Sizce bu hareketleri yapan biri gerçekten seviyor mu?

Nasıl başlayacağımı tam olarak bilmiyorum ama benim 1 senelik bi ilişkim vardı. İyisiyle kötüsüyle zaman geçirdik, anılar biriktirdik ama ilişkimiz toksik ve yoran bi duruma gelmişti erkek arkadaşım her sorunda kavgada çekip gidiyor ben Peşinden koşup açıklamalar yapan, yazan, arayandın benle ilgili benim kırıldığım noktalarda iste “benim hissettiğim gibi hissettin, o kadar sorun içinde sıra sıra gelin.” Hep böyleydi çok yorulmuştum tahammülüm kalmamıştı bunu bile fark edip bi çabasını görmemiştim. Hep eleştirirdi okuyorum ve bu zamana kadar uzun zamanlı bi işte çalışmadım ailem okurken çalışmamı istemedi “hayatını yaşa okul bitince ömür boyu çalışacaksın” diyio dururlardı. Açıkçası benim de rahatıma gelmişti. İlişkimizde bu da konu olmuştu beni küçümsüyor çalışmadığım İçin taklidimi yapıyordu ve bunu annesinin yanında da yapmıştı. Bi amacım yokmuş, toz pembe bi dünyada yaşıyormuşum. Hep böyle bi ilişkimiz vardı bazen istemeden parlıyordum ama gönlünü alıyordum konu beni kırdığı yerlerde olsa çabalıyordum. Sığmadığı İçin yarım yazdım devamını isterseniz yazarım

Sizce bu hareketleri yapan biri gerçekten seviyor mu?