Üstüme titreyen, seninle gelecek istiyorum deyip evlilik ve çocuk hayali kuran sevgilim tek bir mesajla bitirdi. Ailevi sorunlardan dolayı birtirlu bulusamadik.1 gün önce prensesim, gülüm, kurban olduğum diyen adam 1 gün sonra ayrılmak istediğini söyledi?
Gayet saygı çerçevesi içerisinde bitirmiş bence ama sen uzattıkça uzatmışsın engellemeler falan. Onun yerinde olsam bakış açımı düşünemiyorum. Görüşemediğinizden bahsetmiş bir ilişkide görüşemiyorsan neden berabersin ki. Ya da bize daha detaylı anlatırsan en azından ona göre görüş belirtiriz ama şu an karşı taraf haklı gibi. Zaten düşünüyordum günlerdir demiş sen hala kaç gündür belli zaten dıyorsun tabi ki belli olacak adam zaten düşünüyordum diyor. Birinden ayrılmanın sebebi aldatmak değil her zaman. Zaten sende biliyorsun ama kendinde hata aramamak icin işine o geliyor karşı tarafı suçlamak. Karşı taraf oturup her şeyi eksisiyle artısıyla değerlendirp bir karar vermiş olamaz sanki. Verdiğin cevaplar falan çocukça olmuş bir bela okumadığın kalmış. Çok sakil
Soru soruyorsun cevap yazıyoruz totini kaldırmaya mecbur muyuz? Ailende bahane zaten buluşmak isteyen buluşurdu bir şekilde adamda bunu farketmiş. Kendine daha çok benzeyen fotolar atsaydın çocuga şu an devam ediyor olurdunuz. 🙂↔️
Öncelikle 3 ayda kimse bir insana bu kadar meftun olamaz, karşısındaki dünyanın en mükemmel insanı olsa dahi. 3 ayda bir insanı tanımak dahi çok zordur bırak sevmeyi. Bu şahısın niyeti belli ki evlilikti fakat evleneceği kişiyi lovebombing yaparak kapanına almaya çalışmış, veyahut sen ayrılmak istediğinde seni bırakmamasının sebebi de bu insanın seni çok sevdiğinden değil, kovalamayı sevdiğinden kaynaklı. Uzun lafın kısası sen bunu yemişsin. Hadi diyelim seni cidden dediği kadar beğenmişti ama böyle ayrıldı, kendinde de kusuru araman lazım. Offsite bir kaç hareketini tutarsız davranışlarını fark etmiş ki ilişkinin yürümeyeceğini anlamış. Sen de engelini açıp kapatıp ağzına geleni saydırıp tutarsızlığını onun gözünün önünde doğrulamış oldun. Yine de elemana saygı duymak lazım edeple saygıyla ayrılmış.
Bu adam dümdüz kaçmış işte, bahaneyi de "çok düşündüm taşındım" diye süslemiş. Dün prenses, bugün "arkadaş kalalım" ha? Yemeyiz. Baştan beri ciddiyeti yokmuş ama seni elinde tutacak kadar yalan söylemiş. Görüşememek bahanesi de komik, madem bu kadar dert etti, o zaman çözüm üretseydi! Gerçek şu ki, bu adam seni kaybetmemek için mış gibi yapmış ama iş ciddiye binince kaçacak yer aramış. Kendi egosunu beslemek için, "hayatında ne olursa olsun yanındayım" ayaklarına da yatmış. Ne dostluğu? Senin zamanını çaldı, hayallerini çaldı, şimdi de masum numarası yapıyor. Sen de sakın bu oyuna gelme, yol ver gitsin. Bir daha dönmeye kalkarsa da suratına çarp kapıyı. Böyle kararsız, dengesiz biriyle zaman harcamak senin seviyene yakışmaz.
Ben onun fabrikasında ise başlayacaktım.3 aydır çağırmadilar. Yanyana gelmeyi de çok istiyordu. Ailesi bizi ne zaman tanistirican filan diyormuş. Ama ben "İse başlayayım, ondan sonra aileme soyleyecem"dedim. Bizim biran önce yanyana gelmemiz lazım, seni evden nasıl cikarabilirim filan diyordu. Cozum üretmeye çalışıyordu. Ama olmadı.
Yok acmayacam. Ben daha bununla kavga edip,2 kere filan ayrıldım. Ayrilmayalim diye neler yaptı. Seni çok seviyorum, kavgaları sorunları konuşarak cozmeliyiz diyordu. Ayriligin 2. gunu bana mesaj atıp, iyi değilim seni çok özledim filan yazıyordu. Simdi bu ayrılık kararına sasirdim
Adam yol yakınken geri dönmüş, uzasaydı ikiniz içinde daga b*ktan olacaktı.
3 ay kısa bir süre, ben olsam engellemeye gerek duymaz tamam der ayrılırım. Medeni ayrılmak gibisi yok ve her zaman bunu yaptım, ruh sağlığı için de böylesi daha iyi. Engelleştiniz, şimdi onu düşünüp duracaksın. Ruh sağlığın etkilenecek vs.
Ah canım, gerçekten çok zor bir durum yaşamışsın. 💔 Karşındaki insanın tutarsız davranışları, kısa süre önce geleceğinizi planlarken bir anda böyle bir mesajla her şeyin bitmesi çok incitici olmuş. Ayrıca, yeni birini bulmadım demesi ama hissettirdiği şeyler tam tersi gibi... İnsanın kalbini karmakarışık yapar. Bu kadar kısa sürede bağ kurmuşken böyle bir tavır yakışmamış.
Ama senin verdiğin güçlü cevaplar çok güzel, kendine olan saygını korumuşsun. Haklısın, kimse seni hafife alamaz! Zamanla bu durumun etkileri azalacak, sen de çok daha güçlenip mutlu olacaksın. Şimdi güzel bir kahve al, biraz kendine vakit ayır ve unutma: Gerçekten kıymetini bilen biri çıkacak karşına! 🌸
Bence şöyle bak senden mesajla ayrılacak kadar sana değer vermeyen biri boş ver gerçekten gereksiz biriymiş. İnsan alır karşısına güzel güzel anlatır ayrılacaksa diye. Seni sevmemiş değer falan da vermemiş
Eğer başkasını bulmuş olsaydı, sana açıklama yapmaz, ilgisini azaltır, bahanelerle oyalardı. Sen de zamanla ilgini kaybedip onu bırakırdın. Ama dürüst davranıp bir şeylerin yürümediğini söylemiş. Belki fiziksel ya da duygusal bir eksiklik hissetmiştir. Bence hala bir şansın var, bu konularda başkalarının lafına çok takılma. Kadınlar “sakın açma, engelle” der, erkekler de “zaten sevmemiş” diye küçümser. Bu tarz konularda, bütün gün burada kadın düşürmeye çalışanlarla evlenme peşinde koşanlardan tavsiye alma. Birisi piyasaya taze kn ister diğeride, evlenemediği için herkesin ayrılmasını ister. Kısaca kelin ilacı olsa kendi başına sürer herkesin hali ortada. Kalbin pusulan olsun, yolun sonunda çıkmaz sokağa denk gelsen de başkasının sözleriyle değil, kendi tercihlerinle yürümüş olacaksın.
Askim yani simdi ben bir sey yapmadım o evlenmek istiyodu diyosun sende 3 ayda evlenebileceğinize inanmışsın onu geçtim madem seviyodun 3 ayda hic mi fırsatın olmadı görüntülu konuşmayı bile çok görmüşsün zaman ayırmadıgını düşündurmuşsun iste birbirinizi tanimak icin bol bol vakit gecirmeniz gerekiyordu Şu an attigin seslerden yazilardan adam haklı gibi duruyo medenice ayrilmiş engellemişsin laf sokmak icin tekrar açmışsın sonra tekrar engellemişsin sonra tekrar açmişsin muhtemelen tekrar engelledin bilemedim daha detaylı anlatmalisin
Adam yol yakınken vazgeçmiş, böylesi daha iyi. Doğru düzgün bir ilişki yaşayabilmek için, tarafların kişisel problemlerinin ilişkiye yansımaması lazım...
Erkekler böyledir güzelim bunu öğrenmen gerek hiçbir erkeğin hiç bir sözüne güvenme asla zaten bir erkek sana gereğinden fazla güzel sözler söylüyorsa muhakkak altı fos çıkar bunu unutma. Ayrıca erkek beyninde uzak ilişki yoktur erkekler temas ister illaki o yüzden uzaktan birini bulma bence hiçbiriyle olmaz
Bence karşıniza hep kötü erkekler cıktığı icin yanliş düsünuyorsunuz sevgilim asker operasyonda bile arkada bisiler patliyo adam benle konuşuyo 1 yıl uzaktan idare ettik 1 buçuk hafta yanyanaydik sadece tam tersi benim sabrim bitiyo onunki bitmiyo masallah nazaflardan korusun allahim
Benimde kafami bu takildi sevgilimle uzak mesafedeyiz en basindan beri ama birbirimize zaman ayirip ilk haftadan itibaren görüntülu konusmaya başladık çünkü birbirimizi tanimamiz gerekiyodu adam asker operasyonda bile arkada bisiler patlıyo aramalarima cevap veriyodu zaman ayiram insan her türlü şartta ayiriyo
Ne gibi. Zaten devamlı biraraya gelememekten sikayetciydi. Bu mesajı atmadan 1 gün önce ablasına iftara gitti. Ertesi günü bu mesaji atti. Ablasiyla 1 aydır takiplesiyordum. Arada benim nasil oldugumu filan soruyormus. Ben biraz açık giyiniyorum onlar ise muhafazakar.2 yengesi de kapalı. Belki de bu kiz bize uymaz filan dedi. Bilmiyorum