Sevgilimle kötü bir şekilde tartıştık bana " sana çok değer verdim ama sen benim sevgime layık değilsin " dedi. Onu ne aldattım ne de başka birinden hoşlandım. Okuldan çıkarken arkadaşım ( erkek ) yanımdaydı ve ben ona ders notlarını verdim sonra elini uzattı tokalaştık gördü ben de yanına gittim " Naber canım " diye suratını astı " başım ağrıyor eve gidicem " dedi ben de " neyin var iyiydin bugün " dedim " hastayım kızdırma beni " dedi ben de bir şey demedim yurda geçtim sonra işte başta anlattığım oldu. Sizi ağlatan bir sevgiliniz oldu mu? Ayrılmadık galiba ama soğuk konuşuyor bir de memleketteyiz ikimizde ayrı yerlerdeyiz.
Cevabın nedir?
+1 yılbende facede dolaşırken sevgiliminn facede biri profile saçma sapan yorumlar yapmıştı bende kudurmuştum tabbi
ben onun için facede 190 a yakın kız arkadaşımı silmiştim sınıf arkadaşlarım uzaktan akrabalar komşular dersane okul arkadaşları vs. bir günde ben onun facesine girim birde baktımki 100 erkek başına 10 kız düşüyo kızdan cok erkek var tabi kızdım delirdim buna silmesini söyledim ama karışma demişti ve bende bıraktım yani. bide birinin kız arkadaşımı öptüğünü görsem o çocuğun kemiklerini kırmadan bırakmam o kadar yani sizde biraz kendinize gelin kızlar sevn kıskanır ve sizin sevgililileriniz var başkalarını öpmeye ne gerek var. çocuk az bile yapmış bence git yanına çocuğa olayı anlat ve bidaha böyle bişey olmayaccağına dair söz ver. bak sadece yanına git telefondan faceden filan olmaz o iş. bazen dil susar gözler konuşur. sevgilinin gözlerine bakarak konuş onu ikna et
---ve şunu düşün----
sevgilini bir kızın öptüğünü düşün her ne kadar kötü olur dimi113 Yorumla- +1 yıl
bu arada şimdiki sevgilimin lösemi olduğunu öğrendiğimde salya sümük ağladığımı hatırlıyom şu an onun mutlu olması için onla beraberim:D
- +1 yıl
yani ağlatan bir sevgilim oldu :)
Soran+1 yılFacebook işi sakat zaten. En iyisi kapatmak güven çok önemli burada. Tokalaştık ne var bunda? Nerede yaşıyorsunuz ya :( Yanına gidemem farklı şehirlerdeyiz şu anda. Beni ağlatıyor bir de ikna edicem? Çok abarttın bence hadi itiraf et.
Soran+1 yılSakın acıdığın için kızla birlikteyim deme?
- +1 yıl
bencede face işi çok sakat.
bide bana emir verme :) çocuk sadece tokalaştığınızı nerden bilsin ermiş adam mı bu
ona bir şekilde anlat durumu skype. tel vs artık yapcak bişi yok istersen video çek at.
seni ne diye ağlatıyo, sana soğukk davranıyo diyemi. öyleyse o seni ağlatmıyo sen kendin ağlıyon
sonuçta çocuk çok sevdiği birini başkalarıyla gördümü ewet gördü
yapcak bişi yok senden soğumadan hemen konuş onlar ara işte bişiler yap - +1 yıl
acıdığım için değil zaten onu cok seviyodum
hasta olduğunu duyunca onun yanında olmak istedim ona bağlandım - +1 yıl
ama acele et bak
- +1 yıl
onu kaçırma k. b bölük bölük yazıyom :D
Soran+1 yılBir emir vermedim sadece küçük bir öneri :) iki tokalaştık bilsin bunu güvensin artık bir zahmet :) üç ben kendi kendime ağlayan şizofren miyim :) dört beni ağlattı konuşacak halde değilim konuşunca ağlarım kendimi biliyorum beş onu sakin bırakma çok mutlu olun altı önemli değil teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:D :D :D güldürdün.
1. bırakmıcam sağol :D
2. yaa cocuğa anlat tokalaştığını bana değil
3.:D valla cocuğu çalarlar filan :D sen elini çabuk tut :D
4. çocuğu kararlarsa çok üzülürsün
5:ben emir verdin gibi sezdim :D
6 : 6 yok sadece senle eşit yazıyım diye :D
3.
