Eşimle severek evlendik ama hem mesleği gereği duygusuz tarafını gördüm hemde çok mutsuzum yoruldum. Sürekli aynı şeyleri yaşamak beni mahvediyor. Evden gideli 1,5 ay oldu başlarda kötüydüm şimdi daha iyiyim ama yine telefonda tartıştıkça içimde alevler oluyor sanki. Ayrılmaya cesaret etsem unutabilir miyim daha iyi bir hayat kurabilir miyim veya yeniden daha iyi bir evlilik yapabilir miyim yaşayan varsa anlatabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu noktada duygusal olarak gerçekten zor bir yerdesin ve yaşadığın içsel karmaşayı anlamak çok doğal. 27 yaşındasın ve hayatında büyük bir değişim sürecindesin. Eğer evliliğin sana mutsuzluk, yorgunluk ve sürekli tekrar eden olumsuzluklar getiriyorsa, bu gerçekten çok yıpratıcı olabilir.
Boşanmak, kolay bir karar değil, ancak bazen en doğru adım olabilir. Evet, hayat devam eder ve zamanla kendini toparlayıp, duygusal olarak iyileşebilirsin. Boşanmış biri olarak yeniden hayat kurmak kesinlikle mümkün. Kendini toparlamak, yeniden kendini keşfetmek ve önceki deneyimlerden ders almak zaman alabilir ama unutma, her şeyin bir süreci vardır. Birini unutmak, yeni bir başlangıç yapmak zaman alabilir, ancak bu, her şeyin sonu değil, bir dönemin sonu olabilir. Kendini en iyi şekilde hissetmek için yalnızlık, zaman ve farkındalık da çok önemli bir adım.
Daha iyi bir hayat kurmak, elbette mümkün. Kendine güvenmeli ve yeni fırsatlara açık olmalısın. Bu sürecin içinde hem kendi iyiliğini hem de duygusal sağlığını göz önünde bulundurmalısın. Yeniden evlenmek ise, zamanla ve doğru kişiyle mümkün olabilir. Kendini yeniden keşfettiğinde, neyi hak ettiğini ve neyi istemediğini daha net görebilirsin. Ve evet, yeniden sevgi dolu, sağlıklı bir ilişki kurabilirsin. Ama önce, kendine güvenmeyi ve duygusal olarak iyileşmeyi ön planda tutmalısın.
Hayatını yeniden kurmak zaman alacak ama unutma, her son yeni bir başlangıçtır. Kendini öncelikle mutlu ve sağlıklı hissettiğin bir yaşam kurman en doğru adım olur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBoşanmak, hayatında büyük bir değişim yaratabilir ve bu süreçte hissettiğin duygular oldukça karmaşık olabilir. Eşinle olan ilişkinin başlangıçta sevgi dolu olduğunu belirtmen, ama zamanla duygusal olarak yıprandığını hissetmen, birçok insanın yaşadığı bir durumdur. Duygusal olarak zor bir dönemden geçiyorsun ve bu tamamen normal. Ayrılma kararı almak cesaret gerektiren bir adım, ama kendini daha iyi hissetmek için bu adımı atmak gerektiğini düşünebilirsin.
Kendine zaman tanıyarak, bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatabilirsin. Ayrılığın ardından, yeni bir hayat kurmanın mümkün olduğunu bilmelisin. Kendini keşfetmek, yeni hobiler edinmek ve sosyal çevreni genişletmek, sana yeni bir perspektif kazandırabilir. Ayrıca, duygularını ifade etmek ve destek almak da önemlidir. Destek grupları veya terapistler, bu süreçte sana yardımcı olabilir.
Unutma, hayatında yeni bir sayfa açmak için geçmişteki deneyimlerinden ders alarak ilerlemek önemlidir. Kendine güven ve mutluluğu bulmak için gereken adımları at. İleride daha iyi bir evlilik yapma şansın da var, ama önce kendini tanıman ve ne istediğini bilmen gerekiyor.🌷🙏🏻
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Birçok insan boşanma sonrası hayatlarında daha mutlu ve huzurlu bir hayat kurmuştur. Özellikle kendilerine zaman ayıran, yeni hobiler edinen ve kariyerlerine odaklanan kişiler, bu süreci daha kolay atlatmıştır. Yeniden evlenen ve daha mutlu bir evlilik yapan birçok insan da vardır. Ancak bu, kişinin kendini hazır hissetmesi ve geçmişten ders çıkarmasıyla mümkün olur. Eğer evliliğiniz sizi mutsuz ediyor ve bu durum değişmiyorsa, boşanma kararı almak hayatınızda yeni bir başlangıç yapmanın bir yolu olabilir. Kendinize zaman tanıyın, duygularınızı kabullenin ve destek alın. 27 yaşında olmanız, hayatınızda yeni bir sayfa açmak için hala çok genç olduğunuz anlamına geliyor. Kendinize inanın ve güvenin derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet, unutabilirsin. Evet, yeniden başlayabilirsin. Birçok insan bunu yaşadı ve atlattı. Sen de yaparsın. Zaten şimdiden yapmaya başlamışsın. Evden gideli 1,5 ay olmuş ve kendini daha iyi hissettiğini söylüyorsun. Bu bir işaret. İçindeki o alevler, hala yaralı olduğunun göstergesi. Ama zamanla diner.
27 yaşındasın, çok gençsin. Hayat yeniden kurulabilir. Daha iyisini yaşamak mümkün. Sevildiğini, değer verildiğini, huzurlu olduğunu hissettiren bir hayat var. Zaman alır, zor olur ama olur.
Severek evlenmek yetmiyor bazen. Evlilik iki kişinin de aynı anda çabalamasıyla yürür. Sen yalnız kalmışsın bu yükün altında. Mutsuzluk yavaş yavaş insanı yorar. Bunu fark ettiysen, zaten en zor kısmını geçtin. Cesaret etmek, adım atmak en büyüğüydü.
İnan, zaman geçtikçe kendi yolunu daha net görürsün. Unutmazsın belki ama alışırsın. Acı hafifler. Daha iyi bir hayat da, daha iyi bir insan da gelir. Kendini değerli tutarsan, mutlaka olur.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, çok zor bir durumdaymışsın, gerçekten üzgünüm 💔 Öncelikle şunu bil ki, her insan hayatındaki zor dönemleri aşabilir ve yeniden mutlu olabilir. Mutluluktan vazgeçmemelisin! Unutmak elbette zaman alır ama o süreci kendine odaklanarak geçirdiğinde, hem kendini daha güçlü hem de daha iyi hissedeceksin 🌟
Kendini toparlayıp yeniden güzel bir başlangıç yapman hiç zor değil. Diğer ilişkilerinden iyi şeyleri öğren ve o derslerle devam et. Eğer şu an denizin ortasında bir fırtınadaymış gibi hissediyorsan, bil ki fırtına asla sonsuza kadar sürmez! Sen bu hayatın mucizesisin, unutma bunu! 🌈✨ "Ben yaşadım, çok zorlandım" diyenler, hadi gelin sesinizi buraya bırakın, onun için destek olalım!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. 27 yaşındasın, hayatın daha çok başındasın. Boşanmak elbette kolay değil ama zamanla her şey geçer. Unutursun, kabullenirsin ve yeniden mutlu olmayı öğrenirsin. Hayat bir yerden bitmez, başka bir yerden yeniden başlar. Kendine güven, sabret ve pes etme. Güzel günler yine gelir.🌸
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben evli değilim ama şöyle bir tavsiye verebilirim otur ve düşün hesapla ve seni sevmiyor mu cidden bunu düşün ardından eğer ayrılırsan gideceğin bir yerin var mı mesleğin var mı ondan sonra bir şey daha seni sevmeyen biri ile hayat geçmez bence ve en önemlisi çocuk var mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eğer onu gerçekten çok seviyorsan unutmak gerçekten çok zor olacaktır. Ben hiç evlenmedim ama birini gerçekten çok sevdim. Onu unutmak çok zor oldu. Yıllarımı aldı. Zamanla acım azalmaya başladı ama unutma kısmını zamana yaymam gerekti ve en sonunda başardım. Sende başarabilirsin. Sadece belli bir süre acıya katlanman gerekecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olmaz diye bir şey yok. Olmuyorsa sürüncemede bırakmanın alemi yok. Uzaklaşınca biraz rahatlamışsın. Sonuçta gözden ırak gönülden ırak derler. Çocuk yoksa çokda zor bir karar değil
02 Yorumla
Soran1 yılÇocuk yok
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Bazen boşanmakta mutluluktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yıledebilirsiniz evet
00 Yorumla
1 yılHiçbir evlilikte tam mutluluk , mükemmel uyum mümkün değil. Hepimiz defoluyuz, hepimizn karsimizdakileri zorlayan tarafları mevcut. Birkere bunu bilelim.
4 kere boşanmış bir beyefendiye soruyorlar. Zamanı geriye alma şansınız olsa neyi farklı yapardiniz diye. Beyefendinin cevabı size de ilham olsun. İlk eşimle evliliğimi sonlandırmak yerine mücadele eder evliliğimi kurtarırdim. Cunku ben hep digerinde olmayan özelliği bi sonraki esimde aradım ve hata ettiğimi fark ettim.
Ne olursa olsun bizler değişmedikçe evlilik oruntumuz degizmez. iletişim kurmayı, isteklerimizi ifade etmeyi, sorun cozmeyi, rollerimizde kalmayı, en doğru şekilde hayir demeyi, kendimizi unutmadan bir ilişkide var olmayı öğrenmek zorundayız.
Soyle düşünün eşiniz ve sizin için boşanmak gibi bir seçeneğiniz olmadığını varsayalim ilk olarak neleri çözmeye odaklanirdiniz? Basitçe bunlari yazıp en uygulanabilir olandan başlayarak ilerleyebilirsiniz. Sözlü konuda tartışıyorsaniz yazarak duygularınızı ifade edin hem söz kesme olmaz hem de tamamını birkaç defa okuma fırsatıniz olur. (Sesli mesaj da benzer işlevi gorur)
Ve mutlaka uzman desteği almanızı öneririm.
30 Yorumla
1 yılBak, her şeyin bir yolu var. Ben de sana net bir şeyler söyleyeyim. Öncelikle, evlilik kolay değil. Kimse kusursuz değil, kimse sürekli mutlu olamaz. Ama bir noktada sabır da bitiyor. Eğer gerçekten mutsuzsan ve ilişkin sana zarar veriyorsa, ayrılmak bir seçenek olabilir. Evet, unutabilir misin? Unutursun tabii. Ama unutmak dediğin şey, zamanla gerçekleşir. Hemen değil. Zihnin hep o ilişkiyi düşünür, ama zamanla o hislerin de yerini başka şeyler alır. 27 yaşındasın, hayatın önünde ve belki de sana layık olanı henüz bulmadın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılTürk filmlerinde ki esnaflar gibi dul kalınca herkes sıkıştırır seni, bir daha evlilik mümkün ama çok çok zor boşanmış çocuklular, yaşlılar ve hiç bir prensibi olmayan, içi boş başıboşlar evlenir akıllı ol yuvamı kurtar insan değişir zamanla kocan da elbet düzelir kurda kuşa yem olma.
09 Yorumla
Soran1 yılBen öyle flörtöz biri değilim ama yinede hep içi boşlar mı denk gelir? Bu mutsuzlukla gerçekten kanser olacağımı düşünüyorum veya bu hayata kendim veda edeceğim gibi olmuyor
- 1 yıl
Hayatın gerçekleri bunlar buradaki yorumlara da çok aldanma insanlar mutsuz senin de mutsuz olmanı isterler bir yorumla aklını çelip belki yazar bana da diye sallar dururlar ben sana samimiyetle fikrimi söyledim bir söz var hani yaşadığın yeri cennet yapamadığın sürece gittiğin her yer cehennemdir tavsiyem profesyonel yardım falan alın bir sekilde toparlanmaya bakın boşanmak en son çözüm olsun hayat senin karar senin tabi ama fevri kararlar beraberinde büyük sıkıntılar getirir.
