Gizliden yazmak marifet değil koç. Çık karşımıza da bir ağzının payını verelim. Küstah, terbiyesiz, g*vat, kuzum, ya*şak... daha çok şey denir de neyse

Gizliden yazmak marifet değil koç. Çık karşımıza da bir ağzının payını verelim. Küstah, terbiyesiz, g*vat, kuzum, ya*şak... daha çok şey denir de neyse

Sevgilim olduğu bilgisini bildiği hâlde ve benim açıkça reddimi yediği hâlde peşimde ısrarla dolanan şahıs en başta sapıktır, ruh hastasıdır, takıntılı kişidir böylelerini direkt olarak gerekli tedbirleri alarak uzaklaştırmak gerekmektedir. Konuşarak laftan anlamayanı savcılığa bildirmek icap eder. Gerekirse sevgiliye de samimiyetle dürüstçe bilgi vermelidir ki sevgili kişisi aşkını korumak için gerekli olan herşeyi yapacaktır. İcabında herifi dövmek te işe yarar ki haddini bildirmek elzemdir, ama iş pisleşmeden yasal tedbirleri almak çok önemli olduğunu düşünüyorum..
Enteresan bir mecra burası gerçekten. Kadınlar da aynı halt hatta kullanıcı ismi bile verebilirim biriyle flört eden erkeklere özellikle takip atıp rekabet etmeyi seven 2. Kadın olmaya meraklı arkadaşı ama tarzım değil isim vermek benim karakterime ters.
Baktım bebişingo 😂😂
Bazı erkekler vardır g*tlerine etek başlarına örtü tak, kadınlardan daha kadın olurlar. Bunların ruhuna işlemiş huruspuluk. Klavyeden yazıp erkeklik yaptıklarını sanıyorlar kodumun vasıfsız tipleri.
Hayır o kadar azimliler ki engelliyorum, yeni hesap açıyor. Gizliye kapatıyorum sorularımı teee 1-2 ay önceki sorularıma yazıyor.
Bunlar tam şey ya sırtlan 😂😂
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Cevap
27Cevap
Karaktersiz denir ne denecek. uzak dururum öylelerinden ben
Küfür yakışmaz bence ifade olarak insana. Engelleyin geçin uğraşmayın.
Böylelerini toplum içinde barındıdmamak lazım. Hadım etmek iyidir.
Engelliyorum yeni hesap açıp geliyor
Kendi hesaplarından yapamadıklarını öyle yapıp kendilerini bir şey sanıyorlar işte. Engelle geç bencede kendini bozmaya değmez insanın.
Takıntılı tip denir.😆 Laftan değil de davranıştan anlayandır bu tip insanlarla konuşarak ya da birşeyleri anlatmaya çalışarak ömrümüzün dakikalarını harcamamalıyız. Engellemeye güzel bir sebeptir.
Engelliyorum yeni hesap açıp geliyor😅
Üff yorulmuyor da 😆
İnan yorulmuyor aylardır. Ben engellemekten yoruldum.
Onu eve çağır ve sevgilinin eline teslim et saç başı yolunsun her yeri mor bir şekilde evine geri dönsün o zaman rahatlayabilirsin
Sevgilim bulaşırsa geri dönemez
O daha iyi
Bence sapık filan deyil belki çok sevmiştir ama sevgilisi ilen ayrılmasını beklemeli ama beklemeyin direk vaz geçin aynı durumu yaşadım bıraktım peşini sonra ayrıldığını öğrendim yanında durmak istedim istemiyordu beni ve o çocuğu affetti barıştılar ben belki o çocuk gibi deyildim ama o çocuktan daha çok severdim onu ayrıca tip olarakta arada dağlar kadar fark var yani çocuktan daha yakışıklıyım
Aynen dediğin gibi çok şey denir. Ve ülkemizde öyle erkekler çok var. Bence çoğu da öyle zaten. Bu yüzden erkeklerden soğudum ve ciddi anlamda bu defteri kapattım.
Üffff yapışkan erkekler. En nefret ettiğim insan dediğin laftan anlar ya. Seni sevmiyorsam senin beni sevmeme gerek yoktur yani, manitam varsa salll. Git başka kızlara😂😂 düşününce bile çıldırıyorum.
Ahshsn tamam sakin 😆 sevgilim olduğu halde ısrarla peşimde olan erkek kendini üzer çünkü sadakatim tam olur sevdiğime
Sanki Kadınlarda bu durum var. Üniversite yıllarında bir Arkadaş sevgilisi var diye yüzük takmıştı… daha çok ilgi odağı oluyor … neden? Anlamsız aslında mantıklı değil…. Kadın Rekabeti galiba aşktan güçlü 🤔
Hersey kadında erkekte biter iraden güçlü olacak seni hiç bir güç birlikte olduğun kişiden vazgeçirmeyek.. kimin peşinde olduğunun önemi yok!!
Tam olarak detaydakiler denir fazlası var azı yok
sapik, gurursuz, karaktersiz, onursuz, omurgasiz... ne kadar hakaret varsa
Got, yavvşakk, ibine veya canım arkadaşım diye güzel tabirler kullanabilir
Ya.. şak denir ama şöyle dolu dolu. He bide orul orul... Çocuğu ahdhssh
Yani bunlara denk gelmedim. Pek çok sey denilebilir.
Evtt
Sakin ol neye sinirlendim oruçluyken ben uslu efendiyim 🤭
Sevgilisi olduğu halde peşinde olana gerekeni yapmayanla aynı şeyler söylenir..
Denecek de yapılacak da çok şey var. açık uçlu sorular bunlar 😀
Karaktersiz ezik.
Bilmem seviyordur belki dayanamıyordur ama rahatsız edici
kardeşim denir
ölüme susamış denir 🙂
Karaktersiz denir.
Sapık denir, başka ne denilecek?
Ben tipsizim benim asla sevgilim olmaz.
Evet, işte o dediklerin sayılır
Patanoyak olmasın aman dikkatet
Hiçbir şey denmez engellenir
Var öyle tipler maalesef
Sevgilisi olan biri ne mi... Evlerden uzak.
Takintili denir buna Kötü durum
Srefsz oe denir ne denck başka
Karaktersiz denir ve senin dediklerin
Tatlı kız denir 😅
Yav-şak
Beyinsi denilebilir. Beyni başka yerde
Arsız.
Takıntılı
canımsın
Kelimeyi değiştirmiş kusura bakma ger.. i ze... Ka lı denir bence
Arsız
Karaktersiz