Bu olayın nedeni ne?

Şimdi aynı olayı iki kere yaşadım ve nedenini çok merak ediyorum. Geçen yıl metroda bir kızla tanıştım, Snapleştik ve birkaç kez buluştuk. Maksimum öpüşmeye kadar gittik, ama benim ısrarlarıma rağmen telefon numarasını ya da Instagram'ını vermedi. Bir ay falan sonra da, hiçbir şey yokken, sohbetin ortasında beni engelledi.

Geçen hafta Instagram'da bir kızla konuşuyorduk. Sohbet, ilk başta olmasa da sonunda cidden sardı. Ama dün yine, hiçbir neden yokken, durduk yere engel yedim. Üstelik engellemeler sohbetin ortasında oluyor. Cidden merak ediyorum, bu engellemeler neden oluyor?

İki kere aynı olayı yaşayınca insan merak ediyor. İstemiyorsa bana yazabilir, atıyorum, başka bir şey söyleyebilir. Neden engel? Bu durum insanı cidden sinirlendiriyor. Sanki ben onların oyuncağıyım ve canı sıkılınca direkt kenara koyuyorlar. En azından engellemek yerine "Ben artık konuşmak istemiyorum." dese neyse... Ama direkt engel! Sohbetin ortasında... Neden, lan? Nedenini çok merak ediyorum aynı olayı yaşayanlarla altta konuşalım
Bu olayın nedeni ne?