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Kesinlikle çocuk yokken boşan çünkü çocuktan sonra daha da yalnız bırakacak seni. 11 yıllık evliyim başlarda sorunlarımız yoktu ama çocuklardan sonra uzaklaştı degısir diye bekleme sakın daha da kötü oluyor. cocuklarım için duruyorum bir var bir yok gibi. En bastada aslında o huylarını görememiştim ilgili adam degılse yıllar gecınce daha da bitiyor.
- 1 yıl
Haklısın kurda kuşa yem olma başka gözle bakmıyorlar şaka gibi bide özür dilerim öyle baktığım için yazan olmuştu
- 1 yıl
@Gizemliduygusalcadı duygusal cadı takıpp atar mısın lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. boşanınca seni daha rahat bi hayat bekleyeceğini söyleyenlere inanma kolay değil. Kimse mükemmel değil yeniden evlenmeyi denesen yine benzer olacak. İlişkinizi dinamikleri nasıl bilmiyorum. Kendini eşini tanımaya anlamaya çalış düzeltmeye çalışın. Yıkmak çok kolay bir ilişkiyi önemli olan kurtarmaya çalışmak.
10 YorumlaBen kendimden yola cikarak sunu diyecegim ki eger ben iliskiyi bitirirsem yanlis mi yaptim dusuncesiyle kendimi yiyip bitiriyorum pismanlik aleviyle kavruluyorum ama karsi taraf bitirirse yapacak bir sey yok diyip kabulleniyorum. ve bu yuzden karsi tarafla ilgili rahatsiz eden bir sey varsa bunun uzerine gidiyor ve sorun cikarmaktan korkmuyorum. duzeltirse mutlu sekilde devam ederiz duzeltmez de ayrilirsa icim rahat sekilde yoluma devam ederim. onu ayriliga surukle eger gercekten seviyorsa kendini degistirecektir zaten
00 YorumlaBilemezsin. Belki de daha kötü biriyle tanışacaksın, belki de çok daha iyi biriyle. Risk çok büyük. Eğer gerçekten devam edemeyeceksen doğru kararı vermelisin. Bazen bazı duygular geçici olabiliyor. Psikoloğa görünüp derdini anlatmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSen mutlu olmak için evlendin anladığım kadarıyla mutsuzluğun dibini yaşıyorsun şu anda ara ara irtibata geçtiğin için sürekli içinde kaos yaratıyor ayrılırsan bu gitgeller biter ve hayatına daha mutlu bir şekilde kaldığın yerden devam edebilirsin bu durumu yaşadım evet başlangıçta çok zor ayrıldıktan sonra iyi ki ayrılmışım diyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhala aşık mısın yoksa alışkanlığa mı dönüştü? belki de düzenini bozmaktan korkuyorsundur. daha gençsin önünde yıllar var. bence zamanını heba etme. ayrıl ve yoluna bak. birine ya da evlenmeye ihtiyacın yok. çalış , kazan, gez, toz, oku, kendini geliştir ister arkadaş edin ister yalnız takıl ama şunu bil sevgililik, evlilik bunlar görev değil yapmak zorunda değilsin. sen bunlardan ibaret değilsin. belki de doğru kişiyi önce kendini bulduğunda bulacaksın.
10 Yorumla
1 yılHisler boşanmak için bir kriter değildir. Hisler değişebilir çünkü.. Buhranlar geçer evvela buraya yazacağına eşinle açık açık konuş. Çözmeye çalışın.. İki evlilik yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim insanın yastığı değişir kaderi değişmez
10 Yorumla
1 yılBoşanmadım ama bu hayatta herşeyin geçtiğine inanıyorum yapabilirsin. Size bir dizi tavsiye etmek isterim adı Valeria dizi cinsellik gibi görünebilir ama bence hayat dersi yönü var mutlaka izlemelisin.
00 Yorumla
1 yılKurmak zor olan yıkmak kolay. Ayakta tutmak zor olan. Mükemmel evlilik de yok. Tek tek her kısa cümlem dünyaları içinde barındırıyor. İyi düşün, kalbini aklını, vicdanını yaralayacak bir şey yapma.
00 YorumlaMillet senin yaşında daha yeni evleniyor hatta bekar bazı kızlar çok garip ya akillari çıkıyor 25 i geçip evlenemezsem diye bosansan daha iyi bir hayat seni beklemez ilk evliliğini doğru seçmek gerekiyor
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni anlıyorum seni yargılayanlar olacak mesleği bu madem niye evlendin ben hiç evlenmedim ama seni anlayabiliyorum o yüzden unutabilirsin tabiki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatına devam edebilirsin, belki çok daha iyi belki çok daha kötü. Ama unutamazsınız bunu unutmayın. Bir yerlerde karşınıza çıkıyor, ya şöyle ya böyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılAcı artıyorsa bitmesi daha iyi olur. Önce siz buna hazır olun ve daha iyi olacağınıza inanıyorsanız karşılıklı anlaşarak boşanmanız daha sağlıklı olacaktır.
00 Yorumla
1 yılHayat uzun daha neler çıkar neler olur neler ama en kötüsü sürümcemede kalmak , yani devam ya tamam bir an evvel verilip o karar neticesinde hareket etmek
00 Yorumla
1 yılBen yaşamadım ama şahit oldum 18 yaşında evlenip 23 te boşanıp tek çocukla bir yıl içinde yeni biriyle evlenip şu an çok mutlu olan birini tanıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Yeni evlendiği kişiyi ötekiyle evliyken buldu.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılHayatta her şey insan için bekara boşanırım demek kolaydır. O yüzden elinde mesleğinn kendine güvenin varsa yaparsın
02 Yorumla
Soran1 yılÖğretmenim ama atanamadım
- 1 yıl
Hiç işin olmayacak anlamına gelmez gidip özeldede mesleğini yapabilirsin. Bu bir engel değil insan düzelir diye beklerken kendi bitişini izler sadece çocuk yoksa daha fazla zarar görmeden iyi düşün derim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılUnutursun. Bal gibi unutursun. Zaten yaşadığın yorgunluk bir süre sonra kendini korumaya alıyor ve dinleniyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBoşancaksanız evlenmeyin ya.. Boşan ama kendi tercihin.. Evlilik çocuk oyuncağına çevrilmiş durumda..
00 Yorumla
1 yıl27 ye kadar evlenmiş olmak hata,, dicem de, biz evlendiğimizde ben 32 eşim 24 tü, olmicak, çelişicem.
boşan sen
01 YorumlaBazen olmuyorsa olmayacaktır kolay bur süreç değil bu yaşadığın şey ama tekrardan normale döner hayatın ailen ile konuştun mu bunu hiç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılÇalışan bayanmısın kendi ayakların üstüne durabiliyorsan ayrıl ama mutsuzluk bitecek gibi değilse hep huzursuz oluyor insan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
1 yılYav elbette istediğin gibi düzenini yine kurabilirsin. Olmayacak insanla birlikte olmaktansa tek kalmak bile daha iyidir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılGayet güzel devam edersin boşansan... Genç kadınsın, önünde daha çok yılların var yaşanacak... İhtiyacın olan şey, cesaret...
00 Yorumla
1 yılÇocuk yok galiba eğer yoksa hiç bi şekilde düşünme o hatayı yapma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılUnutabilirsin ama adam yakışıklı sonuçta ertesi gün birini bulabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeverek evlendin ama boşanmayı düşünüyorsun... Sen tekrar evlensen ikinci kez boşanman daha kolay olur. Bence bu şekilde devam et. İhtiyaç duydukça kocanı çağır gelsin sonra geri gitsin 👍
00 Yorumla
1 yılYastık değişir kader değişmez. Sorunları çözmeye bakın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılMesleğin var ise hayat kurmak kolay ki 27 sin 32 de kurdum hayatımı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılsen daha hayatın basındasın mıllet 50 55 den sonra yenıden bslayabılıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAile büyüklerine konusmalisun bence burada kimse seni tanımıyor yorum yapmak imkansiz
00 Yorumla Çözülebilecek bir şey ise mücadele verin. Değilsede ayrılmak daha sağlıklıdır.
00 YorumlaAyrıl canım güzel bir hayatın olur umarım bundan sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNapıyor ki. Kusursuz insan yok. Çok büyük bir sorun değilse evliliğini bitirme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOturup sakin kafa ile düşün, kavgalarınızı aklına getir. Gerçekten bir sevgi beslemiyorsan ya da o sana beslemiyorsa ve çocuk yoksa boşa gitsin.
00 YorumlaBen yaparsin desem ne değişecek yapamazsín dediğimde ne değişecek
00 Yorumla
1 yılCanım korkma ayrıl gençsin yaşlı olsan bile ayrılmak normal ve mutsuz olduğun bir yerde durma
00 YorumlaEvet kurarsın hatırlamazsın bile insan neleri unutmuyor ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle daha iyisi olur , kıymetinin bilinmediği yerde durma
00 Yorumla Kendine güven onunla mutsuzsan buna kendini alıştırma umarım çok güzel bir hayatın olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılYaparsın tabiki neler gördğm neler ben istersen detaylı anlat fikir verebilirim
00 Yorumla
1 yılunuta bilirsin bende böyle bir şey yaşamıştim ama iyi ki ayrıldım diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes yapıyor sen niye yapamayasın? Fakat yeni bir evlilik neden şart? Erkeksiz yapamıyor musun? İşte burası sıkıntı. Bu kafadan çık
00 YorumlaOlmaz unutamam diye bir şey yok unutulur herkes her şey, evet anılar kalır geriye ama gülerek hatırla ve geç. Çünkü hayat devam ediyor ve mutsuz olacağımıza mutlu yaşamak daha iyi bence. İlerde daha mutsuz olacağına boşanınca ol..
00 Yorumla
1 yılBenim kuzenim dul bir kadın aldı. kadının kocası vefat edince dul kalmıştı. Kuzenimde evlenmek istedi şu an evli ve mutlular. Cocuklarida var. Yani şans meselesi.
00 YorumlaAyrilmak kelimesi hic kolay deyil yasanlar aklina bir bir geliyor karar senin eyer ikinizde yoruluyorsaniz uzatmaya gerek yok bence
00 YorumlaZaman herşeyin ilacı unutman için daha iyi birinin karşına çıkması lazım. Ama onsuzluğa alışırsın hayat herkes icin devam ediyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSana yaparsın edersin diyenlerin hepsi bekar bekara kadın boşamak boşuna dememişler hiç bir şey kolay değil hele bu zamanda hiç kolay değil
Evliliğini kurtarmaya çalış eşinle konuş birşeyleri değiştirmeye çalışın birlikte00 YorumlaAdamın durumuna üzüldüm sende boşanabilirsin belliki sıkılmışsın heyecan ariyosun gittiğin yer daha sıkıcı pişman olacağın şeyler yapma
00 YorumlaAyrılsan daha mutlu olabileceğini düşünüyor musun? Bence daha mutlu olabilecek bir insan yok 2. Evliliğinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Tabi yapabilirsin mutlu olursun merak etme eğer kötü devam ediyorsa boşan durma
00 Yorumla
1 yılAldatmissa unutabilirsin tabi o kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
1 yılHakkında hayırlısı umarım gelen gideni aratmaz ama sen bi çok şeyi kafanda bitirmiş gibisin
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem