyon filmi izlemek klasik müzik dinleyip kitap okumak kahve içmek sevdiklerimle sohbet etmek yüzmeye gitmek güzel yemek yemek
Yüzmeye? Sen yüzermiydin ya 😂 bir yaşıma daha girdim skskskskk deniz mi havuz mu?
Niye yüzemez miyim insan degil miyim bende kırıcı bir de bir yaşıma daha girdim diyorsun
Ya ne bileyim hani ilk defa duydum ondan şaşırdım 😅 iyi yüzer misin bari 😂 denizde açılmaktan korkar mısın
Şaşır şaşır daha şaşıracağın çok şey olacak sjsjsjs çok açılamam havuz insanıyım
Daha şaşıracağın çok şey olucak derken korkutma kız beni 😂dkdkkdkdk
Yok canım korkutmam böyle tepkiler verdiğin için hiç bahsetmem sana xjjxjxjxj
Yaaa anlat ama skskskd merak etim cidden 😂
Sen merak eder miydin ya başkalarını jxjxjx 😒
Değer verdiklerimi ederim canım senden beni iyice ruhsuz yaptın 😝 skdkdkdkk
Ne bileyim çok şaşırdım başımıza taş yağacak bismillah xjjxjx yok canım ne ruhsuzluğu ruhsuz değilsin 🤞 değer veriyorsun yani şaşırtıcı
Değer veriyorum tabiki canım sende ayıp ettin bak…. Bir kısım insana sen başlarda geliyorsun dkkdkdkd 😂
Dur gözlerim yaşardı peçete verin bana ağlıycam bu günleri de mi görecektik yarabbim.. tamam tamam şaşırdım bayagi kendinden başka birine değer vermen şok ediyor beni
Olur öyle 🤧🤧 bende bazen kendime şaşırıyorum ama hayır duasına ihtiyacım var arada sırada dkdkkdkdkd bunu da değer verdiğim inslardan isteyebilirim dimi 🥲 ve sen kesinlikle en kıymetli ilk 3 tesin dkdkdkkd
Ne derdin var ne oldu bir şey mi oldu
Dert değil kız arada sağlımıza duacı insanlar olduğunu bilmek iyi geliyor 🥲 ama gönlümün daraldığını biliyoruz daki gibi bir şeyler var şu ara üstümde dua edersen rahatlamam için çok makbule geçer 🥲
Ben ederim sana yine ama sende biraz et kendine. Kalpte genelde manevi boşluk olunca o his oluşuyor. Geçen bende öyleydim. Ekstra olarak sevdiklerinle konuş vakit geçir. Sohbet et.
Teşekkür ederim 🙏 biraz cidden kada dinlemeye ve uzaklaşmaya ihtiyacım var herşeyden 🥲
O zaman çantanı alıp gitme zamanın gelmiş git bir yerlere
Adamlar İstanbul’u ablukaya aldılar 😂 giriş çıkış yapamıyoruz dkkdkdkd iyice suyu çıktı bu korkunun ama yani
Ay doğru öyleymiş inşallah sağ saglim gelirim xjxjxjx
Uçağa atla ama çorluya in sen olur mı 😂 ben alırım seni ordan abluka kalkınca İstanbul’a bırakırım seni 😂
Galiba uçuşlara dokunmuyorlar ya otobüsle gelseydim büyük rezillik yaşardım. Ama çorluda il dışı nasıl olacak o djxjxjx neyse bizimkiler her türlü bir yerden alır beni olmadı corluya gelirim djjdjd
Gel gel Tekirdağ sahile geçeriz çok man*hak yerler var burada görmen gereken 😂😂
Dur bir eve gideyim djdjjdj manyak yerlere sonra bakarız. Kim bilir nasıl yerler djjddj
Çok güzel bir çikolatacı vardı sahilde 🥲 deniz manzaralı kötü bir yer değildi ki 🥲
Hımmm anlıyorum çikolatacı öyle diyince hiç çikolatacı aklıma gelmedi djdjjd
Benden hep kötü bir şey bekliyor ya 😭😭 bu beni üzer
Bilinçaltımın suçu ne yapayım fjjfjf üzülme üzmek istememiştim
Beni artık iyi bir insan olarak bil be o bilinç altında 😂😂
Bilinçaltıma ben kodlamıyorum senin davranışların kodluyor djjdjx ama bi yine söylemeyi deneyeceğim
Bu çocuk altın kalpli dünyanın en iyi erkeği vololo skskskkdkd ondan iyisi yok o en iyisi altın çocuk 😂
Hayir işlemiyor bilinçaltı temizliği yapmam lazım galiba xjjxjxj
32 mesaj olmuş jxjxjxj ne konuştuk vay be
Yoruldum yazmaktan 😂😂 nskskzkksk
Aynen sjjxjxjs
İnsanları kudurtmak
Herkes mi spesifik bir kısım insan mı 😂
Bazen herkes oluyor bazen spesifik bir kısım keyfim ve kahyasına göre değişiyor günden güne
Keyfin ve kahyasına selamlar Dkdkkxkx
Onlarda selamlarını iletiyor efenim 🤗
🙋🤗
Nefes almak
🚬🚬🚬