• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kızları mutlu etmenin yolu nedir?

MrConfused
MrConfused Takip Et
FenomenMaster Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
130
Yapay Zekaya Sor
Benim varlığım yetmez mi ona 😂
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Askozade
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Açık konuşayım, tek başına varlığın yetmez. Ama bu kötü bir şey değil. Çünkü hiçbir ilişkide sadece “var olmak” yeterli değildir, iki tarafın da birbirine değer vermesi, çaba göstermesi gerekir.

Kızları mutlu etmenin yolu onları anlamaktan, saygı göstermekten ve gerçekten önemsemekten geçer. Büyük jestler veya maddi şeyler değil, küçük ama anlamlı detaylar önemlidir. Dinlemek, destek olmak, yanında hissettirmek, sevdiğini hissettirmek bunlar gerçekten önemli.

Eğer biri seni seviyorsa, varlığın zaten ona mutluluk verir. Ama bu mutluluğu sürdürebilmek için anlamaya çalışmak, ilgilenmek, birlikte vakit geçirmek, duygularını göstermek gerekir. Özetle, varlığın değerli ama anlamlı hale getirmek senin elinde.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Güzel soru kızlarım mutlu etmenin yolları kişiden kişiye değişir kimi ufak tefek şeylerden mutlu olur kimiyse büyük şeylerden mutlu olur ama hepimizin ortak bir özelliği var kiii bu da tabiki çiçek hediye edilmesi ❤️

0
    0 Yorumla
  • tatlıbirbayann
    tatlıbirbayann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl

Güzel bir söz , çiçek , çikolata bunlardan birini yapsan mutlu olur

1
    1 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Buna değecek kız nerede peki

Yorumla
  • FloraBacchus
    FloraBacchus Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Pahalı hediyeler. 🤑

1
    4 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Ne kadar pahalı 😂😂

Yorumla
    • FloraBacchus
      FloraBacchus
      1 yıl

Çok değil 30 40a tavım ahahshf

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Ah ne kadar mütevazi 😂

Yorumla
    • FloraBacchus
      FloraBacchus
      1 yıl

😇😇😇😇😂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

35

Cevap

7

Cevap

• Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kızları mutlu etmenin yolu, onları anlamaktan ve değer vermekten geçiyor. Öncelikle, dinlemek çok önemli. Onların düşüncelerine, hislerine ve hayallerine saygı göstermek, aranızdaki bağı güçlendirir. Küçük sürprizler yapmak, onlara ne kadar düşündüğünüzü gösterir. Bu, bir çiçek, bir not ya da sevdiği bir aktivite olabilir. Ayrıca, birlikte kaliteli zaman geçirmek de mutluluğu artırır. Ortak ilgi alanları bulmak ve bunları paylaşmak, ilişkinizi derinleştirir.

İletişim de çok önemli; açık ve dürüst bir iletişim, sorunların çözümünde büyük rol oynar. Onlara destek olmak, zorluklarla başa çıkmalarında yardımcı olmak da mutluluklarını artırır. Son olarak, onlara özgürlük tanımak, kendi bireyselliklerini korumalarına yardımcı olur. Kızları mutlu etmek, basit ama etkili yollarla onlara değer vermekten geçiyor. Bu şekilde, sağlıklı ve mutlu bir ilişki kurabilirsiniz.🌷🙏🏻

1
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Öncelikle çok teşekkür ederim. İyi bir dinleyici olduğunu görebiliyorum...
    Tabi her şey aşılıp çözülebilirdi ben de buna inanıyorum. Belli ki ben onun için doğru insan değilmişim. Duygularımı onunla paylaşıyorum onunla yaşıyorum diye ben adam değilmişim onu öğrendim. Uzun lafın kısası beni adam olarak görmediği için (sanki adamlığa sığmayacak şeyler yaptım da) terk etti gitti. Evet hatalarım illa ki vardır ama tarafıma hakaretler yağdırıp, küfür edecek kadar hatalarım olmadı. Dediğim gibi asla aldatmadım ihanet etmedim.
    Tekrar sana gelince;

1
    0 Yorumla
  • AlininAnnesi72
    AlininAnnesi72 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Kızları mutlu etmenin yolu, duygusal olarak anlaşılmak ve değer görmek hislerini onlara verebilmektir. Sevildiğini, önemsendiğini ve gerçekten değerli olduğunu hisseden biri mutlu olur. Bunun için dikkat etmen gereken noktalar
    Gerçek ilgi göstermek
    Güven vermek
    Küçük sürprizler yapmak
    Onu olduğu gibi kabul etmek ve desteklemek, motive etmek bunları yaparsan kızların göz bebeğisin. 🤓

2
    4 Yorumla
    • PİSTANTROFOBİ
      PİSTANTROFOBİ
      1 yıl

Kızları mutlu etmenin yolu, samimi ve dürüst olmaktan geçer. Onu gerçekten dinleyip anlamaya çalışmak, kendini değerli hissettirir. Küçük ama düşünceli jestler, onun yüzünde kocaman bir gülümseme bırakabilir. Zor zamanlarında yanında olup destek vermen, güven duygusunu güçlendirir. Sürprizler ve spontane planlar, monotonluğu kırarak heyecan katar. Duygularına, sınırlarına ve düşüncelerine saygı göstermek, aranızdaki bağı daha da sağlamlaştırır. Onun hayallerini önemsemek ve motive etmek, sevildiğini hissettirir. İltifatlar ve tatlı sözler, kendine olan güvenini artırır. Kendiyle barışık olmasını teşvik etmek, daha huzurlu hissetmesine yardımcı olur. En önemlisi, onu olduğu gibi kabul edip sevmek, gerçek mutluluğun anahtarıdır.

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      1 yıl

@PİSTANTROFOBİ doğru tespit 😀

Yorumla
    • PİSTANTROFOBİ
      PİSTANTROFOBİ
      1 yıl

Tespit doğru uygulama yalnış...

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      1 yıl

@PİSTANTROFOBİ aynen öyle 🤓

Yorumla
  • Catwoman_34
    Catwoman_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bir kadını mutlu etmenin yolu basittir: Sadık olmak, samimi olmak, şefkatli olmak, şefkatli olmak ve bir erkek gibi davranmayı bilmek. Güçlü ve zayıf yönlerinizi gösterin ve bolca paylaşım ve güven. Kadınlar duygusal olduklarından erkeklerin onları anlamaları ve onlara saygıyla bakmaları görevidir, kadın da karşılığında erkeğe bakacağından emin olacaktır ve birbirlerini anlayıp koruma ve samimi sevgi yoluna girerlerse ikisi de mutlu olabilir.

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Ne istersen onu derken... Bence çok şımarta şımarta gidiyor bu kişi ve ilelebet devam edemeyeceği için, en başta sınırları yokmuş gibi davrandığı için, ilgisinin biteceği bir an mutlaka gelecek. E öyle olunca da geri çekmiş ve onu peşine düşürmüş olacak. Yani narsist.

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Bir kadın mutluluğu neden erkeklere bağlar anlamış değilim. Bir insan kendi içinde mutluluğu yakaladığı ölçüde mutludur, dışardaki adam sizi bir gün mutlu eder, iki gün. Siz günün sonunda kendinizle baş başa kalacağınız için kendinizle mutlu olmayı öğrenmeniz gerekecek hayatta. Adam sadık, korumacı biri olsun, kıymet bilsin kafi. 🌾🌺

1
    0 Yorumla
  • La_llorona
    La_llorona Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Mutlu etmek zor değil aslında. İnsan gibi kibar davranıldığında mutlu olunuyor😄 kimseden ekstra bir beklentim yok. Parayla alınamayacak şeyler istiyorum sadece. Gerçek olan şeyler 😅

2
    34 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Olması gereken ama olmayan şeyler 😂

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Aynen. sanırım bu konuda beklenti içinde olmamalıydım... niyet ettim , inandım. 😂 sağlık olsun 🙃

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Keşke eski kız arkadaşım senin gibi düşünseydi. Belki bugün her şey çok farklı olacaktı. Ama kibar olmak ona sevgimi açıklayamadı. Neyse...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Bazen ne kadar çabalasakta olmuyor be... sonuna kadar zorluyoruz. kırmamak için içimize atıyoruz. Bunlar birikiyor ve sonra patlıyor artık insan... evet belki birbirini insanlar anlasa , anlamaya çalışsa bunlar olmayacak. Ağır şeyler söyleyip küfür etmek yerine düzgünce insan gibi konuşulabilir...
      Sevgiyi anlamak herkesin harcı değil. Hak etmeyenede yürek değiyor bir şekilde.. sıkma canını. Umarım bundan sonra üzülmezsin. Allah herkesin kalbine göre versin inşallah...

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Gerçekten öyle. Öyle bir patladı ki; beni terk ederken "kız çocuğusun, adam değilsin" demesi yetmedi, bir de küfür edip hakaretler yağdırması çok içime oturdu ama ben onu kendisine küfür edemeyecek kadar çok sevmiştim aslında fakat olmadı. Sağlık olsun deyip geçiyorum. Tabi canı sıkmamak gerekiyor, haklısın. Ve de kocaman amin diyorum duana. Amin, inşallah...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Aranızda ne olduğunu bilemem. Herkes kendince haklı ne de olsa. Olaya tarafsız ve iki taraflı bakmak gerekir...
      Bir anda küfür hakaret kötü olmuş. Ne olursa olsun etmemeliydi. Banada küfür hakaretler etti. Ama ben en sonunda doldum dayanamadım. normalde etmezdim sakin ol vs derdim. Sonunda bende ettim o bana ağır şeyler diyince... İnsan dayanamıyor. Bazen sabrı zorlanıyor... İlk defa bir erkeğin hakaretine bu şekilde karşılık verdim... Geçmiş ilişkilerim hep saygıyla bitti. Onlardan en ufak hakaret, küfür duymadım. küfür etmeyi sevmem bile.
      Belki o da dolmuştur. Ama sen küfür hakaret etmediysen etmemesi gerekirdi. Tamam kırgınlığını dile getirmek hakkı ama kibarca... oturur tabii içine. Küfür hakaret yüreğe çok ağır geliyor be... Ve çok sevmişsin. Çok sevince daha bir ağır...
      Aynen öyle canını sıkma lütfen. Hayat devam ediyor. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, ruhumuza iyi gelen yüreği iyi insanlarla... inşallah...

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Ben şimdi başımdan geçenleri anlatıp başını şişirmek istemem ancak şunu söyleyeyim; gerçekten çok sevdim ve hiçbir zaman ihanet etmedim. Bundan dolayı gönlüm rahat. Sadece kibar davranmak ve duygularımı dürüstçe ona açmak hataymış. Küfür ve hakaret ayrılıncaya dek bir kere etmedim. Sadece ağır küfür edince ve adamlığımdan vurunca en son canım dedim o kadar. Onun dışında bir kere bile etmedim hakaret. Her neyse amacım kendimi savunmak da değil. Dediğin gibi herkes sevgiyi kibar davranmayı anlayamıyor. Sana gelince; senin patlaman çok doğal çünkü bu kadar çok saygısızca bir tutum izlemiş ve saygılı bir şekilde yolları ayırmayı reddetmiş. Böyle bir durumda olması gerekeni yapmışsın. Eminim küfürden hakaretten hoşlanmıyorsundur ancak öyle bir an yaşanır ki; o patlamayı durdurmanın imkanı olamaz. O yüzden için rahat olsun.
      Tabii orası öyle. Artık sıkmıyorum. Amin. Zaten bu umuda tutundum. Allah kalbimize göre, iyilik dolu insanlarla karşılaştıracaktır inşallah.

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Anlatabilirsin sorun değil insanları dinlemeyi severim. Sevgi varsa ve arana ihanet yoksa her şey aşılır ve çözülürdü... Yeter ki çaba olsun , saygı olsun ve sevgiyi, güveni hissedebilesin...
      Yapmadıysan evet için rahat olsun. Sen elinden geleni yapmışsın kendince belli ki. Değer bilmemiş ne yazık ki...
      Birine ne kadar dürüst ve açık olursak o kadar kaybedersin evet... ama kayabedeceksek dürüstlükten kaybedelim be. demek ki doğru insan değilmiş. Bu yüzden can sıkmaya değmez. Ayrılıkta sana küfür hakaret ederek belli etmiş kendini zaten...
      İnsan hakarete dayanamıyor, sabrediyor. en sonunda patlıyor, haklısın. Kibarlıktan anlamıyorlar... susunca anlamıyorlar... çok sevince anlamıyorlar. O yüzden yazık sadece... anılara yazık...
      Ben birden patladım ya. Bana küfür hakaret edince çok üzüldüm benimle İnsan gibi konuşabilirdi. Öyle diyen bir insana niye açıklama yapayım... Yaa küfür ediyor güzelim diyor sonra ne dememi bekliyor. Cevap vermeyince başkalarına saldırıyor, yazıyor. arkadaslarimi sevdiğim insanları rahatsız ediyor. Ben cevap vermeyince bana küfrediyor, ben anılara saygısız oluyorum. Allah aşkına elini vicdanına koy be adam... Bende dayanamadım patladım. ellerim titriyor uzun zaman sonra. Kendimi çok tuttum ama çabaladım... yemin ederim çabaladım anlamaya çalıştım. Araya 3. kişileri soktu. İki kişi arasında olan 2 kişi arasında çözülmez mi? Ben %100 iyiyim mükemmelim demiyorum elbette benimde hatalarım olmuştur. Zaman zaman kizdigimda onunla konuşmadım... olmadığım biri gibi sözler duyunca ve görünce şaşırdım... çok kırıldım çok.. Onu gerçekten çıkarsız sevmiştim. olduğu gibi...
      Saygılı bir şekilde ayrilmistik sanıyordum önceleri zaten. Ama sonra arkamdan denilenleri duydum. İçimde birşeyler kırıldı be... çok üzüldüm.

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Benim yazdığım bir seyi gördü ve o bana mesaj attı. Yani oradan başladı her şey patlak verdi... Ben kırgınlığım dile getirmistim. Bu ben miyim dedi. Evet dedim. Bende arkadan konuşma olmaz. Yüzüne evet direkt sendin öyleydi dedim..
      Evet bir erkekte küfür hakaret sevmiyorum. Ben öyle büyüdüm. Annem ne olursa olsun saygını bozma kimseye derdi... ama o çok küfür ediyordu. Beni aşırı kötü hissettiriyordu. bir anda patladım. Ağzımdan çıkmayacak şey söyledim. Çünkü sevdiklerimi rahatsız ediyor. Mesajına cevap vermedim diye beni engellemiş. Sevdiğim arkadaşıma yazmış. Ben bir şekilde ulaştım. Sevdiklerime yazma dedim. Seni görmek, duymak, karşıma çıkmanı istemiyorum dedim. netce dedim. Bunu onun arkadasinada dedim. Bana yazmasın dedim kibarca.
      Bana bunu dedirtti. Sonra geriz*kali ben oldum , kötü ben oldum. Bana kötü şeyler dedi. Dün gece gece arkadaşım yazmasaydi ona mesaj atmazdım bile. Onun hatrina attığımı söyledim. Bana hakaret etti. Bende ona ettim. engelledi jfjj bende engelledim yani. uğraşamam. çok çocuksu hareketler. Biz yetiskiniz ya... yaşına göre davranmak gerekir..

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Aynen benim gönlümde içimde rahat... Allah görüyor. Umarım herkes yaşattığını yaşar. Kimseye durduk yere bir şey söylemem ya da bile bile kırmam. Allah büyük...

Umudunu hiç kaybetme... kalbindeki doğruluktan vazgeçme... bırak kötü desinler. Allaha havale et.
      Aynen inşallah Allah iyi insanlarla doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah evet. Amin...

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Öncelikle çok teşekkür ederim. İyi bir dinleyici olduğunu görebiliyorum...
      Tabi her şey aşılıp çözülebilirdi ben de buna inanıyorum. Belli ki ben onun için doğru insan değilmişim. Duygularımı onunla paylaşıyorum onunla yaşıyorum diye ben adam değilmişim onu öğrendim. Uzun lafın kısası beni adam olarak görmediği için (sanki adamlığa sığmayacak şeyler yaptım da) terk etti gitti. Evet hatalarım illa ki vardır ama tarafıma hakaretler yağdırıp, küfür edecek kadar hatalarım olmadı. Dediğim gibi asla aldatmadım ihanet etmedim.
      Tekrar sana gelince;

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Tabi, buna katılmamak ne mümkün? Kaybedersek varsın dürüstlükten kaybedelim. Yalancılıktan kaybetmeyelim. Çünkü bu şekilde içimiz çok rahat oluyor. Geride bıraktığımız anılar için özellikle. Ya yine laf bana geldi ama gerçekten, ben onun gece acile gitmesini sağladım hayatını kurtardım. Askerlikte kuralları çiğnedim hanımefendi ile konuşabilmek adına. Onun için yaptığım fedakarlıkları saymak istemiyorum çünkü anlatmış olmak için iyilik yapmadım. Gerçekten hak ettiğim bu değildi. Sonuçta getçekten çok sevmiştim. Bunu Allah da biliyor ben de. Can sıkmıyorum da, senin yorumunu görünce içim gitti açıkçası. Neyse, bu sefer gerçekten sana gelince :)
      Çok doğru. Sussan da anlamıyorlar kibarlıktan da anlamıyorlar, çok sevince de... Nitekim aynısı senin için de geçerli. Senin kıymetini anlayamamış. Hem üzülmez mi insan? Doğal olarak birden patlamış olabilirsin yaptığı karşısında. Demiştin ya kendi karakterini ele vermiş diye. Aynen öyle. Etrafındakileri rahatsız ederek sana hak etmediğin şeyleri söyleyerek çapını belli etmiş. Vicdan mı? Gerçekten kendisinde vicdan olduğunu düşünüyor musun?

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Eminim onu anlamaya çalışmışsındır bir çaba sarf etmişsindir. Fakat boşuna. Bunu bizzat yaşadım ve gördüm. Hem 3. Kişiler ne alaka? Dediğin gibi 2 kişi arasında da çözülür bu tip meseleler. Davaya arabulucu getirir gibi ne o öyle? Tabi kimse kusursuz değildir ancak ben niyete bakarım. Eğer art niyet yoksa ki yok bir de üstüne sen de benim gibi çok ve çıkarsız sevmişsin. Mühim olan bu.

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Ben kimseyi adamlığından vurmam benim eski kız arkadaşım gibi ama burada yaptığı adamlığa sığmıyor. Önce yüzüne gülüp sonra da ardından bir ton laf etmiş. Allah Allah hem o yaparken iyi ama sen kırgınlığını dile getiren bir şeyler yazınca mı kötü oldu?
      Ben de öyle. Hiçbir zaman küfürden haz etmem erkek kadın. Fakat hak edene de edilmesi gerekiyor. Çok küfür edince aynen iade etmek ister insan haksız mıyım? Bizim de duygularımız var.
      O duygulara mani olmak sağlıksız bir şey. O yüzden patlaman iyi olmuş o anda. Annen de sonuna kadar haklı bu arada ama hak edene saygıyı her zaman korumak lazım. Hiç alakası yok, ge***kalı olan da o, kötü olan da. Her ne kadar gözümle göremediysem de anlatılanlar bunu net açıklıyor. Hahhfh engellemiş bir de :) sen de en iyisini yapmışsın misilleme yaparak. Öyle zaten. Bu tür şeyler çocuksu ama uğraştığımız tipler çocuk.
      Amin dilerim öyle olur. Tabi ki. İlla ki ilahi adalet tecelli edecek.
      Aynısını sana da iletiyorum. Umudunu asla yitirme, kalbindeki doğruluğa inan. Öyle yaptık bakalım. Allah'a havale ettim. Artık hayırlısı olsun. Biz en iyisini ama en önemlisi bizim için doğru insanı dileyelim. Amin ya...

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Önemli olan, bundan sonra kendini yıpratmamak ve yoluna devam edebilmek. Hak ettiğin saygıyı ve sevgiyi göreceğin, daha sağlıklı ilişkiler kuracağın insanlar mutlaka olacaktır. Bunu fazlasıyla hak ediyorsun.

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Ben teşekkür ederim. Sende öylesin. Başını biraz şişirdim lütfen kusura bakma. İnsan bir an doluyor patlıyor...
      Aynen öyle konuşunca aşılamayacak bir şey yok. Anlayan için...
      Duygularını paylaşmak seni adam yapmıyorsa yani diyecek bir şey bulamıyorum... daha ne istiyor ki? Ne güzel açık ve net bir şekilde duygularını paylaşmak istemişsin. Bir sorun varsa ikiniz birlikte çözebilirdiniz... bahaneler ya. Ben terk edilmedim ama güvenim bittiğinde gittim be. Artık olmayınca o güven, heves olmuyor...
      Hepimizin hataları var mutlaka Seninde olmuştur onunda olmuştur evet. bunun bilincinde olman güzel...
      Hakaret ne olursa olsun edilmemeli haklısın...

Kesinlikle kaybedeceksek dürüstlükten kaybedelim... doğruları söyleyince sen kötü oluyorsun. Sen alıngan oluyorsun... aynen içimiz rahat olsun. En azından elimizden geleni yaptık diyebiliyoruz...
      Vay be buna rağmen hayatını kurtardın... Bu insanlık işte. herkes yapmaz.. evet hak etmemişsin. cok yazık ya.
      Allah biliyor aynen. Sen gönlünü vicdanını rahat tut lütfen. Yeterince fedakarlık yapmışsın. kimse karmasını yaşamadan ölmez. herkes yaşattığını bir gün yaşayacak. Rabbim büyük...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Valla benimde içim gitti. yani hiçbir erkek bana bunları dememiş, hissettirmemişti... İnsan içinden diyor ben gerçekten kötü müydüm , bu adama ne yaptım diyor...
      Çok haklısın aynen öyle. ne yaparsan yap anlamıyorlar işte... boşvermek en iyisi..
      Evet buna çok üzüldüm zaten... En yakın arkadaşıma yazmış. Kendi arkadaşına yazmış. Kendi arkadaşı bana yazıyor. en yakın arkadaşım bana yazıyor. dedim ne oluyor , ne alaka? Yani onların olayda olmaması gerekiyordu... ikisinede lütfen kusura bakma dedim.. çok kötü hissettim.
      Vicdanı olduğunu mu sanmıyorum...
      Var sanıyordum. Ama beni yanılttı. İnanmıştım, inanmak istedim en azından...

Gerçekten sarf ettim. laf olsun diye değil gerçekten. Kendini inandırmaya çalışmak ne zor. çok yoruldum...
      Aynen öyle o ne arabulucu getirmek gibi çok saçma. Olgunca bir davranış değil ya... koskoca insanlarız.

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Evet niyet önemli tabii...
      En üzüldüğüm noktada ne biliyor musun? Ben onu herşeyiyle sevmiştim. Bana harçlık veriyormuş jfjfj Allah Allah dedim. sinirim bozuldu. Bak yemin ederim şu yaşıma kadar hiçbir erkekten kuruş almadım, istemedim. Beni bilen bilir gururluyum ve paraya ihtiyacım gerçekten yok. Hayatimda herseye sahibim. İstediğim herşeyi alabiliyorum şükürler olsun. Kendim çalışıp kendim kazanabiliyorum... Bir yere gitsek ben kendi hesabımı öderim. hiçbir erkeğe ödetmem asla. kendimi borçlu, kötü hissederim. Kimseden hediye vs almadım. istemedim. beklentim olmadı. Ben ailemden para istememek için bile 18 yaşımdan beri hem çalıştım hem okula gittim... Ailemden tek kuruş almadım. Öğretmen anne , baba kızı olmama rağmen... Yani bazıları hazıra konar ya. Ben öyle değilim, gururum var. Para ayağıma gelsin hazıra konuyum değilim. Her işi hemen hemen yaptım.
      Yokluktan gelmedim şükür... Ailemde yoklukta değil... Ama ben varlıkla övünmeyi seven biri değilim. Ve ailemden ne şimdi ne ilerde bir şey istemiyorum, etmedimde.. bunları böyle karşı tarafa yansıtmak istemiyorum. Çünkü bir erkek beni sahip olduklarım için sevsin istemiyorum... beni para için sevmesin istiyorum yani. öyle sevgi olmaz...
      Ondan daha fazlasına sahipken susuyorsun... O da kendini ustun sanıyor ve o iyi olsun diye onu yüceltiyorsun , özgüveni düşmesin diye... kendini kötü hissetmesin diye... niyetim onu ezmek ya da aşağı çekmek vs değil. Onun için hep en iyisini istedim. Mutlu olsun istedim ya. Ama üstünlük taslamaya çalışması komik geliyor be... biz güç mü yarıştırıyoruz? Ne saçmalık ya... Sevgi bu değil.

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Ben aşk ilişkilerinde her anlamda verici oldum. Hem maddi hem manevi... Bu yüzden arkamdan böyle şeyler denmesi kırıyor, üzüyor. Bu insanlığa sığar mı? Çok yazık... İlk defa bunu yaşıyorum. Derinden ve acı...
      Evet sevgim her anlamda çıkarsızdı. Onu olumlu, olumsuz herşeyiyle çok seviyordum... Ta ki dediklerini duyana kadar... o an soğuma, tiksinti geldi... gerçekten mi dedim...

Aynen o da bir ayrı konu... adamlığından vurması saçma... o kadar fedakarlık yapmışsın. Onada yazık valla. Ne değişikler.
      Evet o da garip kızgınlığı dile getirmekte kötü oldu. Ben narsist, manipüleci, kötü biriymişim. Aynı zamanda agresif. beni sen delirttin be adam. Benden normal olma mı bekleme... sabrimda benim bu kadardı. Hep saflığından ve çok sevgisinden kaybediyor... biz sevmemişiz jfjfj

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Yaa ben kendime inanamıyorum. o küfür edince birden bende küfür ettiğime... dayanamadım. evet haklısın saygı hak edene... çok çocuksu be. Benden büyük olmasına rağmen benden daha olgun olması gerekirdi... yazık ya.
      İnşallah ilahi adalet bulur yerini... inanıyorum ya. amin amin...

Valla iyi yaptın. allaha havale etmek en doğrusu... aynen öyle doğrusunu dileyip, yolumuza bakalım tabii...

Aynen öyle sağlıklı ilişkiler, sağlıklı zihin önemli... hiçbir şey kendimizden değerli değil. Kendimizi yipratmayalim.
      Teşekkür ederim. sende fazlasıyla hak ediyorsun...
      Sohbet içinde teşekkür ederim...

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Çok teşekkür ederim. Böyle düşünmene sevindim :D Aaa o nasıl söz? Aksine, konuşmak iyi geldi bana. Ben de senin kadar dolmuşum ve patladım. Hatta yanlış anlamazsan bir ara detaylı konuşuruz yine yarayı deşmeden. Ah evet kritik kelimeler: "Anlayan İçin"
      Değil mi, değil mi? Neymiş duygularımı paylaşmamalıymışım da yaşamamalıymışım da... E biz taş mıyız? Tabi o bence de bahanesi oldu. Çözebilirdik Hatta bunu dile de getirdim. O da bana "ben duygularını bana açan ve yaşayan bir kız çocuğu ile hiçbir şeyi çözemem. Bundan sonra da o yaslandığım dağım olamayacak kadar güçsüzsün" dedi. Çözüm yollarını kapattı. Yani o konuda kimse seni suçlayamaz. Çünkü güven bittiğinde durmak anlamsız olur, heves kaçar bahsettiğin gibi.
      Teşekkür ederim, tabi ki de :) Hiçbir zaman kendi açım ile yaklaşmam böyle bir duruma.
      Keza sen de öylesin. Kesinlikle! Hakaret aşağılama kabul edilemez.
      Zaten önemli olan o. Elimizden geleni yaptık. Tamamdır. Rahatız bu konuda.
      Ya onun için yaptıklarımın yanında onun acile yetişmesini sağlamak çok az kalıyor :) teşekkür ederim, işte zamanında gerçekten sevmiştim. Onu çok önemsiyordum.
      Bunu bilmek de rahatlatıyor bu arsda. Kimsenin karmasını yaşamadan ölmeyecek olması... hadi bakalım inşallah.

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Çok özür diliyorum. Yarın biraz erken kalkmam gerekiyor o yüzden şimdilik izin istiyorum fakat sabah kaldığım yerden devam edeceğim. Anlayış için şimdiden teşekkür ederim :)

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Rica ederim. Bende teşekkür ederim 🙂iyi geldiyse ne güzel. Birden dolduruyorlar işte nnfj sende haklısın.
      Hayır yanlış anlamam tabii. Yani nazikçe bunu belirtiyorsun zaten. sorun yok konuşabiliriz arkadaş olarak.
      Sende bayağı kızmışsın belli.😀
      Aynen öyle bunlar bahane. Salla ya. değmiyor...
      Aynen öyle bunu diyen biri zaten çözüm yollarını kapatmış. Yolu göstermek kalır geriye...
      Evet güven bittiğinde her şey bitiyor. geriye tiksinme kalıyor...
      Aynen öyle hakaret aşağılamanın affı olmaz... Bu kendimize özsaygı...
      Kesinlikle rahatız. Vicdanım rahat. seninde olsun🙂
      Sen dediğim gibi yüreğini ferah tut. Allah büyük. Kimse karmasını yaşamadan ölmez... İnşallah...

Anlıyorum. Özür dilemeye gerek yok. İnsanlık hali. Bende hemen yazamadım kusura bakma. Bir arkadaşımla konuşuyorduk. hemen dönemedim. Ne izni estağfurullah. Müsade senin... Ben teşekkür ederim. İyi geceler dilerim 🙂

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Tekrar merhaba. Çok teşekkür ederim anlayışın için. Umarım sen de iyi bir gece geçirmişsindir...
      Konuya dönünce; tabi, çok sevinirim. Arkadaşça duyguları paylaşmak gerekiyor zaman zaman belli ki. Hahah kızdığımı o kadar mı belli etmişim? :D Zaten umursamamak en doğrusu. Dediğin gibi değmiyorlar. İnsan sevdiğinin duygularına değer vermez mi?
      Biliyorum, tiksinme çok normal hele yaşadığın durum karşısında.
      Özsaygı da önemli tabi. Aşkın gözü kördür derler ama bence bir yere kadar. Araya sürekli hakaret, küfür, aşağılama girerse orada noktalamak gerekir.
      Elimden geldiğince rahat tutmaya çalışıyorum vicdanımı. Çünkü biliyorum ki keşkem yok bu ilişkide. Aynı şeyi sana da tavsiye ediyorum. Tabi Allah büyüktür elbet gözümün önüne gelecek onun bana yaşattıkları. Buna çok inanıyorum. İnşallah.
      Yok estağfurullah ne kusuru? Rica ederim. Anlayışın için tekrar tekrar teşekkür ederim :D

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Evet kaldığım yerden devam. İçinin gitmesini de anlıyorum :( Biliyor musun bu hissiyatı ben de hissetmiştim. "Bu kadar mı kötüyüm? Bu kadar mı hatalıyım da bana bu derece öfkeli?" demiştim. Ancak sonradan anladım ki bu düşünceler çok yersiz. Aynısını senin için de söyleyeyim. Hiç bu düşüncelere kapılma lütfen. Kesinlikle... Bak o kadar ince düşüncelisin ki onlara da kusura bakma demişsin.
      Biliyorum ki çabalamışsındır. İşte kritik nokta inandırmaya çalışmak. Eğer o aşamaya gelinmişse gerçekten aradaki köprüler yakılmış demektir. Çok iyi niyetlisin bunu da belirteyim.
      Olgunca bir davranış değil elbet. Bahsettiğin gibi yetişkin insanlarız. Bir problem çözülecek ise aramızda çözeriz araya arabulucu getirmeyiz. Belli ki o bu olgunluğa erişememiş ya da bile isteye böyle davrandı, bilemiyorum...
      Çok enteresan ya. Denmeyecek şeyler söylemiş resmen. Sen kalk her şeyiyle sev ama karşılığı saçma sapan bir iftira olsun. Reva mı bu? Kaldı ki daha önce hiçbir erkekten tek kuruş almamış, fakat her şeye sahip ve de bu hayata tutunmayı erken yaşlarda öğrenmiş birisine demiş bunu. Çok trajikomik geliyor. Yani özetle en yanlış kişiye söylemiş bunu. Güler misin, ağlar mısın? Bu arada çok takdir ettim seni. Hayatın yükünü 18 yaşında yüklenmek herkesin yapabileceği bir şey değil.
      Tamamen katılıyorum. Zaten onun adı sevgi olmaz ki! Adı para sevgisi olur.
      Ha orası ayrı bir komik. Susmayı fırsat bilip de kendini senden üstün sanması. Yok, tabi ki onu ezme amacında değildin. Zaten öyle olsa susar mıydın? Önce de söyledim sen iyi niyetlisin ve bunu açıkça göstermişsin.
      Saçmalığın daniskası hem de. Kesinlikle, bunun adı sevgi değil

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Aksini düşünemem zaten. Sevdiği insan için bu kadar fedakârca davranan bir insanın aşk ilişkilerinde hem manevi hem de maddi manada veren taraf olduğunu biliyorum. Kırılman da üzülmen de normal. Sığmaz tabi. Asla! Yazık ki ne yazık... Derinden ve acı hissetmeni anlıyorum. Fakat gerçekten değmiyor. Bana demiştin gönlünü ferah tut diye sen de öyle yap. İlişkisine bu kadar önem veren, çaba sarf eden ve de çok seven birinin kıymetini bilemeyen biri için değmez.
      Tiksinti geldiği iyi olmuş. Bundan sonra daha farklı davranmanı sağlamış. Emin ol o soruyu ben de sordum. "Gerçekten mi?" Tüm emeğin, verilen değerin karşılığı gerçekten bu mu olacaktı?
      Çoook değişikler hem de.
      Hahaha şaka gibi ya... Senin ardından konuşmasına rağmen sen tepkini dile getirince narsist manipüleci kötü oluyorsun öyle mi? Kendi özelliklerini sana saymasaymış keşke. Bir de agresif diyor. Kamera şakası mı bu? O depremi tetikleyen sensin demezler mi? İnsanı çileden çıkaran sensin zaten derdim senin yerinde olsam. Herhalde, biz de insanız sabrımızın bir sınırı var. Evet, evet, kesin sevmemişsindir :D hatta bir tek o sevmiştir, yersen. Bir insan dönüp bakar ya, "ben nasıl bu hale getirdim karşımdakini?" Diye. Ama direkt suçu sana atmayı seçmiş.

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Sen ne yapabilirdin ki o anda? Senin damarına basmış doğal olarak ağzından çıkmış. Küfürden haz etmeyen insana bile küfür ettirdiyse demek o, tonlarca küfrü hak ediyor. Her şeyi geçtim insan hiç sevdiğine küfür eder mi? Öyle gerçekten. Saygı hak edene... Bunu bana eski kız arkadaşım bana küfür ve hakaret ederek terk ederek gösterdi.
      Maalesef o yaştaki biri için çok çocuksu. Bir de senden büyük ama senden daha çocuk.
      Yaradan'a sığındık bakalım, çünkü bahsettiğin gibi, onun adaleti eninde sonunda bulacak yerini. Ya bu dünyada ya da öbür tarafta.
      Elbette, her zaman önemli hem de!
      Rica ederim, ben de çok teşekkür ederim, böyle düşünmen çok sevindirici :D
      Ne demek, asıl ben teşekkür ederim... Biraz açılmaya ihtiyacım varmış belli ki :)

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Merhaba,
      Rica ederim. Gecem güzeldi ya... Çok değer verdiğim biriyle yeni güzel kararlar aldım. Beni toparladı ve her zamanki gibi destekti saolsun...
      Evet belli oluyor tabii. İnsan sevdiğine kızar çok doğal jfjjf
      O senin duygularına değer vermiyorsa değer verilmeyecektir elbet.
      Kolay kolay tiksinmem ama beni o raddeye zorla getirdi. onu suçlamak için demiyorum neyse ya...
      Çok küfür ediyor evet. Bu bana çok ters... daha önce erkek arkadaşlarım oldu. İnan bana bu tarz küfür, hakaret eden hiç erkek arkadaşım olmadı... bittiğindede saygılılardı, ben varkende...
      Önemli olanda bu değil midir keşkelerin olmaması... Ne güzel.
      Benimde keşkem yok şükür... almam gereken büyük bir dersmiş diyip yoluma bakıyorum... yaşattıklarını herkes yaşayacak elbet. İnşallah..

Bu hissiyat insana kendini hem kötü hissettiriyor hemde içten içe seni suçluyor kfjjf bu ayrı bir komik. Neyse ya Allahından bulsun... kötü olduğundan değil o sana zorla kendini kötü hissettirmiş...
      Aynen öyle bu düşünceler yersiz çok haklısın.
      Valla o kadar yazdın ve anlattın ki sende ince düşünceli ve anlayışlısın bence... canı yanmayan , düşünmeyen biri bu kadar yazmaz jnfnf
      Birini inandırmaya çalışmak o da ayrı bir ironi...😅
      Neler yaptım bir bilsen gülersin nfjjf
      Ulan sınava gidiyorum. sınav belgemde tc min üstünü karaladım attım diye belgeyle oynadın mı demişti jfjfj
      Belgeyi komple baştan sayfadan indirip attığımı bilirim.
      Üniversiteden mezun oldum.
      Diplomamı direkt her şey gözükecek şekilde attım. İstedi çünkü jfjjf ben onunkini istemedim , bakmadım bile düşün 😂 bir yere gidiyorsun tam saati söyleyeceksin o saatte nerdesin? telefonun hep açık olucak. hep haber vereceksin. İşte olsan bile internetin açık olacak...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Eğer işte değilsen evdeysen. Mesaja anında döneceksin yoksa kızıyor. 10 15 dakika sonra değilde 3 saat sonra dön mesela... diyelim ki ev içinde bir şey yapıyorsun ama ona göre kesin bir b*k yedin. Dediğim şey endişelendiğim için olur sonra. kfkfj
      Yediğini, içtiğini, tuvalete gittiğini, duş aldığını hepsini haber vereceksin. jfjjf
      Sinirlerim bozuldu ya 😂 psikolojimi bozdular artık. Hee erkeklerle konuşmayacaksın. O kızlarla konuşabilir. O mesafesini bilir. Ben bilmem ya... Ben o rahatsız olmasın diye en yakın erkek arkadaşlarimla konuşmadım aylarca. Yanlış anlar diye. Selam bile vermedim 😅 ama o bunu yapmadı. Üstelik arkadaşım dediği insanı zorla benimle konuşturdu. Saygı duydum yine sustum. Kıskanmadım. Güveniyorum sana tamam dedim. Mesafesini bilir yani herhalde dedim. jjfjf
      Yaa söyle bir şey var bu konuda kıskanmam bak. Onun kız arkadaşı olabilir benimde erkek arkadaşım olabilir doğal. Ama mesafesini biliriz. kimseye o kim bu kim onu sil demedim hiç 😅
      Diyelim ki yola çıkıyorsun o bileti komple atacaksın jfjdj inanması gerekiyor ne b*k yiyorsun nereye gidiyorsun😂 belgeli kanıt herşeye.
      Tamam eyvallah onada. Yanlışım yok sonuçta kanıtlarım diyorsun. ama çok rahatsız edici bence... dayanılmaz derecede...
      Bir b*k yesem zaten bunları yaparkende yerim. Yani o zihniyette olsam... Ama ben sadığım sevdiğimde ve hayatımda bir erkek varsa...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

İlgimi çeken değişik bir detay daha... Bir yere gidiyorsan erkek garson varsa o çağıracak, kadın garson varsa ben çağıracakmışım jfjfj
      Buna çok gülmüştüm. Ne fark eder. Garsona mı yürüyeceğiz 😅İnsanlar işini yapıyor saçmalık. Doktorun, kuaförün vs erkek olmayacak jfjfj ölmeye yakın olsam doktor erkek olsa ölüme terk edilicem herhalde 🤣
      Erkeklerde şu var ben konuşurum sen konuşma... jfjf erkeğim erkek. Hee canım. Bende kadınım kadın 😅bende konuşurum. Bende... Sen konuşursan bende konuşurum yani. Yok öyle dünya. Madem mesafeli şekilde kadınlarla konuşuyor ve yeni kadınlar tanımak istiyor. Bende yaparım. Kısasa kısas yapma demek saçmalık. Bende erkeklerle mesafeli konuşur, yeni erkeklerle tanışırım. Bak bunu kıskandığımda demiyorum ama adaletli eşit davranmak gerekiyor. madem bunu istiyor bende yaparım. İlişkiyide önemsemem, takılır geçerim banane derim yani. İnsan ne istediğini bilecek. Hem ciddi vs istiyorum diyip benim canımı sıkmayacak...
      İlişki diyip kafese sokup , nefes aldırmamak değil... Bu normal değil ya. aşırı...
      Eski sevgililerimin 3 tanesiyle arkadaştım. Tamam bu doğru değil evet. Onunla ilk sevgili olduğumuz andan itibaren bunu bana dile getirdi bak. Ona çok saygı duydum. Anında onları sildim hepsini... Bir anda. O rahatsız oluyor ve istemiyor diye. Hakkıda. Yani onun huzursuz olduğu bir şey yapmadım. Hep net oldum ve açık oldum...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Arabulucuda ayrı bir komik ya... sanki gelip aramızı Soner düzeltecek njfjf Soneri severim 6 yıllık arkadaşım. Ama işte birinin düzeltmesiyle olacak iş değildi be... Bana İnsan gibi gelseydi hay hay ona kapım açıktı... dinlemeye hazırdım yine. 3. kişilere taşıması beni cinnet seviyesine getirdi.
      Yeterince olgun düşündüğünü sanmıyorum... ya da dediğin gibi bilerek yapıyor. Beni çıldırtmak için. Ama başaramadı be 😅
      Anlık sinirlenirim falan ama kendime geliyorum...
      O da bana diyor inanır mısın jfjfj
      Başka itl*rin iftirasıyla bana geliyorsun diyor. kendi yazdıkları ve dedikleri duruyor. Hala iftira diyor yazık... zannediyor ki erkek arkadaşlarım bunu sevmediği için iftira atıyor. Niyetlerini biliyormus onların hahah Bir şey gördüğünde diyen var evet. Ama kanıtsız kimse kimseye bir şey demiyor... zaten bir şeyi görmeden ve kesin emin olmadan niye ben bu adamdan uzaklaşıyım deli miyim jfjjf her şey bir anda doldu taştı patladım. Gene iyi dayandım valla helal olsun.😅
      Normalde bu kadar hayatıma müdahale ettirmem ama gerçekten önemsediğim, gerçekten sevdiğim için şüpheci ve kontrollü davranışlarına ses çıkarmadım... Ben yönetilecek ya da bir erkeğin dediğiyle hareket edecek bir kadın değilim... beni diğerleriyle karıştırmasın. jfjfj
      Vallahi billahi almadım. İstemeden zaten. Beni bilen bilir. Yani muhtaç değilim , kazanabiliyorum. Hiç kazanmasam bile ailem yoklukta değil jfjfj onu geçtim diyelim ki yoklukta olsam Allah korusun... gene istemem , söylemem. Bende utanma , gurur var. Çalışır çabalarım.

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

Evet hayata erken tutundum... çünkü ailemden tek kuruş almak istemedim. ilerde bizim sayemizde demesinler diye... kendim çabalamak istedim ve hoşuma gitti.

Evet çok yanlış kişiye söyledi. ve benim hayat mücadelemi gayet iyi biliyor... Ağlamak istedim ama ağlayamadım bile... böyle üstüne ağır bir yük gelir , yüreğine bir şey oturur ya öyle...
      Teşekkür ederim...
      Aynen öyle bunun adı sevgi değil tabii...
      Menfaatçi insanlar sevemez... Benim çıkarım hiç olmadı. Dümdüz sevdim. annesinden sonra çıkarsız sevecek tek kadındım...
      Ben sadece gerçek güven, sevgi , saygı istedim.. Başka bir şey istemedim. ve biraz empati... madem beni kıskanıyor, kendide yapmasın aynı şeyleri. Kıskanmak değil bu saygı saygı... Bana birilerini engellettiriyor hoşuna gitmezse... ama ben bunu yapmadım mesela. Bu da ayrı bir saçmalık...
      Çok sustum insan 1 ay boyunca... ama simdi patladım bayağı patladım jfjj dayanamıyorum artık ya. Neler neler gördü bu gözler. Hala laf yetiştirme yarışında yazık... Yaa ergence geliyor ilişki bitince yapılan göndermeler vs. kaç yaşında adam kadınız jfjj
      O benden hep üstündü ona bakarsan jfjf ama sustum , özgüveni yerine gelsin dedim. Onu ben yücelltim. Tamam dedim t*tişi kalksın, şımarsın adam dedim. tepemize çıktı.
      Sanki o beni çöpten bulmuş gibi davranıyor jfjjfj ulan benim ailem zaten ne olduğu belli. sıradan bir ailenin çocuğu değilim. aileme herkes saygı duyar... ama işte bir erkek beni bunlar için sevmesin ya...

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      1 yıl

beni ben olduğum için sevsin... ama bu çok zor be. Bu yüzden ses etmiyorum. Başkaları gibi ana baba şeysini övmüyorum. şu kadar param , evim var demiyorum jfjfj çok görgüsüzce... Ben kendi kazandığım parayı bakıyorum be. gerisi umrumda değil...
      Bunları söylesem emin ol bir erkek olarak o kendini düşük ve ezik, eksik hissedecek... Ama kendini böyle hissetsin istemedim... Güç yarıştırmıyoruz. Ve seven kadın erkeğinin güçlü görünmesini ister... ki ben hep ona her anlamda destek ve inanıyordum sonsuz. Her adımında yanındaydım ve tam destektim... herşeyi biz yaparız ya dedim. Gerekirse sıfırdan. Kime niye ihtiyacımız olsun. Ben ölmedim ya dedim... Sevgi olmadığı kesin evet...
      Benimkine ne derler bilmiyorum...
      Ama bu sefer tamam son dedim jfjfj yani arkadaşlarım dedi ki bir gün bana yeter. hahah Düzenli bir ilişkin olsun, düzgün biriyle ol... Herkesle olmuyorum tamam ama ilişkileri ciddiye almıyordum. İlk defa ciddiye alayım dedim. her anlamda tam teslimdim... güvenmek istedim ve boğmadımda onu... o bana yapmasına rağmen...

Neyse soru sahibi arkadaşım diyecek artık yeter ne konuştunuz 🤣

Ekliyorum seni. oradan yazmak istersen yazarsın. Jfjfm

Yorumla
    • Blue-world
      Blue-world
      1 yıl

Hahah 🤣 peki, oradan devam edelim öyleyse.

Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Her anımda yanımda olacağına inandığım, kendi değerlerine ve ilişkimize sahip çıkabilecek nitelikte bir insan yeterince mutlu eder

3
    1 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Fazla bir şey istemiyoruz ama aslında ama insanlar çok basitleşti

Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

O kişiye göre değişir😅 kalbin varlığının yeteceği bir kıza gider inşallah

2
    0 Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Kızları mutlu etmenin yolu vardır.

1. Bize değer vermelisiniz.

2. Ailesine fazla bağımlı olmayacak.

3. Bi "Alo" deseniz yeter. 😂

4. Çiçeksiz bir güne uyanamayız.

1
    0 Yorumla
  • Şeftalimm
    Şeftalimm Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Yok teip atar yine planı ben mi yapacağım diye

1
    1 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Hahaha bu güzeldi bak 😂

Yorumla
  • Kaşmiiir
    Kaşmiiir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Benimle sıkılmadan her konu hakkında sohbet etmesi, beni her bakımdan tanıması ona göre davranması. Hadi hazırlan diyerek spontane planlar yapması ne güzel olurdu yaa 🫠

1
    0 Yorumla
  • тωιикℓє
    тωιикℓє Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Güven vermek ve güvenmek. Bişeyleri ispatatlamaya gerek duymadan yaşayacagim ilişkiye tüm dünyayi kurban ederim shshs

2
    0 Yorumla
  • Nazosd
    Nazosd Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

kızları mutlu etmenin yolu cok zor degil samimi davran gun icinde mesajlar at bazen ara kücük hediyeler bi cicek bulus o kızla umarım yeterrr :)

1
    1 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Kolay ama ona değecek birini bulmak zor bence 😂

Yorumla
  • Toval
    Toval Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İçten sevilmek ve anlaşılmak, ufak ama manası derin sürprizler, naif davranış ve cümleler beni çok mutlu eder...

1
    0 Yorumla
  • Just_Peace_of_Mind
    Just_Peace_of_Mind Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Dile dökmeden, sürekli kendini açıklamak zorunda kalmadan her zmn anlaşılacak kadar gerçekten iyi tanıması

1
    0 Yorumla
  • carafairy
    carafairy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Karşıdaki kişiyi seviyorsam ufacık şeyine bile mutlu olurum. Sevmiyorsam dünyayı serse boşa

1
    0 Yorumla
  • Arzu_e51
    Arzu_e51 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Sevene varlığı yeter ama atraksiyon da lazım arada minik düşünceli süprzler hisli şeyler olabilir

1
    0 Yorumla
  • gunyss
    gunyss Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

yeter tabi yetmez mi

yetmez diyen varsa yalan söylüyordur

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Değer vermek, varlığını hiss ettirmek, koruyup kollamak (buna gerek duymuyoruz ama yapın!)

1
    0 Yorumla
  • BaLLROG34
    BaLLROG34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bir yolu yoktur aslında Her saat başı Düşünceleri genelde değişiyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Para ilgi değer ve uzun boy, fit, bakımlı, yakışıklı karakterli dürüst

1
    2 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Başka kalmadı 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayır birkaç tane daha var

Yorumla
  • WiLD_ANGEEL
    WiLD_ANGEEL Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

sewiyorsan onu sadece söylemek değil bunu kadının bütün wucut hücrelerinme kadar hissettirsen yeter kii gerci her kadın aynı değildir kimi para pul şöhret ister anlıyamıyorum öyle şımarık kadınları laan ben nutelladan bile mutlu oluyorum kiii

0
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Onları bağlamak😂

1
    1 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor 😂😂

Yorumla
  • Artemiszs
    Artemiszs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Ahahahs fotoğrafa katılıyorum

1
    6 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Basit mi bu kadar 😇

Yorumla
    • Artemiszs
      Artemiszs
      1 yıl

Niye basit olmasın mı😄

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Siz zor varlıklarsınız 😂

Yorumla
    • Artemiszs
      Artemiszs
      1 yıl

Siz değilsiniz çünkü😂

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Al işte hemen suçlandım şurada 😂

Yorumla
    • Artemiszs
      Artemiszs
      1 yıl

Sen başlattın🤷‍♀️😄

Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 77%
    1 yıl

Erkekler o yollarda kaybolur 😆

1
    3 Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

O kadar mı zor be 😂

Yorumla
    • İyiinsanlarhalavar
      İyiinsanlarhalavar
      1 yıl

Bildiğiniz tek yol kısa yollar 🤣

Yorumla
    • MrConfused
      MrConfused
      1 yıl

Ama ben naptım 😂😂

Yorumla
  • iamdontknwow
    iamdontknwow Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çok bi şey değil sözler ve hislerr

2
    0 Yorumla
  • VEGA0
    VEGA0 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.

İlgi , samimiyet , düşünülmek vs. 😀

1
    0 Yorumla
  • PERIII144
    PERIII144 Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    1 yıl

Ben kendi kendime yeterim gerek yok başka bir şeye

1
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Onu düşündüğünü hissetirmen yeter gibj

1
    0 Yorumla
  • Davut90
    Davut90 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 94%
    1 yıl

Kadını mutlu edemezsin

1
    0 Yorumla
  • Lililinda
    Lililinda Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bu görsel yeterli sanki 😄

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

1) Maddi güç, 2) Sportif faaliyetler

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

İlgi ve güven vermek

1
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 28 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı.

Çikolata

1
    0 Yorumla
  • civicim
    civicim Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Sadece onları anlamak

1
    0 Yorumla
  • Cielos-M
    Cielos-M Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    1 yıl

Bütün kızlar ilgiyi seviyor başka bişey yok.

1
    0 Yorumla
  • NeclaTekinAydınoğlu
    NeclaTekinAydınoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.

@zeusunoğlusu anlat

1
    1 Yorumla
    • zeusunoğlusu
      zeusunoğlusu
      1 yıl

Herkesin yöntemi kendine😌

Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Dertleşin.

1
    0 Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Yol yok

1
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

Mutsuz etmek 😅

0
    0 Yorumla
  • Ters_kaktüs
    Ters_kaktüs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Mutlu etmek kolay

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızları mutlu etmenin yolu nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızları mutlu etmenin şifreleri nelerdir? 35 cevap verildi
Bir kızı mutlu etmenin yolları nelerdir? 7 cevap verildi
Kova kızlarını nasıl mutlu edebiliriz? 4 cevap verildi
Kızları ne mutlu eder? 28 cevap verildi
Kızları ne mutlu eder? 10 cevap verildi
bir kızı nasıl mutlu edersin? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