Düşünceniznedir?

Ablamın nişanında beni görüyor ve hep orada bana bakıyor ama ben hiç onu görmüyorum sonra 2 ay boyunca beni aramış en sonunda hesabımı bulmuş ama yazmaya cesaret edemiyormus daha sonra yazdı bana anlattı seni surada gördüm ilk görüşte aşka inanmazdm öyle oldu falan işte çocuk babamın yanında çalışan işçi çıktı ben de ister istemez uzaklasmqk istedim neyse konuştuk 1-2 ay süre daha sevgili dgeilz gece kapının önüne gelmeler çikolatalar bırakmalr vs sonra çıkmaya başladık 2-3 da çıktık 3 defa buluştuk her buluşmada çiçek birde bigges diye bı oyuncak almıştı ama gerçekten seviyordu hiç şüphem olmadi yani geceleri bizden olsun diye nasibi olayım diye her gece Teheccüd namazına kalıp namaz kılıyordu sabaha kadar dua eden biriydi benim ailem öğrendi bunu ağzıma sıçtılar ailem ailesini tanıyordu ve olmaz dediler ailelerimz kültürlerimiz uyuşmuyor dediler her bı yerden bişi dediler ben zaten hoşlanıyordum ona sevmediğimi söylüyordum artık hoşlantıda bitti ben bitirmek istediğimi söyledim izin vermedi ama ben istemediğimi ve sevmediğimi söyledim ağladı halen de giriyor profilime konu hakkıda düşünceleriz
Düşünceniznedir?