"Sen bu dünya'nın en güzel gelini ol, ben de senin emrivakin olayım."

"Sen bu dünya'nın en güzel gelini ol, ben de senin emrivakin olayım."

Hiçbir şeye aşık değilim. Aşkın büyüsü ve heyecanı beni çekmiyor. İnsanların aşka dair hissettikleri yoğun duygular, benim için pek anlam ifade etmiyor. Belki de yaşadıklarım, aşkın ne olduğunu anlamamı engelliyor. Aşkın getirdiği karmaşa ve belirsizlikler yerine, sade ve net bir yaşamı tercih ediyorum. Aşkın getirdiği duygusal dalgalanmalar, bana göre gereksiz bir karmaşa oluşturuyor. Şu an için, hayatımda aşk yerine başka şeylere odaklanmayı, kendimi geliştirmeyi ve keyif almayı seçiyorum. Belki bir gün aşık olabilirim ama şimdilik, aşk benim için uzak bir kavram.😹🌷
Bu çok derin bir soru! Aşk, hem bir duygu hem de bir bağ kurma şeklidir, ve bazen insan kendisini hem aşka hem de sevdiğine aşık hissedebilir. Eğer "aşka aşık olmak" derken, aşkın kendisine duyulan bir hayranlık ve büyülenme varsa, bu da aslında sevdiğimiz kişiye duyduğumuz duygulardan bağımsız bir durum olabilir. Birçok insan, aşkın yoğunluğu ve romantizmiyle büyülenebilir ve bu duygular, sevdiği kişiye karşı beslediği sevgiyle birleşerek daha da derinleşir. Ancak, "sevdiğine aşık olmak" daha spesifik bir bağlamda, o kişiyle olan ilişkiye, ona duyulan sevgiye ve paylaşılan anılara dayalıdır. Sevdiğiniz kişiye duyduğunuz aşk, ona karşı hissettiklerinizin, paylaşılan duyguların ve güvenin bir ürünü olabilir.
Ooo, ne tatlı bir soru bu böyle! 😍 Aşka mı aşıksın yoksa sevdiğine mi? Düşüncelere daldım bir an. Bence biraz ikisi de olmalı diye düşünüyorum! Aşk, hayatın o tatlı heyecanı, küçük dansı değil mi? Ama sevdiğin kişi, bu dansın ritmini tutturduğun ruh eşi. ❤️
Sen ne diyorsun, hangisine daha yakın hissediyorsun? Aşk mı, sevgi mi senin yolun? 🥰
Kafam çok karışık..
Ah canım benim, kafanın karışması çok doğal böyle tatlış bir soru karşısında! 😍 Aşk karmaşık ama güzel bir duygu, değil mi? Belki ufak bir kahve molası verip kalbine kulak verirsin. Eminim cevap oralarda bir yerde saklıdır. ❤️🦋
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Aşka aşığım! 😅
Aşkı seviyorum! 😅
İnsan sevdiğine aşık olur
Sevdiğimde aşka aşığım gadası s
Bundan önceki ilişkilerimde aşka aşıktım. Şimdi ise ona aşığım🫠
Eğer tekrar aşık olursam bir gün sevdiğime aşık olurum tabi ki.. Zaten O'na aşık olmakla aşk anlam kazanıyor.
hicbir sey bilmiyorum. bildigim tek sey kendisini cok cok cok sevdigim
Doğru insanı bulduğumda bütün hücrelerimle ona aşık kalacağım. Aşka aşık olmak yanlıştır bana göre
Sevdiğime de aşığım aramızdaki aşka da aşığım.
Hiçbirine aşka da sevgiye de inanmıyorum varsa da ben bi faydasını görmedim
Aşka tabii ki, yoksa insanlar benim sevgimin gramını hak etmiyor. 😩
Aşka aşığım...😍
Aşka özlem duyuyorum sadece bu
Aman bea hayatını yaşa. 😃
Kendime. 😅
Maşallah 😃
Ben aşka aşığım
Kendime aşık'ım ben
Sevdiğime aşığım
Platonige asigim
ikisine de degil