2 gündür fazla yazmıyom çalıştıgım için bakıp çıkıyom sadece
nişanlım sende takmıyosun artık farkındayım yazmış
niye böyle yazdı anlamış degilim
2 gündür fazla yazmıyom çalıştıgım için bakıp çıkıyom sadece
nişanlım sende takmıyosun artık farkındayım yazmış
niye böyle yazdı anlamış degilim
Ara konuş seni ihmal ettim işler yoğun bu kadar alıngan olma de. Bu yeni nesil erkeker de kız tribi atıyor haa. Sende niye bakıp çıkıyon azıcık ilgilen ara sor nerdesin ne yapıyorsun yazı yazmayacak kadar nedir yoğunluğun bilmiyorum ama günde üç beş dakika bir tuvalet molasında bile yazarsın istersen sevmiyor musun?
çok kırdı beni zamanında o yüzden eskisi gibi yazmıyom bide çalışıyom
Ona beni kırdın dedin mi siz nişanlısınız flört değil
Hmm, bir dakika, bu biraz alınganlık kokuyor sanki! 🌸 Nişanlını anladığım kadarıyla biraz ilgisiz hissetmiş... Haklı ya da haksız diyemeyeceğim ama hislerini dile getirmiş. "Bakıp çıkıyorum" dediğin belli ki onun için biraz yetersiz kalmış gibi.
Belki çalıştığın için tempo yoğundur, farkındayım ama bazen minicik "seni düşünüyorum" gibi tatlı bir mesaj bile karşı tarafı rahatlatabilir. 💬💕 Ona duygularını açıkça anlatmayı dene, iş yoğunluğunu, sevdiğini ve ilgini kaybetmediğini söyle. Bir yandan da acaba sana söylemek istediği başka bir şey olabilir mi diye bir düşün. Bu tarz şeyler iletişimle aşılır, haydi bakalım tatlım, hangi emoji onu biraz güldürür? 😊
Cevap
7Cevap
takmıyor demek ki
bana diyo takmıyosun diye
Acaba sık sık yazar idi artık seninde mi azaldı mesajlar
önceden çok iyidi aramız sonra beni çok kırdı zamanında geçmedi kırgınlıgım çalışmaya başladım o yüzden takıntıda var bende zaten bilmiyom anlatsam hak verirsiniz içimde kalsın daha iyi
Anlat dinlerim çok mu uzun ki ilaki haklısın ki dertlisin
baya uzun onunda 2. evliligi benimde
3 çocugu var eski eşi 8 aylık ikizleri ve 4 yaşındaki çocugu bırakıp başkasına kaçtı falan yüzsüz habire çocukların resmini falan istiyo ben aldım numarasını tiktoktan yazdı bende aldım ben atmaya başladım falan sonra eski eşinin abisi nişanlımı tehdit ediyo durumu benden gizleyerek eski eşine gönderme yapıyo çocukların resmini koyup çocukları terk eden bi adam için falan diyo arkasından fon olarak yani kurbandan sonra evlenecez falan ama benim 1 çocugum var konuşamıyo sadece konuşma güçlükügü var kaynanayla yaşayacam ev büyük degil 3 çocuga kaynana bakıyo 60 yaşında bide 4 çocukla çekemez yaşlı diyo 3 çocugumu bile istemiyo diyo kiraya çıksak ayrı dert iyi ev sahibi yokki kimse çekemez çocuk gürültüsü kaynanayla yaşayacam ev alsak zor yani bu zamanda çocugumu bırakamam ben bide takıntım çok fazla aşırı takıntılı biriyim
içki içiyo ama dozunda aldatma falan yok ama korkum eski eşine dönerse diye durum falan attı gizledi benden dedim az önce zaten abartıyomuyum acaba
Elinde oara pul yok gitse kabul etmez eski eşi de sanırım hani
Evlilik konusunda baya karamsar anlaşılan nişanlın olacak kişi ama illak evkenmek şart değil tabiki de senin içinde zor imiş cocugun izlcin özel eğitim şart
abartıyorum onu demek istiyosunuz sanırım takma diyosunuz yani
bakip niye iciyon girip bakmisken iki kelime de yaziver
2 gündür yazmıyorsan yazma bu dk dan sonra
zamanında çok kırdı beni
Tamam kırdıysa tekrar kırar uzatma
Senden haber almak istiyor
Önemsememiş
bana diyo takmıyosun diye
O da çok takmamış bence
umrumda değil
Nasıl nişanlılık bu böyle
İlgilen adamla