AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Benimle çocuklaşması kral
Karsi cins olmasi bir erkek icin yeterli🤣
Kürt olsun.
Ama genleri güzel Kürt 😂 boy pos kaşlar kara üfff
Türk değilsindir umarım
@klautern evlenmezler mi benimle? Benim de babaannem Karsli, yani biraz var bence kanımda
Kürtlük varsa evlen ne diyim şehitlerimiz umrunda değil pek galiba
@klautern ne alaka. Pkk ile Kürtleri bir tutmuyorum ben. Ayrıca düşmanı olmayan devlet yoktur. Düşmanlar devletler tarafından bilinçli olarak yaratılır. Bunu da unutma.
Pkkyı devlet yarattı mı diyorsun?
@klautern evet. O zaman Abdullah Öcalan'ın bu kadar yaşamaması gerekirdi. Idam cezasını mecliste onaylayıp uygulamak çok da zor olmaması gerekirdi. Neyse daha fazla yazamicam🤣
PKK'ya gizli bir sempatin mi var acaba?
@klautern asla olamaz
Hislerim olur diyor da neyse
@klautern yanlış hissediyorsun hiç tanımadığın bir insan hakkında. Kürt arkadaşlarım var, Kürt erkeklerini de çok beğeniyorum. Ayrıca da Türk Kürt ayrımı yapılmasını da hiç sevmiyorum. Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyiz.
Kürt erkeklerini çok beğeniyorum derken ırkından vatanından özür dilemelisin hepsi maymun gibi yani Türk erkeği varken neden yani hiç mi değer vermiyon kendine
Basbaya kürtsün işte karslıyım diyorsun Türk olamazsın laz Çerkes Ermeni Kürt falansındır
@klautern ben onları beğendim sanane 🤣 kara kaş kara göz seviyorum ben. Yüz hatlarının belirgin ve erkeksi olmasını seviyorum. Ayrıca hepimizin kanında değişik milletlerin dnasi var. Sen Türk'üm diye burada ırkçılık yaparken dna testi yapılsa eminim sende de çıkar..
Kalite farkı işte Türk erkeği rus ukraynalı sever Türk kızı Arap Kürt zenci sever komedisiniz yeminle sizin bu düşük kaliteniz yüzünden ülkemiz rezil oluyor millet Türk kızlarına basit kadın gözüyle bakıyor
@klautern ne alaka düşük kalite olmasıyla. Gayet de kaliteli genlere sahip mis gibiler. Sen de vatanını ve buradaki Türk kızlarını küçümsüyorsun. Türk harici erkeklerin küçümsuyorsun. Kendini piramidin en üstüne yerlestirmissin. Klasik ataerkil megolaman bir erkeksin bence 😂 zaten Türk kızları kendilerini küçük düşüren değil kiymet bilen yücelten erkeklerle olacak kadar zekiler, Türk kızlarını kucumsuyorsun da sanki sana bakacaklar... sen git Ukraynalı bilmem nereli bul 😂 zaten uzak ol bizden yani..
Sadık olması kuzucuk
İlgili olması
Ayaklarına oje sürmesi
Karakteri
Uzun boylu olması
Samimyet
Doğallik
Masumiyet
Zeka
anlayışlı ve sempatik olması
Nefes alması
fiziksel olarak bacakları :D