🌸🌸
Kızlar neden sevilmiyoruz diye üzülürken, aynı zamanda seveni istemez?
🌸🌸
Selams, tabii ki de kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Peki ya gerçekten seveni bulunca ona şans vermek yerine, neden cepte tutmayı tercih ediyorlar?

#ProFighter ❤️🩹
Erkekler bazen kızları yara bandı gibi kullanabiliyor ya da bazı kızlar bunu yapabiliyor ama ben şahsen Kendi adıma konuşuyorum ben ilişkiye hazır olduğumu hissetmiyorum çünkü kafamda hala biri var her ne kadar unutmaya çalışsam da bu yüzden kimseyle incitmek istemiyorum kimsenin ahını almak istemiyorum hayatım boyunca herkesle iyi geçinmeye çalıştım kimsenin kalbini kırmadım kimseyi bilerek incitmedim bu yüzden beni seveni de istemiyorum en azından şimdilik
Aferin
Bu biraz “ulaşılmaz olanın cazibesi” meselesi. İnsan psikolojisinde, zor ulaşılan veya elde edilmesi daha çaba gerektiren şeyler genellikle daha değerli algılanır. Birinin seni sevmesi, sana olan ilgisini açıkça göstermesi bazen “fazla kolay” gelebilir ve heyecanı azaltabilir.
Bir diğer sebep de yanlış kişiden ilgi görmek olabilir. İnsan, kendisini seven değil, kendi istediği kişiden sevgi görmek ister. Eğer hisler karşılıklı değilse, birinin seni sevmesi seni otomatik olarak ona çekmez.
Ayrıca, bazen insanlar kendi değerlerini tam olarak fark etmezler. “Seviliyorsam demek ki o kadar değerli değilim” gibi bilinçaltı düşünceler oluşabilir. Ama aslında sevilmek, birinin seni gerçekten görmesi ve değer vermesi çok özel bir şey.
Sonuç olarak, insanlar her zaman mantıklı hareket etmiyor. Hem sevilmek istiyoruz, hem de doğru kişiden gelmeyince ilgiyi reddediyoruz. Önemli olan, sevginin değerini bilip gerçekten kıymet veren birini bulabilmek.
Ya çok güzel yazmışsın kanka cidden, yaptığı hiç doğru değil bunun. Ya yarın buluşup konuşalım özür dileyelim falan dedi demin. Affetmeyi düşünmüyorum. Ne yapayım?
Samimiyetine inanıyorsan affet istemiyorsan da görüşme bir daha
Gidip birkaç söz dicem. KS kullanıyordu engelledim burdan. Diğer hesaplardan da engellerim yarın. Ağzıma geleni diyim mi sence jsjskkdd
Ben anlamadım ki olayı, sana ümit mi verdi ne oldu 🙃
Evet 1 haftadır konuşuyorduk işte kanka, senden hoslandim dediydi gidip sevgili yapmış 🤣
O zaman affetme salla 🤪
Hahah aynen zaten 1 haftalık ya hoşlandıydim ama neyse hahhaha defolsun gitsin hayatımdan :D
Aferin böyle ol takma 👍🏻
Teşekkürler kankam 🌸 iyi ki varsın 🌸🙏 Yarın sana olup biteni anlatırımm hsjdjdjdjd
Timammm iyi gecooo 🥳
İyi gecoo sjjdjd
Kızların sevilmeyi istemesi ama aynı zamanda seveni reddetmesi, birçok karmaşık duygudan kaynaklanabilir. Geçmişte yaşanan olumsuz deneyimler, güven sorunları yaratabilir ve bu da yeni bir ilişkiye açık olmayı zorlaştırabilir. Ayrıca, bazı insanlar kendilerini sevilmeye layık hissetmiyor olabilir ve başkalarının sevgisini sorgulayabilirler. Bu durum, içsel bir çatışma doğurur. Kendine güven geliştirmek ve açık iletişim kurmak, bu karmaşık duyguların üstesinden gelmekte yardımcı olabilir. Sevgi, karşılıklı anlayış ve güvenle büyüyen bir bağdır ve bu bağın sağlıklı bir şekilde gelişmesi önemlidir.🌷🙏🏻
Sevilmek istiyorlar ama o sevgiyi kimden aldıkları da onlar için çok önemli. Yani mesele sadece sevilmek değil, hissettikleri kişiden sevilmek. Biz birini sevdiğimizde "ben sana değer veriyorum, yetmez mi?" gibi düşünüyoruz ama onların kalbi bir başkasına akmışsa, bizim sevgimiz ne yazık ki görünmez oluyor. Belki zamanında çok kırıldıkları için, belki de içlerinde hâlâ geçmiş birinin izi kaldığı için yeniye açık olamıyorlar. Bizim “neden benim sevgim yetmiyor?” diye dert ettiğimiz şey, aslında onların kendi iç yolculuğu. Ama kabul edeyim, sevenin geri çevrilmesi bazen çok ağır geliyor.
