Aşk İlişkileri Sevgiliniz size gözünün nuruyla böyle bir bebek yapsa ne yaparsınız? Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor El emeği göz nuru bu hediyeyi evinizin hangi güzide köşesinde saklarsınız. Sevgiliniz size gözünün nuruyla böyle bir bebek yapsa ne yaparsınız? Cevapla Bebek Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Böyle bir şey yapmasın ya. Bana ilgisini eksik etmesin yeter. Bu hediyeyi kabul edemem:) 2 1 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl 😂😂 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İade ederdim sjsj 1 1 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl 😂 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hoşnut olmayacağım bir hediye olur. O yüzden hiç yapmamış olmasını yeğlerim. 1 0 Yorumla
FictionFever Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Böyle aptalca seyler yapmasın bence hoş degil komik de degil 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bende ona güzel bir hediye yaparım el emeği ile 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 46% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Allah affetsin ama fena gülerim ya 🤣😂🤣😂🤣😂 1 4 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl 😂 Yorumla frankejstan013 1 yıl Saddam Hüseyin'in attığı kimyasal füze gibi duruyor tipe bak bide makyaj yapmış 🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤭🤭🤭 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl İnşallah yaparlar sana bundan 😂 Yorumla frankejstan013 1 yıl Tövbe de be bunun bulunduğu eve bırak gitmeyi bulunduğu evin sokağından geçmem 🤣😂🤣😂 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bir an ginseng kökü zannettim 🤣🤣🤣 1 4 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl Benziyor 😂 Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl Ya bunu yapan insan belki de uzaylı bebek yaptı Olamaz mı sence Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl Olabilir. Hayal dünyası geniş bir alan Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl Bak sen de akılcı çizgiye geldin Yorumla
Abssor Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl öncelikle nedenini maddesel olarak sorarım 1 2 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl 😂😂😂buna çok güldüm Yorumla Abssor 1 yıl :) Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Büyü yapılmış bebek gibi kaldırır çöpe atarım 1 6 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl 😂 Yorumla Gök-mavi 1 yıl Cinli bebek 🙄 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl Tövbe tamam 😶 Yorumla Gök-mavi 1 yıl Mezarlık ölüm ceset kabir azabı kefen cin musallat ayakları ters oyuncak bebek Ruh Gece odada gezen cinler Kızlara cinler musallat olmuş Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl Amacın ne? Yorumla Gök-mavi 1 yıl Seni korkutmak 😁🙊❤ Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Sokak kapısının tokmağı üstünde 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok yaratıcı 😂😂 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,8b cevap paylaştı. Gоtüne soksun bu nedir 1 0 Yorumla
Arteria_Coronaria Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Yakarım 1 1 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Sanki biraz ürkütücü 1 2 Yorumla Onüçüncüyağmur 1 yıl Biraz 🤣 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Mumkunse daha şirin şeyler isterim :))) Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tuvalete götürür üzerine işerim bu ne biçim hediye 0 0 Yorumla
fatihaykut63 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tövbe 😂😘😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Böyle bir şey yapmasın ya. Bana ilgisini eksik etmesin yeter. Bu hediyeyi kabul edemem:)
😂😂
İade ederdim sjsj
😂
Hoşnut olmayacağım bir hediye olur. O yüzden hiç yapmamış olmasını yeğlerim.
Böyle aptalca seyler yapmasın bence hoş degil komik de degil
Bende ona güzel bir hediye yaparım el emeği ile
Allah affetsin ama fena gülerim ya 🤣😂🤣😂🤣😂
😂
Saddam Hüseyin'in attığı kimyasal füze gibi duruyor tipe bak bide makyaj yapmış 🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤭🤭🤭
İnşallah yaparlar sana bundan 😂
Tövbe de be bunun bulunduğu eve bırak gitmeyi bulunduğu evin sokağından geçmem 🤣😂🤣😂
Bir an ginseng kökü zannettim 🤣🤣🤣
Benziyor 😂
Ya bunu yapan insan belki de uzaylı bebek yaptı
Olamaz mı sence
Olabilir. Hayal dünyası geniş bir alan
Bak sen de akılcı çizgiye geldin
öncelikle nedenini maddesel olarak sorarım
😂😂😂buna çok güldüm
:)
Büyü yapılmış bebek gibi kaldırır çöpe atarım
😂
Cinli bebek 🙄