Sizce trip mi atsam küssem mi yoksa bir şey olmamış gibi mi davransam lütfen bakın lütfen lütfen 🥹🥺🥺🥺🥺?

Dün akşam kız arkadaşımla bir yerde iftar ettik sevgilim de bulunduğum konuma çok yakındı yemeğini ye birkaç dakika seni göreyim dedi ben de tamam dedim Sonra dedi ki arkadaşım beni evimden aldı sanırım görüşemeyeceğiz yarın akşam parkta yürüyüş yapar salep içeriz ben de tamam dedim. Bu saate kadar akşamki yürüyüşten hiç bahsetmedi komşum da beni iftara davet etti ben de ona dedim ki ben akşam komşuma iftara gidiyorum hemen gider gelirim o da hemen dedi ki o zaman ben de arkadaşımla görüşeyim ben de dedim yürümeyecek miyiz salep içecektik hani o da dedi ki komşuna iftara gidiyorsun sen ben de dedim en geç 21 de yanında olurum yürürüz sonra salep içeriz dedi ki ben saat 20:00 gibi yürürüz diye düşündüm 21’de hava soğuk olur Ben de tamam sen git arkadaşına dedim. Yani ben anlayamıyorum hava soğuk olur ne demek ya da ben komşum ısrar etti beni iftara davet etti dediğim zaman neden hemen arkadaşıma ben de gideyim diyor sizce ben ne yapsam sinir oldum ya

Sizce trip mi atsam küssem mi yoksa bir şey olmamış gibi mi davransam lütfen bakın lütfen lütfen 🥹🥺🥺🥺🥺?