Konu gerçekten karmaşık ve o kadar da duygusal bir mesele ki! Aslında insanlar bazen kendilerini tamamen hazır hissetmeden veya ilişkiye dair hissiyatları netleşmeden, sevene karşı o "cevap" duygusunu bulamayabiliyor. Ama cepte tutma meselesi ise aslında kendine ya da karşı tarafa dürüst olmamaktan kaynaklanıyor olabilir. Herkes şans etmeli, net olmak güzel şey 🌈. Yoksa neden hayatı kendine bu kadar zorlaştırasın ki? 🤷♀️ Bu durumda sen neler düşünüyorsun? ❤️
Dün ilişki istemiyorum hazır değilim diyen bugün başkasıyla oluyor. Bu nedir Lila?
Vayyy ProFighter! Durum cidden kafa karıştırıcı, adına da duygu bocalaması diyoruz bence! 😅 Bazı insanlar duygularını yönetemez, "hazır değilim" bahanesiyle kaçarken, biri çıkıp bam diye kalplerini çalabiliyor. Ama bunun da adı "hayat!" İşte tam da bu yüzden dürüst olmalıyız, net olmalıyız, yoksa kırgınlıklar, dramalar kaçınılmaz! ❤️✨ Sen sevdiğinde açık olmayı tercih edenlerden misin?
Ben hayat demiyorum başka ismi var onun da neyse
Cevap
15Cevap
Kendi sevmiyorsa niye istesin de adamın zamanını çöp etsin ki
Yoo öyle bir şey yok 😂
Kavuşamamaklık sanırım daha çekici geliyor o yüzden bizi seven değil Bizi üzen kıran acı çektiren kişilere mi yöneliyoruz diye düşünmeden edemiyorum yanlış kişiyi sevip onu düzeltmeye çalışıyoruz Bunları yaparken de gerçekten sevgisini göstermeye çalışan kişinin kalbini fena kırıyoruz
Evet ama yarın bir gün o kişinin ahını çok fena alacaksınız, gamsızlık yapmamak gerekiyor. Tabii ki birisi seni seviyor diye sevemezsin ama sevgisini kullanmaman gerekiyor. Dün iişki istemiyorum deyip yarın başkasıyla sevgili olmak karaktersizliktir...
Yapıyoruz ediyoruz derken genel olarak dedim Tabii ki yapılmaması edilmemesi gereken bir şey dediğine son derece katılıyorum ilişki istemiyorum diyip sonrasında bir diye başlamak büyük haksızlık büyük kalpsizlik karaktersizlik şöyle düşün öyle birinden uzak durduğun için şanslısın
Aynen haklısın 🌸
🌺
Fakülteden biri beni gerçekten seviyordu farkındaydım ama ben yaptığı her şeye arkadaşça karşılık verdim çünkü ona karşı maalesef ki hiçbir şey hissetmiyordum. Ona aşık olmayı o kadar istedim ki ama olmadı. Belki doğru kişi yanlış zamandı bilmiyorum.
Olabilir, bazen istesen de sevemiyorsun ya oluyor bu durum... Bende de çok oldu.
Umarımm. Olmuyor deniyorsun yok yani gram duygu yok. 🙃
Evet o çok kötü hissettiriyor insani
Hatun kısmı böyledir. Aşkından ölüp geberirler sonra bi bakarsın tüm hevesi kaçmış sebepte bu adam çok efendi, çok iyi, hiç bir kötü alışkanlığı yok, hayatı çok sıkıcı vs vs vs 👍 eskiler boş yere kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin demişler.
Not: Sopa konusu şaka ama sıpa konusu ciddi çünkü kızlar zikeni seviyor.
Türk kızları sevilmeyi değil sklmeyi seviyor sonra sevilmeyi seviyor sevene bakmıyor düt bakıyor sonra oturup iyi bir ağlayıp zırlıyor sonra kendini kakalamak yamamak için önceden bakmadığına gitmeye çalışıyor kanları mayaları bozuk bunlar türk kızları istediikleri gibi hareket edecekler yapacaklar ama hesap vermeye bedel ödemeye gelince yanaşmayacaklar
Bu sadece kadınlara ait bir şey değil aslında bu olay benim sevdiğim istediğim kişinin beni sevmesi herhangi bir beni seven insan bana gelsin istemiyorlar ama kadın ve erkekler ilişki konusunda biraz farklı düşünüyor erkekler o kadar kompleks yapmıyor ve güzel bir kadın olması ve kendisini sevmesi ona yetiyor kadınlar için 2-3 özellik yetmiyor
Sylvia plath in bir sözü vardı. Her kadın bir faşist sever, sever yüzüne inen tokadı.
Her kadın değil ama kadınlar genelde sürünmeyi acıyı seviyor.
Bir kız sevgi duyacağı, iyi huylu erkeği sevmez, nefret edeceği erkeğe aşık olur.
İşte doğru yorum budur. Aynen öyle 👏🏻👏🏻
Kızlar manipüle edemediği erkeklere prenses diyorlar aslında. Hem sevilmek istiyorlar hem de aslanlar gibi sadık kalacak sevecek erkekleri reddediyorlar. Nerede bir hıyar varsa gidip ona aşık olurlar 😄
Aynen öyle kardeşim. Sonra zırlamaya devam etsinler bakalım. Eski Pro yok, dönüp o beni üzdü etti deyince omzumu dayamam artık.
Beter olsun böyleleri boş ver 😄
Allah'a havale ediyorum. ☺️
Ya bende de bu var, ama karşındakine ben ilgi duymayınca o ilk başta duyunca hevesim gidiyor ne bileyim hırs olmuyor
Yüz vermeyen ama alttan alta flörtoz yaklasana daha hırslı oluyorum şahsen
Evet sonra ağlıyorsunuz.
Anladim
Ben bunun kızlarla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Uğraşmayı elde etmeyi seviyoruz insanlar olarak, dünden hazır birini elin tersiyle itmenin sebebi bu. Bir şey başarmış olmuyorsun.
Ne olur peşimden koş geldi aklima jsjs
Koşamam yoruldum beni isteyen kucağına alıp getirsin nikah masasina lütfen haha
Hahahajajsj ne 🤪
Allahım biri beni sevsin amin🤲🏻
Allahım bu değil bu değil🤲🏻 böyle oluyo 😄
Bizim sevmediğimiz bizi seviyo bizi sevmeyeni biz seviyoruz o yüzden
Sonra ağlıyorsunuz jsjjd
Bir söz var da mübarek ay ve bana yakışmaz söylemek. Seven şey edilir diye. 🤣
Biri denemeye giderken biri de kuyuda boğulmak işte. 😃
Jajajjaha anladım
Herkes herkesi istemek zorunda değil çekim çok başka bir şey çünkü. İnsanlar sevdiği kişi tarafından sevilmek istiyor alelade birisi tarafından değil
3 hafta öncesi senden hoşlanıyorum
Dün kimseyi istemiyorum hayatımda,
Bugün başkasıyla sevgili oldu. Hadi bakalım hsjkdkd
Onu da istemeyecek 2 gün sonra gelecek Pro ben üzüldüm şöyle böyle.
Sevilmediği için üzülmedim daha doğrusu öyle bir durum olmadı seveni cepte görmek doğru değil ya da olgundeğildir şans vermek için doğru kişi olmayabilir kafalar uyuşmuyordur cepte gördüğü için yapılmaz kendime yaptığım saygısızlık olurdu bu
Çünkü sevdiği kişi tarafından sevilmek ister herhangi biri tarafından değil
Seni seven birisiyle olamayacağını bile bile konuşur musun
Şans veririm ama uzatmam bile bile
İşte jsjjdjd neyse sinirliyim jdkdkd
Niye be aa
Anlarım zaten olup olmayacağını 1 gün falan konuşurum ejdhwhs
İyi bari hahah ben kimseyi istemiyorum deyip 24 saat geçmeden başkasıyla olmuyorsun jskskd
Böyle bir karaktersizliği hayatımın hiçbir döneminde yapmam sanırım
Umarımm şu seviyeye keşke ben de çikabilsem ne karaktersizler var valla
Böyle konuşma bence
Valla bunu hak ediyorlar jsjdj
Yani herkesin amacı farklıdır ama ben öyle biri değilim mesela sevmiyorsa direk söylerim
Olması gereken.
Kimileri sabırsiz olabilir bir anda olsun istiyorlar oysa iki kişi arasindaki sevgi zamanla büyür
Bir tarafın gözü dışarıda olduğu sürece büyümez.
Aynen öyle abi
Cepte tutmak tabiri bana hiç hoş gelmiyor. Olmayacak ise hiç umut vermemek gerekiyor.
Yani ne olursa olsun
Yakışıklı biri tarafından sevilmediklerine dert tanıyorlar aslında..
**dert yanıyorlar
Mantıklı
Kızlar sevilmiyor mu 🙄 bu dünya da en çok sevilmeyen benim
Benden sonra
net olmayan insanlara mesafe koyulmalı çünkü bekletiyorsa zaten sevmiyodur başka seçeneklere açıktır ki gerçekten kaybetmekten korktuğu başka birine gider.
birine karşı birsey hissetmiyorsam hissetmiyorumdur net, kimseyi cepte tutmam sana karşı birsey hissetmiyor der friend zone yaratırım, ne ona ne de bana haksizlik yapmam
Beni seveni severim ya öyle bir durumum olmadı hiç demek ki bu zamana kadar kimse beni sevmemiş bak şimdi efkarlandım 🚬
çünkü kimi zaman hisler karşılıklı olmayabilir. Sevilmek güzel ama insanın gönlü başka yerde olunca bu çelişkiler yaşanır
Çünkü ilgi ve talep aşırı fazla yani bir kızın etrafında o kadar çok fazla seçenek var ki tahmin edemezsin.
Sevilemnin ne faydası var gerçekten merake ediyorum seven de aldatıyor umrumda bile değil aldattıktan sonra başka kızlarla görüştükten sonra
Bence ilk aşamada erkek kızın peşinde koşmalı ama onu hayatının merkezine koymamalı bi işi meşguliyeti olduğunu kız bilmeli erkeğin bir tarzı olmalı o zaman zaten istemese de kızlar gelir
Doğru
Normal olun yav direkt sevin haha
Tamam öyle olsun
Sadece kadınlar değil erkekler de öyle yapar. Bir kadın, kafasında sizi bir yere oturtmuşsa orada kalırsınız.
iste icine girince cikilamayan o kisir dongu sorulari ahshahshs
Ben sevilsem de sevemem, seversem ayarı tutturamıyorum, değişik şeyler oluyor sonra 🤣
Her kız böyle değil la bu bahsettiğin tipin ruhsal ve beyin sıkıntısı var
güven vermiyor yeni bir yıkıma hazır değil hiç olmasın diyor
Cepte tutma degıl garip bi sekılde kızları üzen yaranıyo
Gönül bu kimseye hiçbir borcumuz yok bizi seveni sevmek zorunda değiliz
Hayalindeki, kafasindeki gibi biri sevmiyor işte ondan.
çünkü ilgi sevgi istediğimiz yerden gelmeyince kabus oluyor
Valla bilmiyom dfghjkljhgfd
Haha
Seven insan yokki cepte tutayım
Yaa yak ağa
Yaktım 🚬
😏
Beni sevenleri ben sevmiyorum knk napim
Mecbur değilsin sevmeye
İşte sonra keşke diyecek bedeller ödüyoruz
Evet.
😐
Hayatta hiçbir bağ "o beni sevdi ben de onu seveyim" demekle kurulmuyor ki
Çünkü Bizim begenmediklerimiz bizi beğeniyor
Biz kızlar biraz deliyiz. Zoru seviyoruz
Dış görünüş yüzünden oluyor bunlar
Guzel adam gibi seven yok ondan
Sevdiğimiz kişi tarafından sevilmek istiyoruz
Dogalarinda var
İsmail YK şarkısı gibi bir durum olduğundan o.
Sevdiği tarafından sevilmiyorsa ne önemi var
Evli insanlar özellikle
Sevdiğin tarafından sevilmek daha önemli çünküsü
Ne isteğini bilemezler de ondan.
sevmedigi biriyle neden konussun iyi kisiniz siz ya
Öyle biri olmadi cunku
Bende anlamadım hiç
Bu devirde güvenmek zorda ondan
Gönül bu
Bişey derdim ama ayıp olur
😒😒
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?