Soran+1 yılBir gülümsemene sevindim :) iki rica ederim çok sev onu üç çalmazlar merak etme onu kimse çalıp başına bela almaz :) dört kimseye emir vermem haddime değil :) beş istediğin gibi yazabilirsin böyle daha değişik oluyor hem de hiç bir cümleyi atlamamış oluyorum :)
- +1 yıl
inşallah herşey gönlünce olur :D
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılmazide kaldı böyle bir sevdiğim insan vardı eskiden evlenecektik ben yurtdışına gittim 3 sene kaldım geldiğimde beni bırakmıştı evlenmişti işin en garip tarafı aynı mahallede oturuyorduk sırf bu acıya katlanamadım o mahalleden ayrıldım kendi evim olmasına rağmen evimi satılığa çıkardım başak yere taşındım hatırlamak dahi istemiyorum o günleri ruhsal bunalıma girmiştim sonra düzeldim tabi hatta çocuğuna oyuncak bile almıştım hiç unutmam
12 Yorumla
Soran+1 yılYaaa :( çok üzüldüm filmlerdeki gibi :( keşke ben de uzaklaşabilsem ama mümkün değil :/umarım inşallah bir daha ağlamazsın
- +1 yıl
söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil. der şair dizelerinde beni anlatır herdaim
çooook hahah komik geliyor ne malmışım mk onun için ağladığım günlere acıyorum neresini sevmişim o egoistin anlamıyorum mk ondan sonra zaten erkekleri bir et parçası olarak görüyorum eğlencesine zevkine zaman geçsin diye çıkıyorum artık acı çektiren tarafım bebeğim
36 Yorumla
Soran+1 yılCanım ya acaba ben ne zaman bosverip gülüp eglenecegim :( canım sen yine de kullanma onları yazık ;)
Soran+1 yılHaklısın canım keşke elimde olsa dünyayı değiştirirdim ;)
- +1 yıl
nası acı çektiriosun ya bizede söle bnde deneyim 2 taktik ver canısı :D
+1 yılBarisirsiniz gerekirse arkadasindan yardim al ama bir daha o adam kimse ne yaninda durabilirsin ne de adini an lutfen yoksa iyice paronayaga baglyorlar
110 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan şeylerden sorun çıkarıyor cidden psikolojik sorunları var artık öyle düşünmeye başladım. Yaptığım şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
:/ kotu bsey yapiosun demedim cidden wtrafta normal psikolojik sorunu olmayan kimse inanki kalmadi kobusmaktan baska cozum yok ama size
Soran+1 yılCanım şu an farklı yerlerdeyiz. Yüz yüze görüşme şansı yok. Telefonda bunları söylüyor ben dayanamıyorum haksızlık yapıyor bana bir de üste çıkmaya çalışıyor.
- +1 yıl
Yazistiysaniz sadece konusun. Ayrica gerekirse dedigim gibi arkadasin arasin ama numarasida var diye dert edebilir? Eger bekleyebilirsen bekle okul acilmasini ilk gun ikisini karsi karsiya getir olayi anlattir bir sorun olmadigini fark etsin baya kiskanc benimki gibi.
Soran+1 yılSağol canım da çocuğun suçu yok ki ona bu durumu anlatamam ne kadar saçma mahçup olurum ona karşı hatta rezil olurum. Diyelim ki anlattım benimkisi kabul etmez biliyorum. Yüz yüze daha iyi olacağına inanıyorum.
- +1 yıl
Yok benim gibi sabirsizsan dedim az kalmistir umarim okullarin acilmasina hakkinda hayirlisi
Soran+1 yılAmin canım teşekkür ederim ben iki hafta gitmeyeceğim bayaa var. Sevmiyor galiba ben öyle düşünmeye başladım
- +1 yıl
Karamsarliga kapilma bnce şu an konusuyor musunuz hala kizgin mi? Nasil davranyo sana?
Soran+1 yılTelefonla konuştuk kızgın hala mesajlarda soğuk davranıyor ben yazmasam yazmıyor kendimi suçlu hissettirmeye başladı. Yüz yüze konuşalım dedi de şimdi mümkün olmuyor
- +1 yıl
Tekrar konusmayi dene.. Ama videolu olarak ikinizin telfonu ayni markaysa hemen ara bence iki şebeklikte yaparsin boyle seni gordugunde birbirinizs yaptiginiz şakalariniz varsa onuda yaparsin hem. Arayi sogutma o zaman ara mesaj at ama mesela cok onemli bir sey olup saatlerce yazmayadabilirsin yani icin el verir ise kandir :( aşkta her yol mubah helede birbirinize uzak memleketteyseniz. Hafta ici mahkul bir sebeple hastaneye git ama sizin durumunuz nasil bilemiyorum biz biyere cikarsak haber veriyoruz vermeyincede kavga ediyoruz :) boyle bir sorunnuz yoksa ki bu saglik meselesi bence olabilir hem tavrinida anlariz ama yuzyuze konusalim dediyse uzulcek bir sey yok inan bana.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatlım kendi haline bırak onu üstüne gitme mesaj atarsa içten konuş atmazsada ne var noldu falan deme. naza çekmiş kendsini belli :p ayrıca tokalaşmada ne var ben onu anlamadım bn sevgilimin yannda tokalaşıorum arkadaşlarımla :s altında bişe arama şimdilik ama zamana bırak bakalım ddğim gibi yapman bnce en mantıklısı sağlıcakla kuzum :*
15 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim kabahatim yok üstüne üstlük ağlattı bir de naza çekiyor ya :( anlasam ne var diye soracam şu okul başlasa yüz yüze daha iyi olur belki. Teşekkür ederim canım
Cevap sahibi+1 yılya bazıları bahane arar anlatabiliomyum canım? bnmkide benim kıskanmamdan terketmişti. üstüne gitme hiç kendini bişe sanmasın. okul açılınca anlaşılır derdi ztn
Soran+1 yılTamam canım :) bekleyeceğim artık
Cevap sahibi+1 yılsonuç ne olursa olsun üzme kendini sen hata yapmamışsın çünkü bb kuzum :*
Soran+1 yılSağol canım teşekkür ederim :-*
Bu sevgili olayini anlamiyorum arkadas ilkokulda 3 defa teklif aldim daha ufak yaslarda orta okulda 2 defa aldim lise de 5 defa aldim yolda yuruyordum 2 kisi teklif etti bugune kadar ama hicbirini kabul etmedim yahu nedir sevgili olayi yani? Git üniversitene bul adam gibi evlen zaten hayatimds bir defa tek asik oldum onunda sevgilisi vardi acilamamistim :(
15 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah :) atama benziyorsan almışsındır eminim :) ben zaten üniversite de okuyorum daha önceden sevgilim olmadı ki :) olsun bulursun birini üzülme :)
Soran+1 yılevet öyleydi Allah rahmet eylesin :( keşke yaşasaydı :( neyse inşallah senin için de hayırlısı olur ;)
Soran+1 yılRica ederim ne demek :) size de iyi günler :)
+1 yılBENDEN AYRILDI sabaha kadar ağladım 1 2 hafta sonra ondan nefret ettim sonra bir cuma akşamı benden özür diledi tekrar olsun falan filan... bende kabul ettim 1 ay çıktık ve en mutlu gününde doğum gününde s. ktri bastım.
45 Yorumla
Soran+1 yılÇok acımasızca olmuş. Sebebini bilmiyorum ama sırf aynı acıyı yaşatmak adına böyle yazmasaydın keşke.
- +1 yıl
beni salak yerine koydu benim hakkımda idare ediyorum bununla falan filan yaptı arkadaşlarına duydum ben anlattıklarını.. sonra bana bir ton özür yazısı yazdı ama her şey karşılıklı olmalı dimi !
Soran+1 yılOfff fena olmuş :/ üzücü ama ağırdır herhalde bir erkek için. Öc almasaydın keşke değmezdi bence :)
- +1 yıl
içimde ister istemez bir hırs oluştu ve bunu yakalamışken ama değmezdi tabi o ayrı ;)
Soran+1 yılÖfkeyle kalkan zararla oturur :) olan sana olmuş :) o ne yaptı peki
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yıl3 yıl birlikte olduk gerçek aşıktık birbirimize fakat ayrılmak zorunda kaldık şartlar öyle gerektirdi o zaman ağladım ağlarım aşırı duygusalım aradan 7 yıl geçti o günden beri hiç bir bayan, a bağlanmadım müsade etmiycem böyle kalsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun :( inşallah ağlamazsınız
Kıskanmış ama az mı yapmış ne. ne ayrılması cocuk seviyoooooooooooooooor kıskanmış. git affet tir kendini hemen buraya bariştik diye bir mesajla gel.
11 Yorumla
Soran+1 yılSorum bu değildi amaa :) bunu yapamam üzgünüm çok :(
+1 yılBen hala agliyorum hala seviyorum cünkü ama o bütün vaadlere ragmen beni bir baskasina satti iste...
111 Yorumla
Soran+1 yılÜzülme canım bundan sonra hiç ağlamazsın inşallah :)
- +1 yıl
InsaAllah:( onu cok özledim ama. eldn ne gelir onun beni sevmemis olmasi beni yikti
Soran+1 yıl:( çok acıdır ya hiç yaşamadım bilmiyorum belki de yaşadım farkında degilim. Üzülme ya değmez önüne bak canım emin ol pişman olacak çünkü benim tanıdığım çoğu arkadaşımın başına geldi bu gibi şeyler
- +1 yıl
Uzulme bosver diyolar ama demesi kolay
Oylemi. Dersin ya pisman olurmu?
Soran+1 yılEmin ol pişman olacak kabul etme. Aldatmış bir erkek bir kızda nasıl güven verir anlamıyorum kız için diyorum biliyor mu? ama dönerse kabul etme sakın
- +1 yıl
Ben ona sordumki beni sevdgni neden ona demedn oda dediki bildigi icin ztn böyle deliriyo falan .. onu sevion mu diye de sordum sevmiorum dedi ama kiz hamile olfgu icin onunla olmak zorunda cocgu kaybetmeyi goze alamam bikez bir cocuk kaybetmistim zamaninda demisti... kiz beni demekki basindan beri bilioydu nasip kabul eddi bilmiyorum artk..
- +1 yıl
Gero donusu asla yok asla! Ama inan pisman olsun kiymetimi anlasin ve keske desin ben hergun kan agladgm icin o iyiki bitmis demesin istiyorum.. namazda dua. eddrdim onabenm. gibi. seveni bulamicak Eminim...
Soran+1 yılCanım senin durum farklı :( öyle bir insandan hayır gelmez. Bence sen dua et tez zamanda kurtuldum diye pişman olur mutlu olmaz ama sen daha temiz yeni bir hayata "merhaba" demen lazım. Sana unut diyemem unutsan bile izi kalır ama kendini başka bir alana ver. Mesela spor resim yap kurslara git müzik kursuna falan.
- +1 yıl
Ama mutlu simdi.. beni de hic istemiyo:(
Soran+1 yılNice mutlu insanlar görüyorum ama sonradan pişman oluyor bekle sabırlı ol canım :)
- +1 yıl
Dogru soyluyosun ama. nedense o mutlu diyip duruyrum annemde nerden bilecksin belki oda pisman falan diyo. Ama neden aramiyo annesinede karisma bitti bu is demis :(
+1 yılBeni ağlatan kişi var ama şu an sevgilim değil arkadaşız. Ileri de ne olur bilemem tabiki. Ama onu çok seviyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bir daha ağlamazsın :) mutlu olun diyecem ama arkadaş kalabilmişsiniz bu çok zor. Tebrik ederim :)
- +1 yıl
Sağolasın kardeşim benim :) İNŞALLAH mutlu olursun sende ve sevdiğinle yaşarsın. Ben ona sevdiğimi itiraf ettim ama şu an arkadaşkalmayı istedi. Bakalım ne olacak :)
Soran+1 yılRica ederim :) İnşallah da şu an farklı şehirlerdeyiz biraz soğukluk oldu :( Duygusu değişir sevgili olursunuz sabırlı ol sadece :) Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim benim :)
+1 yılOldu. ona cok büyük bir bedduam var. AYAĞI KAYSINDA CENNETE DÜŞSÜN İŞŞALLAH😒
16 Yorumla
Soran+1 yılBeddua :)
- +1 yıl
Benim ona bedduam bu😐
Soran+1 yılNe güzel bir beddua o öyle :)
- +1 yıl
Haketmiyo ama kötü bir şey diyemiyorum onun için
Soran+1 yılSeviyorsun o zaman canım :) kin yok sende :)
- +1 yıl
:(((keşke kindar biri olsaydim
+1 yıl3 ay kesintisiz hergun agladim ama noldu biliyomusun köpek gibi pişman oldu eger seni aglatiyorsa ayrıl hicbizaman gozyaslarndan senden onemli değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun inşallah bir daha ağlamazsın :) geçmez mi ya :(
- +1 yıl
Gecicek sabret gozyaslarinin karsiligini göreceksin Allah var.
Soran+1 yılHaklısın canım.;) sabrede sabrede böyle oldu
+1 yılHer insanı kendimiz gibi gördüğümüz için, evet oldu.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah olmaz bir daha :)
- +1 yıl
Amin :)
+1 yılevet gözümden 2 damla getiren 12 yıldan sonra beni aldatan bir sevgilim oldu..
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zaman aldatmak için mi beklemiş yani
- +1 yıl
tenine dokunmadım bile evlenecektik ama o kendi evimde yıktı beni :((
Soran+1 yılGeçmiş olsun ne diyeyim üzüldüm :(
- +1 yıl
geçtii gitti acımadı bile boşa geçen yıllarım gibi..
Yahu sevgilinin görevi ağlatmak takmayın bu kadar bunları kibarcık olmak iliskiye zarar
12 Yorumla
Soran+1 yılGörevini layıkıyla yerine getiriyor canım merak etme:)
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Ben aglamaktan banyoda bayıldıgımı hatırlıyorum hçgeçen hafta olduda...
13 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun. . Üzüldüm cidden inşallah geçer ne diyeyim :(
Soran+1 yılHayırlısı olsun :)
Mutlaka hepsi ağlattı. Sen ağlatmayan var mı onu sor bence :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBen mutluluktan ağlamak istiyorum canım :) acı çekmek istemiyorum
Soran+1 yılSöyleyeceğim canım tabi ağlamazsam konuşurken
Hemen hemen her sevgilim beni ağlatmıştır. Bilemiyorum ya ben çok duygusalım ya da onlar çok öküzdü.
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm :) inşallah ağlamazsın bir daha :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaptıgı sey cok sacma ve gereksiz bence konusmamak soguk davranmak için bahane arıyor gibi geldi. beni de ağlatan oldu ama artık kimse için de ağlamam.
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah canım ağlamazsın :) bahane mi tavır mı yapıyor anlamadım ki
- +1 yıl
her ikisi de olabilir ve gereksiz yere bence o kızıyor diye arkadaslarınla iletişimi kesecek değilsin sonucta
Soran+1 yılDoğru canım :) garip insan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılzamanında olmuştu. ilk ağladım kız oydu. Öyle bir ağlamıştımki öyle bir rahatlamıştımki tarif edilemez. Ondan sonra hiçbir kız için ağlamadım. ağlamamda
15 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun :) peki pişman oldun mu seviyor musun hala?
- +1 yıl
ne ağladım için pişman oldum nede sevdiğim için. kendime dedimki oğlum ne yaptıysan sevdiğin için yaptın. Ama sorarsan hala seviyomusun hayır. duygularım değişti artık hepsi birer anılardan ibaret.
Soran+1 yılAcaba benim de sevgimde azalacak mı :(
- +1 yıl
unutma veya alışma diye birşey olmasa insanoğlunun hali ne olurdu? bırak azalmayı zaman geçtikten sonra başka birisine bile aşık olursun.
Soran+1 yılHaklısın :) herkes unutur zor değil sadece zamana ihtiyaç var
sokakta saatlerce ağlattı ben de aslanlar gibi en yakın arkadaşını ayarttım
11 Yorumla
Soran+1 yılCanim ya :( değmez boş ver keşke öyle yazmasaydın çocuğa da yazık oldu şimdi
+1 yılben ağladım ya şu not mevzusunuda bırakın artık adam akıllı herkes kendi notunu alsın almıyosa kalsın !
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye ama yardım etmek de suç mu? Benim d ihtiyacım olabilir
+1 yılEski kız arkadaşım üzüntüden saçlarını kesmişti kahrolmuştum resmen.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:( ben de üzüldüm ya. İnşallah ağlamazsınız ikinizde.
onun için ölmeyi bile düşündüğüm biri oldu ama istenilen ve arzu edilen sevginin bu olmadığın anladım şimdi aşık olamıyorum çok nadir etkileniyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bir daha ağlamazsınız. Bir insan için ölmeyi düşünmezsiniz. Aşık olmaz güzel şey ama bir o kadar da acı veren bir duygu
Soran+1 yılAynen öyle ;)
Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Oldu evet ama kimse kimseyi kaybetmekten korkmamalı onu biliyorum, senin hissettiğin kadar o da yoğunsa zaten bırakmaz kendini harap etmeye gerek yok
13 Yorumla
Soran+1 yılBir şey de yapmadım ki gereksiz yere tavır yapıyor :( keşke elimde olsa dünyayı değiştirirdim :)
Soran+1 yılİnşallah :)
+1 yılBir erkek için ağlamak? başını dik tut prenses yoksa tacın düşer..
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım söyledikleri canımı acıttı. Yanlış bir şey yapmadım. Kendi kafasında bir şeyler kuruyor resmen bıktım artık :( dik durucam teşekkür ederim
İnsanları Sevgilileri Ağlatmaz , İçine Attıkları O Boşlukdaymış Hissi Ağlatır.
13 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyledir haklı olabilirsin :)
Soran+1 yılTamam inanıyorum :)
arkadaşım ağlattı kaybetmemek için ağlamıştım bide sevdiğimi söylerken ağlamıştım
13 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini söylerken niye ağladın :)
Soran+1 yılboş ver boş ver arkadaş başka bulursun bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun :)) ağlama değmez hayat bu göz yaşlarına :)) sabah sabah böyle uyandım sana da en uygun mesaj buydu :)
Olmadı ama birinin ağlattıran sevgilisi olmuşumdur :)))
13 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil. Niye ağlatıyordun kızları ;)
Soran+1 yılKalbini kırmasaydın keşke yazık olmuş
+1 yılsevgilim olmadı ama galiba sizde bir güvensizlik olmuşş ağlama düzelir
11 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yapmadım ki güvenini kıracak. Teşekkür ederim canım :)
Hemen herşeye üzülmeyin kimseyi de kaybetmekten korkmayın
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke elimde olsa dünyayı değiştirirdim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu tabi ki de sevincten de uzuntuden de
siz birbirinizi tanimamissiniz sorun orda soyliyim14 Yorumla
Soran+1 yılBelki de :/ Mutluluktan ağladığım da oldu ama bu çok kötüydü :(
Cevap sahibi+1 yılSenin bu hareketinden cok rahatsiz olmus demek ki artik bunu biliyorsun bir daha yapmazsin ama benzeri seyleri onceden konusun ki tatsizlik cikmadan halledin
Soran+1 yılRahatsız olmuş belli.. Yaptığım şey yanlış kötü bir şey mi? Konuştuk da bu yaptığı şey çok saçma.
Cevap sahibi+1 yılKisiden kisiye degisir o kiskaniyor seni demek sevmeyen kiskanmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayırlısı. arada böyle ufak tefek pürüzler ilişkinin tuzu biberidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
+1 yılTokalaşma bir daha ne deyim
21 Yorumla
Soran+1 yılHer şeye takıntılı canım. Teşekkür ederim canım
Ağlatmayanını yapmışlar mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılHepsi mi aynı :(
Soran+1 yılBen mutluluktan ağlamak istiyorum :) acı çekmek istemiyorum. Bu arada inşallah bir daha ağlamazsın:)
Soran+1 yılHaklısın canım :) şimdi ne yapayım
Evet oldu ve belkide o yüzden üye oldum buraya.
111 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :) ilginç geldi de :)
Soran+1 yılNiye garip dedin :) Yanlış anlama buraya sırf bu yüzden üye olman ilginç geldi ondan dedim ;) yardımcı oldular mi bari?
Soran+1 yılDoğru ya iyi insanlar her yerde karşımıza çıkar. İyi insanlarla karşılaşman dileğiyle diyelim :)
Soran+1 yılRica ederim de bana niye kadın dedin ki :)
Soran+1 yılSaygı duyarım :) her yerde kullanıyorsan sıkıntı olabilir ondan dedim ;)
Soran+1 yılSen bilirsin :)
+1 yılEvet oldu o'nun için günlerce göz yaşı döktüm...
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bir daha ağlamazsın ;) hemen geçer mi
Oldu... 2 kız.
Bir daha ağlatamadılar.12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ağlamazsın :)
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Trip atıyor işte sana hep biz mi atacağız? :)
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma ama canım ya :)
+1 yılOldu bende onu ağlattım
12 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ;)))
- +1 yıl
Evet
+1 yılAğlattığım Çok Oldu... Tövbe Ettim Ağlatmıyorum!
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ağlamazsın ağlatmazsın :)
- +1 yıl
Ellerinden Öperim Bacım.. Ağlatan Ağlıyor! Örnek Olarak Kendimi Verebilirim.
Soran+1 yılYapmayın işte böyle şeyler :) kalp kırmak çok kötü bir şey
- +1 yıl
:D :D :D :D :D
+1 yılSevgilim değildi, sevdiğim adamdı. Aglattı. .
16 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ağlamazsın :)
- +1 yıl
Yeterince ağladım zaten :D
Soran+1 yılHep gül o zaman :) Nasıl atlattın bu durumu?
- +1 yıl
Aslında tam olmadı. Okulumu değiştirdim kaçtım, sonra göz görmeyince gönülde unuttu :)
Soran+1 yılKeşke benimde öyle bir şansım olsa :/kaçıp gitmek istiyorum buralardan kafamı dinlemek istiyorum :)
- +1 yıl
Kaçmazsan olmaz. Tek çare kaçmak
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi şehirde okuyorsun?
113 Yorumla
Soran+1 yılKtü
Cevap sahibi+1 yılSoy isminın sonu ( ... lık ) ile mi bitiyor
Soran+1 yılHayır. Niye sordun merak ettim
Cevap sahibi+1 yılKuyruk acım var. Ders notlarını vermiş olabilirsin o anda fazla samimi gözüktüysen erkeğin pek hoşuna gitmez. Benim eskisi de ders notlarını verirdi o an tel açık olurdu , kapının önünde kahkaha sesi bana kadar gelirdi. Bunlar hoş şeyler değil. Hele ki şurada kızların o kadar çok itirafı var ki , erkeklerin güven sorunu yok aslında kızların cesareti edepsizliği geçti. o kızda kütahya okuyordu
Soran+1 yılHm ben samimi falan değildim gayet normal. okulda bırak erkeklerin yanında kızların yanında bile kahkaha attığımı hatırlamam. Yani bunu o istediği için değil kendim için yapardım. Dikkat çekmeyi sevmiyorum. Geçmiş olsun senin için ne diyeyim :) Dinledin mi kızı sonradan yoksa görüp duyduklarına göre mi karar verdin?
Cevap sahibi+1 yılZaten o an tel ile konuşuyorduk. Sonra açık unuttu :) artık erkeklerin kızlara güvenmesi çok zor olmaya başladı. Üstüne alınma ama çoğunluk , birden fazla erkeğin kendisi ile ilgilenmesine bayılıyor.
Soran+1 yılHaklısın :) belki de bilerek açık unutmuştur yani kızlar çoğunluk olarak yaparlar. Bu kızlara ben bile güvenemiyorum artık :)
Cevap sahibi+1 yılNiye böyle ki. Edep denen şey bu kadar basit olamaz ki. Şurada kızların ne itirafları var yaa. Çok yazık gerçekten çok yazık.
Soran+1 yılBunlar hep batının oyunu:) diyecem ama yok yok bu yetişme tarzıyla alakali bir şey bu da tek başına yeterli değil karakter kişilik meselesi. Bence de çok yazık ama siz tercihinizi yanlış yazmışsınız baştan. Birazda kendinizi sorgulayın
Cevap sahibi+1 yılEvet batının oyunu bunlar. Dizileri erkeklerden çok bayanlar izliyor. Ya bir erkek iki kız ile yatıyor. Kadın yeğeni ile aşk yaşıyor. 5 arkadaş grubu herkes bir biri ile. Kızlar istediği gibi sevgili değiştiriyor. Bak dizilere hepsi diğerinin lacivert rengi. Evet hata yaptım dininde inancında biri zannettim , kapalı dedim ama örtünmeyi sadece saç kapama olarak bakıldığını unuttum. Meğerse kızın secelesi kabarık mis. Herşey ortaya çıktı. Ailesine yazık onlarda kızları kendileri gibi zannediyorlar. Aile hacı imanlı olsa ne olur , evlat bozuk olduğunda. Tamamen şans işi.
Soran+1 yılHaklısın. İnsanlardaki on yargıyı kırmak zor. Kapalıdır yapmaz açıktır söyle böyle yapar. İnsanın içinde varsa her şeyi yapar. Aileye de üzülürüm çünkü kardeşler arasında bile farklı tip karakterler çıkıyor onu doğuran da anne diğerini doğuran da. İnsanların çoğu karakteri çevreyle şekillenir. Çevreni ne kadar düzgün tutarsan o kadar mutlu olursun.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın. Benim öyle bir şartlanmam yoktu. Yabancı sevgilimde oldu , türk açık sevgilim de. Ama onun böyle biri çıkması beni çok şaşırttı. Neyse her şeyden bir ders alıyorum. Tek üzüldüğüm konu aileler. Allah herkesin karşısına özellikle benim :)
Soran+1 yılÇok iyi anlayacaklar aile olunca. Haklısın
+1 yılAğlatmak mı, hem de kaç kere.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaaa niye :(
- +1 yıl
Çook uzun bir hikayeydi...
+1 yılKeşke olmasa ama malesef oldu
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Sevdiğim oldu. Ne kadar ağladığımı hatırlamıyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ağlamazsın bir daha ;)
Soran+1 yılErkekler ağlasın ama silmesin gözyaşlarını saklamasın :)
Soran+1 yılHayır da duygularını belli etsinler. Niye ağlamak insani bir duygu değil mi?
+1 yılSevgi çiçeği göz yaşıyla beslenir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBeslenir de aynı zamanda oksijensiz kalıyor :)
- +1 yıl
O zaman kaktüs alacaksın.
Soran+1 yılEn iyisi ;)
+1 yılOlmasa buyuk ihtimal bu sitede hic olmazdım
17 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya ilginç :)
- +1 yıl
Sende ilginc
Soran+1 yılBen niye ilginç :) ?
- +1 yıl
Boyle bir tepki almak ilginç
Soran+1 yılBu siteye sırf bu yüzden üye olman ilginç geldi sadece yanlış anlama dostum ;)
- +1 yıl
Bu yuzden uye olmadim da neyse bosver
Soran+1 yılPeki :) teşekkür ederim
Oluyo bazen işte üzülmee
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sende ağlamazsın :) üzüyor işte :(
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. ağlatmayanı yok ki :)
17 Yorumla
Soran+1 yılHepsi mi aynı bunların :( ben sadece ben de olan bir şey sanıyordum
- +1 yıl
vardırrr
- +1 yıl
var var inşaallah biğün sevgilim olursa
- +1 yıl
evettt :))
Evet çok ağladım. Ama onların karşısında değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ağlamazsın canım bir daha :)
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılHımm tipik bir kıskançlık vakası.
13 Yorumla
Soran+1 yılBu vaka peki ilaç söyle bana :) sakın zaman deme :)
- +1 yıl
yok canım ne zamanı kıskanacağı şeyler yapma;)
Soran+1 yılÇok takıntılı ama :/ istemediği o kadar şey var ki çok gereksiz şeyler
+1 yılSurekli aglatiyodu iliskimiz oturana kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ağlamazsın canım bir daha ;)
- +1 yıl
İnsallah sende sabret duzelir
sevgili değilde arkadaş olmuştu :)
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah daha ağlamazsın :)
Soran+1 yılİnşallah gözlerin dolmaz diyelim :)
İlk ve sondu 3 yıl geçti hatırladıkça kötü olurum.
13 Yorumla
Soran+1 yılHatırlattıysam özür dilerim. İnşallah ağlamazsın bir daha :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah ;)
+1 yılAğlatmayan erkek mi var
14 Yorumla
Soran+1 yılAğlatan kimlerdir peki diye bir önerme sunayım bari :)
- +1 yıl
Erkekler işte kızlar kırılgan yani biraz empati kursalar ne olacak ki odunluktan çıkmazlar ya
Soran+1 yılBir şey de yapmadım ki. Gereksiz yere tavır alıyor
- +1 yıl
Kıskanmış ama bende kıskanırdım sevgilim kızın elini tutarken masumsun ama işte kıskançlık bu :)
Evet allh onu davul etsin inşallah :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBeddua etmeyelim :) inşallah bir daha ağlamazsın :)
Ağlatmadı ağzıma sıçtı tüm benliğim o oldu
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun :) sen istedin sanırım
+1 yılOldu tabiki yasaya yasaya deneyim kazanacagiZ
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah geçer benimki de
- +1 yıl
gecerde izleri kalir..
+1 yılherkesin olmuştur. en sert kalplinin bile
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah olmaz diyelim :)
- +1 yıl
olacak emin ol
Soran+1 yılNiye olsun ya :)
- +1 yıl
Hayat işte
+1 yılAğlatan sevgili olamaz
15 Yorumla
Soran+1 yılKimler anlatır diye bir önerme sunayım o zaman ;)
Soran+1 yılAğlatır *
- +1 yıl
Sana değil de bedenine aşıksa ağlatır
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Onu da sen bul
+1 yılOlduu👐
17 Yorumla
- +1 yıl
Sanmıyorum :)
Soran+1 yılDua et olmasın çok acı verici
- +1 yıl
Gercektenn öyle
- +1 yıl
Ama sanırım bundan sonra ben ağlatırım
Soran+1 yılHayat gülünce güzel ya :) boşver kimse ağlamasın
- +1 yıl
Görücez 😁😁😁😎😎
+1 yıloldu
19 Yorumla
Soran+1 yılHm inşallah olmaz bir daha :)
- +1 yıl
acısı hala geçmedi olmaz
Soran+1 yılGeçmiyor yani öyle mi :( Ne kadar oldu
- +1 yıl
70 gün geçmedi
Soran+1 yılBaya olmuş :( geçmeyecek benimki de galiba :(
- +1 yıl
bilmiyom belki normal bir şekilde ayrılsa geçerdi ama öyle bir gitti ki beni de aldı götürdü erkek halimle ölümleri umursamayan ben hala anlayabiliyom fazla koydu böyle yapması
- +1 yıl
anlayabiliyom değil ağlayabiliyom olacaktı
Soran+1 yılBelki döner :) umudunu yitirme dua et :) çünkü seviyorsun hala
- +1 yıl
ne geri döner ne de geri kabul ederim geçti o iş :) genlerime sıçayım içime işledi artık ömrüm boyunca çıkmaz biliyorum çünkü hafızam çok kuvvetlidir hiç bir şeyi unutmam ki zaten beni yavru köpek gibi babasız piç gibi hissettiren birini unutamam anılar gitse acılar kalır :)
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem