Eskimden supheleniyordum install hacklediginden toksik ilişkiydik işte sonra hesap değiştim ama yeni hesabında da sürekli cinsel paylaşımlar var benle ne alaka bu tarz şeyler sadece dizi falan paylaşımları benim baktıklarım bide moda paylaşımları

Eskimden supheleniyordum install hacklediginden toksik ilişkiydik işte sonra hesap değiştim ama yeni hesabında da sürekli cinsel paylaşımlar var benle ne alaka bu tarz şeyler sadece dizi falan paylaşımları benim baktıklarım bide moda paylaşımları

Instagram hesabınızda kontrol etmeniz gereken şeyler ilk olarak kişisel bilgilerim bölgesinden e-posta ve telefon adresi burdaki bilgilerin sizin olduğunuzdan emin olun yoksa istediğiniz kadar değişin şifreyi yine girilir sonra şifreyi değiştirip çift dogrulamayi açın ardında bir reels videosunda en ALS sağ köşede nokta var tıklayıp orada biyerde içerik tercihleri gib bir şey olması laziim ona tıklayıp 15 gün kesfetimden gizle ardından önerilen içerikleri sıfırla tuşuna tıklayın
Korku filmi gibi yasantım var
Dediklerimi yapın sıkınti yasamazsiniz eğer daha çok yardım isterseniz instami vereyim oradan yazın
Keşfet, senin beğenilerine, izlediklerine, takip ettiklerine ve etkileşimde bulunduğun şeylere göre şekilleniyor. Ama bak, şöyle bir şey de olabilir: Eski hesabında eski sevgilin kötü bir iz bırakmış olabilir ya da Instagram algoritması bazen saçmalayıp yanlış öneriler yapabiliyor. İlgini çekmeyen içerikleri "İlgilenmiyorum" seçeneğiyle işaretlersen algoritma zamanla düzelir. Bir de hesabına kesinlikle kimsenin erişimi olmadığından emin ol! 😊
Can sıkıcı bir durum ama halledersin! Bu arada, favori dizin hangisi? 😊
Cevap
5Cevap
Kaydettiklerine ve beğenilere bak, yani şöyle söyleyim instagram bilgilerini indir nereye girmiş ne bakmış ordan her şey belli olur.
Eksiniz bayağı bir oyalanmış bunlarda Keşftenizde bunların beğendiğinizi düşünüp sürekli karşınıza çıkarıyor. Kurtulmuşsunuz valla eksiniz sizin yerinize bir başkalarıyla çok ilgilenmiş.
Takıntılı hala
Var öylesi iğrenç yaratıklar
Onu çok seviyordum ama hep kırıyordu sorunlar onda olduğu halde kabul etmiyordu o hayatıma gireli hayatım hiç normal gitmedi
Giriş onay kodunu aktif hale getir giremez kimse iki faktörlü giriş işlemi yani
Tiktok'a kıyasla bk gibi algoritma sistemi var çünkü
Valla bende de hep çıkıyor izliyorum mecbur djshs
Takip ettiklerin izliyordur bu tip şeyler
Nasıl gide rbunlar
Bende de çıkıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?