Kocamla kavga ettik. Hatay aileme bel altı küfür etti iki gün arayla.
İkinci kavgada bitti ve dedi ki seni herkese kötülüyorum anlatıyorum çevreme arkadaşlarıma. Gerçekten yapıyor mudur bunu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocamla kavga ettik. Hatay aileme bel altı küfür etti iki gün arayla.
İkinci kavgada bitti ve dedi ki seni herkese kötülüyorum anlatıyorum çevreme arkadaşlarıma. Gerçekten yapıyor mudur bunu
Cevap
7Cevap
olabilir bence de,,
Vicdanı ahlakı yok tez vakitte Allah’ım bulur inşallah eğer kötülüyorsa
Sağol ya.
Umarım tek duam bu
Öyle demisse kötülüyor belli ki. Bu şekilde bir evliliği devam ettirmek de yanlış geliyor bana
Bilmiyorum ki inanmaidm aslidna
Ailene sana bel altı küfür eden bir insandan ne bekliyorsun ki. Herşeyi yapabilir
Haklısın bende sinirli idi de onu dedi sandım.
Babası da böyle bence bu huyunu ondan almso
Yani ondan mı almış başkasından mi bilmem ama saygısız ve sevgisiz birisi anlaşılan
Evet
Bunu söyleyen biri altı boş bir şekilde söylememiştir, kötülüyordur evet
Ne bilim sinifli idi diye dedi sandm
Bir insan en doğruları sinirliyken söyler zaten
Beni acıtmak icin
Seni daha ne kadar acıtacak ki :D bizimkiler 25 yıllık evli bir günden bir güne babamın anneme ve ailesine bel altı küfür ettiğini duymadım mesela
Ya ne güzel en şanslisij
Ailemi övmek için söylemedim, yani bu kadar iğrenç bir şekilde sana davranan bir adamla daha nereye kadar birlikte olacaksın? ailene küfür etmesini geçtim de seni etrafa kötüleyen iyi kötü adını lekeleyen biri sana ne kadar iyi bir koca olabilir? adam bile değil ki karısının adını etrafta kötüye kullanan adam mı olur?
Ben hataydım böyle şeyler burada oluyor şahit oldum
Ne
Dalga geçme
Sadecc hatta yazacağıma Hatay yazmışım.
Dalga geçtin yazık kafana
Diyorsa yapiyordur muhtelemelen
Sinirli idy
Gerçi sakinrksmeye yakındı. O anda ddi. Bende analt sorun yok dedik sustu. Canımın yandığını sandi sanırım baktı takmıyorm sustu
Kapamama ne
Bilmiyorum ki
Yani kavgaları falan muhtemelen ama namusla alakalı degildir
:(
Allah sorcak kardeşim elbet sonracak. O beni kzdrdsa da ailesine dil uzatmam
Bak şimdi. Bu çabuk öfkelenir. Babası da öyle hemen haizr küfür etmeye.
Misal bu bişey dese ben bjsye desem o tekrar dese ya da odadadn çıksa ben peşinden gidipsf etsem adamın gözü dönüyor
Naocm bilmiyorum
O da mı küfür ediyor
Annen çalışıyor mu
Bilmiyorum bn npcam
Yok
Kadinin ailesine küfür edemez
Ayrılacaksın
Bu nasıl evlik böyle
Sorunlar çok abim
Allah kolaylık versin kardeşim.
Allah razı olsun
Peki sizce anlatır mi?
İnsan eşi olan kişi için böyle davranır mı. Bu nasıl eş böyle. Ne demek yani seni herkese kötüleyecrğim demek
Gözü dönmüşse anlatabilir. Sen daha iyi tanıdığına göre anlayıp anlamayacağını en azından sezglersin
Bilmiyorum ben yalan sandım. Hala o ajnda öfkeli ifi
Sürekli aynı şeyi söylüyorsa yalan değildir. Diye düşünüyorum
Senin yanlış hareketlerin eye davranışların varmıydı.
İşte beni kzdryisun kavga çıkıyor sonra bende duramıyorum diyor ağzına geleni Söylüyorum dio
Bundan koca olmaz. İnsan kendine yapılanı istemiyorsa başkasında yapmamalı. Erkek veya kadın fark etmez. Bu evlilikte böyle giderse bir birinizi çok yıpratırsınız.
Öyle ettik inan 6 senede
Doğrudur. İnanırım. Ama bir evliliğin böyle olması için nedenlerini bilmek gerekiyor
Bak şimdi. Bu çabuk öfkelenir. Babası da öyle hemen haizr küfür etmeye.
Misal bu bişey dese ben bjsye desem o tekrar dese ya da odadadn çıksa ben peşinden gidipsf etsem adamın gözü dönüyor
Sen nasıl olduda buna 6 sene katlatdın
Bilsem
Büyük sabırlı olmalısın
Peki çocuğunuz var mı
Var
Allah bağışlasın. İşin çok zor kardeşim. Nasıl bir yol çizmeyi düşünüyorsun.
Aklında düşündüğün bir yol haritası var mı. Ailenle ilişkin nasıl
Evliliğim. guzel olsun istiyorum
Umarım istediğin gibi olur. Ama sen bu insanla böyle olduğu sürece evliliğin iyi olur mu. Aksine böyle devam ederse yaşadığın hayat sana ızdırap olur.
Olmaz ondan eş
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be güzelim, bayağı zorlu bir dönemden geçiyorsun, belli 🥺 Öncelikle sakin olmaya çalış. İnsanlar sinirliyken ağızlarından pek çok şey dökülür ama böylesi ağır sözler üzmeden edemez… İlişkide saygı çok önemli ya!
Bence biraz sakinleşip onunla konuşmayı dene. Gerçekten çevreye anlatıyorsa, senin de kendini savunma ve durumu anlamaya hakkın var. Eğer sakinleşmezse ve olaylar böyle devam ederse mutluluğun için yeniden düşünmeye değer gibi duruyor. Seni gerçekten seven bir insan asla sana sırt çevirmez. Kendine dikkat et ve şimdi bir rahat nefes al derim 🫶
Bir de sence böyle zor zamanlarda bir terapist desteği almak işe yarar mı? Hem kafanı da toparlamana yardımcı olabilir 💖