Nasıl Değişmeliyim?

Merhabalar. Ben sınıfımdaki brinden hoşlanıyorum. Ama adam değil . Abisi 8 aralıkta vefat etti. Ondan hoşlandığımı yakın arkadaşı abisinin vefatından 3 gün sonra dedi. İşte demişki şu an o konularla uğraşamam daha önemli işlerim var ben ona o gözle bakmadım ıvır zıvır. İşte biraz zaman ilerledi bu bana fiziksel hakaretlerde bulunmaya başladı. Biraz balık etliyim bu yüzden adımı ağır vasıta taktı. Sınıfta benim 10 katım kızlar var ama bir tek bana. Bide biz bununla sürekli atışıyoruz derste bana küfrediyo. Bide onu sevdiğimi bilmeden önce beni dövmüştü. Rahatsız zaten % 40 deli raporu var. Arkadaşlar öyle bir çıkmazdayım ki ben gayet yetişkin ve akıllı bir insanım bence benimde çocuksu yanlarım var ama o aynı 5. sınıf öğrencsi hareketleri yapıyo. şu an tatildeyiz 2. Dönem yeni biri olarak başlamak istiyorum sizce nasıl biri oluyum ona karşı ne yapmalıyım. Şunu da baştan diyiyim unut demeyi unutamıyorum elimden gelen herşeyi yaptım ama onu unutamadım. Yaptığım belki yüzsüzlük ama ben onu hala daha herşeye rağmen çok seviyorum. Her başımı yastığa koymamda deli gibi onun için ağlıyorum. Herkes diyo sen tip olarak ondan daha iyisin ama işte ne farkeder gönül ona kaymış bir keren...
Nasıl Değişmeliyim?