ya da aşkta tecrübe önemli midir?
karşıdaki insan söz konusu olunca aşkta ne derecede tecrübe sahibi olmak gerekir?
karşıdaki insan söz konusu olunca aşkta ne derecede tecrübe sahibi olmak gerekir?
Aşkta tecrübe önemlidir tabii ki. Neye göre tecrübe kime göre tecrübe? Hemen açalım birazcık. İkili ilişkilerde malum davranış şekilleri insanı tanıma yöntemleri vardır. Her insan bir değildir 5 parmağın bir olmadığı gibi. Herkese aynı davranamazsın. Herkesle aynı şekilde konuşup şakalaşamazsın.
Geçmişte yaşadığın bir aşk hikayen vardır. İlk buluşmada dudak dudağa öpüşmüşlüğün olmuştur ancak bu kötü bir anı olarak geri gelmiştir. bir sonraki ilişkinde böyle başlamazsın. Ya da bir önceli ilişkinde çok fazla el kol şakası yapmışsındır karşındaki kişi sıkılıp amaan çocuksu çocuksu şeyler deyip çekip gitmiştir. bir sonraki seferde yapmazsın. Ve yahut, ilk buluşmada öyle bir göz göze gelmişsindir, öyle bir öpücük kondurmuşsundur ki tam yerinde tam zamanında nokta atışı olmuştur. Çekicidir. Yaparsın.
Hayatta her şeyden tecrübe edinmek mümkün. Ancak doğruyu ve yanlışı kefeye koyup tartmak gerek. Her aşkta illa tecrübe sahibi olacaksın diye birşey yok. Zamanla olacak şeyler vesselam.
Tecrübede var olan en büyük maksat; geçmişte yapılan yanlışları gelecekte tekrar etmemektir.
Vay be çok güzel açıklamışsn helal olsun :)
süpermiş :D
Terkedilerek ve acı çekerek tecrübelerin en güzeline sahip olursun. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif
Aynen ben de öyle düşünüyorum :)
Aşkın diğer adı zaten acı acı çektikçe üzüldükçe karşıdaki kişiden ders aldikça tecrübe sahibi oluyorsun.
Çok doğru ben de böyle düşünüyorum aslında :)
Teşekkür ederim ayretten EIG için de teşekür ederim :)
Rica ederim :))
Cevap
8Cevap
ayakabı denemek gıbı bakma bu yakıstı bu yakısmadı gıbı... bırak o gelsın sen onu bekleme testlerı falan bırak olursa olur olmuyorsa zaten bunu yasayarak goreceksın
Yani herbirinin tecrübesi ayrı mı
hayır yanlıs almıssın mesajı :D ilkindede dogru ınsan olabılır onu demek ıstedım
He peki :)
Acı ile tecrübe kazanırsın. 1 kere tecrübe edersin 2. sine tövbe Allah uzak tutsun dersin.
Vay be güzelmiş
Ne kadar tecrübe sahibi olursan ol duygular aptallaştırır ve yine üzülürsün
Vay bee
ne oldu
tecrube cıkıcaksın yasıcaksın ınsan tanıcaksın tecrube bu
Evet mantıklı
Körü körüne kimseye baglanmayacaksin. Donusu olmayan yola girmeyeceksin. bunlara dikkat et yeter
Aynen bence de
acı çekerek en çabuk tecrübe edinme yöntemidir
Aşkta acı çekmek nasıl bir duydu
benim yaşadığım ne hale geldiğim o işte bir acı çekmek
önemli yoksa benim gibi kaybedersiniz<
Kaybedenlerin magduru :D
evet tecrube yoksa kaybederiz
kazık yiye yiye tecrübe sahibi olunur NOKTA
Güzel bir nokta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar