Sevgilim iyi geceler demeden uyumaya başladı nedeni nedir soruyorum uyuyo kalıyorum uzandığım zaman diyor ne demek istiyor
Cevabın nedir?
Mesaj atarken böyle o arada geçen süre su sesi gibi geliyor kulağa hiç bir ses olmamasına rağmen :) Nasıl uyku getiriyor a dostlar bir bilseniz :D Uyuyup kalıveriyor insan.
13 YorumlaYok o bir benimle mesajlaşıyor biraz geride kalmış birisi
- +1 yıl
Yok ben o attıgında mesajına anlık cevap veriyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen hayatındayken bunu dilemesine gerek görmüyordur belki de. :):
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif15 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Seninle her gecesi zaten iyiyse...
- +1 yıl
Yani ilişkimiz var varlıkla alakalı mı diyorsun
- +1 yıl
Bir şey demediğimi var sayın. İyi günler.
- +1 yıl
Hiç anlamadım spyşer misin
+1 yılbir şey demek istemiyor. bunu çok yaparım ben :)
çok yorgunumdur, sızarım telefon elimde bazen. sonra gözümü açtığımda 2 saat geçmiş olur, yazmam bir daha.017 Yorumla- +1 yıl
Ben gece 5 e kadar bekliyorum onu
- +1 yıl
bekleme işte düşünemiyodur. şahsen ben uykuya dalmışsam uyandığımda mesaj sesiyle uyandırmak istemem kimseyi.
dert etme, küçük şeyler bunlar. - +1 yıl
Sende anlarsın beni ben onun için çok şey yapıyorum aynı şeyleri ondanda bekliyorum 1 sene oldu diyorum canım cicim ayımız geçti bizim benden oyle şeyler bekleme ilk başlarda seni kendime bağlamak için yapıyordum diyor
- +1 yıl
bilemedim. mesajdan başka mesele yoksa sorun değil aslında.
- +1 yıl
Yok mesajdan başka sorunumuz
- +1 yıl
Ama şu var ben belli yaşımdan oturu her zaman telefonda konuşamıyorum onunla konuşursak da hiç kapanmıyor telefonumuz en az 2 saat suruyor izmirde ben ankaradayım ayda bir ancak görüyorum mesajda olmazsa hiç konupmamış oluyoruz bu bizim için önemli birşey
- +1 yıl
tamam da uyumasın mı?
- +1 yıl
Yazsın uyusun ben uyuma demiyorum ona
- +1 yıl
uyumakla uyuyakalmak arasında biraz fark var ama?
- +1 yıl
Ben daha hiç uyuya kalmadım çunku içimde var birşey mesaj atar ben cevap yazamassam ayıp olur o duşunuyr beni ben duşunmuyormuşum gibi olmak istemem derim kendime o yüzden dizginlerim
- +1 yıl
hayatında uyuyakalacak kadar yorulmamış olabilirsin :)
insanların sözcüklerinden bile anlaşılır yorgun veya keyifsiz oldukları. arkadaşlarıma yazarken de öyleyim, biri üç-beş dk. yazmazsa anlıyorum ki koptu burdan.
sevdiceğine napıyosun dersin o arada, baktın cevap yok, alınganlığın da lüzumu yok. - +1 yıl
Ben anlık mesajına cevap veriyorum o konuda asla uzun sure mesaj atmaz degilim
- +1 yıl
senden bahsetmiyorum, ondan bahsediyorum. baktın sesi çıkmıyo, uyumuştur de kapat konuyu. evham yapmanın ne alemi var?
- +1 yıl
İyide kardeşim ben ankaradayım o izmirde yızyuze 5 dk görsem bana yeter özlüyorum zaten çok sık konuşamıyoruz 7\24 konuşabilen değiliz bir mesj var oda işte zaten yazamıyor 6 da gidiyor 5 de gleiyor 2 saat anca konuşuyoruz 24 saat zaman diliminde özlüyorum
- +1 yıl
bunların hepsini anladım. başka zamanlarda mesajlaşın o zaman. kaçta uyuyor mesela bu adam? sen kaçta iyi geceler demesini bekliyosun?
- +1 yıl
11 gibi uyuyor 12 yi geçmiyor işe kalkamıyor yoksa dun 9 du uyudugumda dedi
- +1 yıl
e yani, bu durumda uyuduğu saatleri de biliyosun aslında?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde sevgilim bnsiz uyumuyo bide bende uyuycam illaonun yuzunden hep erken yatmak zorunda kaliyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi benimkide oyle ama son bir hafta dır oyle degil
- +1 yıl
Cok yoruluyodur yaa yazik gtme ustune
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
+1 yılYuuuuuuuuuuuuhhh ama artık!!! Arkadaş ne var bunda o da insan bee bu kadar yapmayın bari. Uyuya kalmak da suç oldu
17 Yorumla- +1 yıl
İyide
- +1 yıl
Ben uyuyamıyorum gece 5e kadar bekliyorum onun yuzundwn bir olur iki olur herzaman mı uyuya kalınır
- +1 yıl
Kalınıyormuş demek ki napsın adam? Takmayın bu kadar Allah aşkın git bir çay koy çay iç ve şu an ne kadar saçma ve mantık dışı konuştuğunun farkına var. Aşıksın ve aşkta mantık aranmaz biliyorum ama biraz da karşı tarafı düşün
- +1 yıl
Düşünüyorum ama o çok rahat uyuyorum ben diyor ister istemez tutamıyoeum gozyaşlaeımı ben 5 e kadar uykusuz kaldım
- +1 yıl
Napsın rüyalarında kabus mu görsün uyuya kaldığı için? Bak ne güzel bişey işte eğer bir erkek elinde telefon uyuyakalabilecek kadar konuştuğu bir kadın varsa o kadın çok şanslıdır çünkü o erkek onu seviyordur. O yüzden takma kafana böyle şeyler. Çay konusunda hala ısrarcıyım bu arada benimde canım çay çekti gidem koyam bari senin koyacağın yok :/
- +1 yıl
İyi biriisn sen
- +1 yıl
Allah razı olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yorgundur dostum. Malum her şey cok yorucu olmaya basladi. Farkinda bile degildir. Uzerine gitme enerjisini toplasin eskisi gibi olur her sey.
01 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyorum ben uyuyamıyorum 5 e kadar onj bekledim gece bunu o yapsa benim için ben 7\24 uyumazdım yemin ederim
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. birisi sırf iyi geceler dilemedi diye ; iyi geçmeyen gecelerim vardır benim...
52 Yorumla- +1 yıl
Eskidi o laf
Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. demese ne olmuş anlamadım 36 yaşına gelmişsin 15 yaşındaki kızların taktığı cümleleri takıyorsun yapma ablacığım ya
13 Yorumla- +1 yıl
Ya 18 yaşındayım sevgilim 26 yaşında
- +1 yıl
Yazıcam da nasıl yapıcam
uyuya kalıyormuş işte, uyuduğu zaman iyi geceler yazamayacağına göre?
05 Yorumla- +1 yıl
İyide hiç yapmadığı birşey bu
- +1 yıl
Haklısın da bilemiyorum ben çok fedakarlık yapıyorum o böyle yapınca acıyor canım
- +1 yıl
Yok onu yapmaz muhabbet içinde sinir hastası sinirlendirirsem diyor bazen
+1 yılara uyandır bende sevgilimin aramasını beklerken uyuya kalıyorum ama o uyandırıyor :D
06 Yorumla- +1 yıl
Yok onu yapamam ailevi sorunlar var
- +1 yıl
ödemeli at uyandır cicim.
- +1 yıl
Bak ablası beni istemiyor ve oyle şeytan birşey ki dünyada oyle insan yoktur eminim benimle kavga etti. kapattı açmadı hiç ben uyuyamıyorum o bana kızınca uyumuş ben dediğin gibi yaptım ablasıda numaramı almış gece beni aradı binbir şey söyledi
- +1 yıl
saygı duymalı benm de babam sevgilimi istemiyor ben vazgeçmiyorum kalbini biliyorum çünkü
- +1 yıl
Benimkileride istemez çok iyi brisi tanısalar ama istemezler aile sevgili olayına krşı çunku
- +1 yıl
oturmayan bir şeyler var anlayamadım
Demekki çok yoruluyor çünkü son 2 haftadır bende öyleyim
030 Yorumla- +1 yıl
Bir haftadır oyle buda
- +1 yıl
Ama bir olur iki olur bide her sabah diyorum ben uyamadım böyle böyle oldu diye biraz olsun onemseyemez mi o benim için böyle dese yuregim kor gibi yanar
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
İlgisizmi yani
- +1 yıl
Canımı sıkıyır
- +1 yıl
Diyorum ben uyuma demiyorum sana 2 dk surmez diyorum uzanıyorum uyuya kalıyorum diyor hep aynı diyor uyuya kalıyorum
- +1 yıl
Onu yapıyor
- +1 yıl
Gunaydınlarımız var hiç olmadığı olmadı daha önce iyi gecelerimiz 1 haftadır yok Full yok degil dun soylemedi ondan önceki gün söyledi ara ara
- +1 yıl
Vay harika birşey bu süpersiniz yapcam bunu bugün de uyuya kalırsa
- +1 yıl
Soruyorum diyorum 2 dl sürmez bu ben sana uyuma demiyorum yaz uyu sonra diyorum nedeni ne birşey mi oldu diyorum. neden yazmadın diyorum yok birşey olmadı uyuya kaldım diyor herzaman uyuya kalınmaz
- +1 yıl
Yoruluyor da degil telefonla konuşurken çalışırken arıyorum kulaklıkla. konuşuyorum 2 dk da bir yoruldun mu diyorum yok işler zor degil diyor işte ne yaptığını biliyorum
- +1 yıl
Ya onu yaparsam beni dovmekten perişan eder ben her yere izin alarak gidiyorum kızıyor çunku siniri berbat birşey sinir hastası sağ sola saldırıyr akşam dedim sen uyuya kalıyorsun ben çıkıcam zaman senden izin alamıyorum kendime göre çıksam olur mu dedim bu evet çık çık dedi anlamamış. meyersem telefonda tekrarladım burnumdan getirdi kafana göre çık mı deşdm ben sana gunduz diyorum ben dedi
- +1 yıl
Kafamı karıştırdınız iyice
- +1 yıl
Yok ben kalbini kırmam asla sadece soylerim
+1 yılbu kadar küçük şeyleri sorun haline getirmeyin dese nolur sanki
07 Yorumla- +1 yıl
Ben onda degilim abicim herzaman yapan adam neden şimdi yapmıyor
- +1 yıl
belki başka bir sıkıntısı falan vardır geçici bir dönemdir böyle düşün bir süre bak bakalım
- +1 yıl
Bugünde soyledim her demedigi zamanın sabahı dedim telefon dada dedim ben umursuyırum üstünde duruyorum bu konunun dedigim çunku benim için önemli dedim o daha ben uyuyorum felan diyor sen durmuyorsun dedim
- +1 yıl
çözülmyecek bir sorun değil karşılıklı konuşarak halldebilirsiniz
- +1 yıl
İşte her sabah kalktıgında diyorum böyle böyle ben 5 e kadar bekledim seni diyorum ben rahat uyuyorum diyor ben bunun üstünde duruyorum benim için önemli ama sen durmuyorsun diyorum
- +1 yıl
sen yinede çok üsteleme daha kötüye gitmesin durum ara sıra saadce hatırlat yeter bence
- +1 yıl
Bugün demezse bozuşurum kendi 3 kere birşeyi söylemeyi sevmiyor ben 100 kere soyledim ona
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. hım kavga sebebı:s hep mı böleydı yenı mı oldu belkı yoruluyodur cok
01 Yorumla- +1 yıl
Yoruldugu doğru yok hep böyle değildi o akşam konuşamasak bile akşam yatarken muhakak yazardı
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılÇok küçük şeyleri sorun ediyosunuz, erken yaşlancaksınız ablacım yapmayın etmeyin.
10 Yorumla seni sallamıyorum demek istiyor ne uyuya kalması gercek seven yapar onu muhakkak
18 YorumlaBenim ona bir ders vermem lazım. soyluyorum soyluyorum bugün yapmazsa çok kotu bozuşucam yemin ediyorum
- +1 yıl
Çok felaket haklısın
- +1 yıl
Mesela ne desem ben çok mesaj atıyorum o olmaz onu azaltmam geçerli sebebim var ondan hariç konuşalım demeyeyim o konuşalım desin eskiden oyle yapıyordu kıymete biner biraz sesimi duymasın çok iyi fikir bu
- +1 yıl
Anladım şimdi süpersin ben hemen fark ettim 12 ay boyunca yaptığım şeyi yapmazsma oda fark eder eminim
- +1 yıl
Çıkarı yok başka yolu yok artık
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Cok takıntı yapıyorsun yeterki tek sıkıntı bu olsun:)
03 Yorumla- +1 yıl
Bilemiyrum abi ya ben ufak şeyleri çok takıntı yapıyorum bana olan sevgisi ilgisi özellikle hiç azalmasın istiyorum ne derse onu yaoıyorum aynı şeyleri bende ondan bekliyorum olmayınca da böyle ağlıyorum işte elimden birşey gelmiyor
- +1 yıl
Oyle ama 12 aydır yapan adam neden 1 haftadır yapmıyor ki
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Uyku bu nerde geleceği belli değil :) bırak uyusun bu kadar takıntı yapma
01 Yorumla- +1 yıl
Herzaman da uyunmaz ki ben ona bide her kalktıgında diyorum oyle uyudum diye o bana birkez söylese ben yapmıyorum
adam demekkı işte cok yoruluyor uzanınca sızıp kalıyor merak etme art nıyet yoktur bnce garibimde D:
11 Yorumla- +1 yıl
Oda oyle soyluyır
Benim ki bana her gece der. Ben de derim. bıkmış usanmış olabilir.
012 YorumlaBizde öyleydik anlamıyorum 1 sene oldu sizde kaç oldu
- +1 yıl
Benim okulum. bitmesi lazım önce
- +1 yıl
Amin inşallah burnundan getircem bu zamanların acısını da bilmiyor işte yazık ona
- +1 yıl
Yok çok saygılı yanında hayvan arkadaşları var kufur ediyorlar mesela ettirmiyor sigara içmiyor benimle konuşurken acayip bağımlı nikotine
- +1 yıl
Yok ben çok rahatsız oluyorum biliyor 2 paket içiyordu sevgili olduk 15 e duşurduk bunu evlenince spz verdi bırakıcam diye sinirleniyorum bu insanların yanındayken sen olunca içmem dedi beni görmeye geldiginde 3 tane içiyor en fazla bir günde
- +1 yıl
Sozunde duran birisi
Adam Pert hemi de bu yasında :D
011 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındayım sevgilim 26 yaşında
- +1 yıl
Onda hastalık oldu bu uyku telefonda konuşurken bile sızıyor
- +1 yıl
Ne hastası ya onu demiyorum hastalık gibi yani kafayı koyunca uyuya kalıyor direk 2 dk bile syrmuyor
- +1 yıl
Sonu oyle olur zaten kıskançlık dersen tavanlarda geziyor
- +1 yıl
Acayip hemde ilgi azaldı kıskançlık tavan yaptı
Bence sıkılmış ilişkiden
02 Yorumla- +1 yıl
Derken
+1 yılçok yoruluyosa uyuya kalıyo olabılır oda uzanmasın
00 Yorumla
+1 yılyoruluyordur çocuk
00 Yorumla
Devamını Gör(4)