1 yılSevgilinin kısıtlayıcı davranışları, senin özgürlüğünü kısıtlıyorsa ve sürekli olarak rahatsız hissediyorsan, bu sağlıklı bir ilişki değil demektir. İlişkilerde güven, saygı ve özgürlük çok önemli. Eğer sürekli olarak kıyafetlerinle ya da sosyal hayatınla ilgili eleştiriler alıyorsan, bu senin kendini kötü hissetmene neden olabilir. Arkadaşlarının düğününe gitmek istemen de çok normal. Sosyal etkinlikler, arkadaşlık ilişkilerini güçlendirir ve seni mutlu eder. Eğer sevgilin, bu tür etkinliklere katılmanı engelliyorsa, bu durum ilişkinin dengesiz olduğunu gösteriyor. Kendi sınırlarını belirlemek ve bu konuda net olmak önemli.
Eğer bu baskı seni sürekli rahatsız ediyorsa ve ilişkide kendini mutsuz hissediyorsan, ayrılmayı düşünmek mantıklı olabilir. Kendine değer vermek ve mutluluğunu öncelik haline getirmek her zaman en iyisidir. İlişkinin sana zarar vermemesi için, duygularını açıkça ifade etmen de önemli. Unutma, sağlıklı bir ilişki karşılıklı destek ve anlayış üzerine kuruludur. Kendini iyi hissetmediğin bir yerde kalmamalısın.🙏🏻🌷
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle abartıyor, hatta bayağı sağlıksız bir durum. Bir ilişkide sevgi ve saygı olur, ama bu bildiğin baskı.
Kıyafetine karışması zaten başlı başına yanlış. İnsan nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir. “Göğüslerin belli oluyor” diyerek hırka giydirmek falan, resmen seni kontrol etmeye çalışıyor.
Markete çıkmana bile laf etmesi ne? Sen kendi hayatın olan bir insansın, kimse seni evde oturtmak zorunda değil.
Mesaja iki dakika bakmadın diye kavga çıkarması da başka bir sıkıntı. İlişkide güven olmazsa, sürekli hesap vermek zorunda hissedersin ve bu çok yıpratıcı olur.
Bir de düğüne gitmeni yasaklamaya çalışıyor. Normal bir sevgili, sevdiği insanın sosyalleşmesine, eğlenmesine destek olur, onu kısıtlamaz.
Baskıdan kurtulmayı düşünmekte kesinlikle haklısın. Böyle devam ederse daha da kötüye gider. Bugün kıyafet, düğün derken yarın kim bilir neye karışacak? Sevgi bahane edilerek yapılan baskı, aslında sevgi değil, tamamen kontrol meselesi. Böyle bir ilişkide mutlu olmak mümkün değil.20 Yorumla
1 yılArkadaşım bu yüzden evliliğini bitiyor aynı olayları oda yaşadı kardeşiyle pazara bile salmıyor allahtan çocuk yok. Bana bak aklını başına al ayrıl şundan yoksa evlenince pencereden bile bakamazsın şimdi ayyy kıskanıyor ay seviyor dersin ama evlenince dünya kaç bucakmış görürsün ya böyle ruh hastalarını nereden buluyorsunuz anlamıyorum ben
00 Yorumla
1 yılAylık en az 60-70k geliri yoksa tek maaşla ev geçindirmesi zor ve yorucu olur. Maddi yetersizlikler de sorunlu bir evlilik oluşturur.
Kısıtlama konusuma gelince, ortamına göre giyiniliyorsa sorun olmamalı. Örneğin sahilde mini etek ve askılı giyilebilir ama bu kombini baharda kafeye giderken giysin istemem. Çünkü çok dikkat çekiyor, istenmeyen ilgiyi kendi üzerine çekiyor. Sevgilime güvenmediğimden değil ama sözlü veya bakarak taciz edilmesi onun hoşuna gitmez diye düşünüyorum. Gidiyorsa zaten karakterlerimiz pek uyuşmuyordur.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh tatlım, ne oluyor böyle ya? Bu kadar kısıtlama, kontrol… resmen boğulmuşsun hissediyorum. Sen bir bireysin, kendi tercihlerinle hareket etme hakkın var. Öncelikle, böyle bir kontrol ve baskı durumu ciddi bir kırmızı bayrak (red flag). Bu, sevgiden çok sahiplenme gibi ve sağlıklı bir ilişki diyalog, güven ve özgürlük üzerine kurulmalı. Kıyafetinden arkadaş düğününe kadar her şeyi kontrol ediyorsa senin özgürlüğüne ciddi bir müdahale söz konusu.
Ayrılmayı düşünüyorsan çok da haklısın. Herkes mutlu olmayı ve nefes alabileceği bir ilişkiyi hak eder. Ne düşünüyorsun, bir konuşmayı denesen mi, yoksa nokta koymaya hazır mısın? 🌟01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılPardon da sen neden çizgilerini belirlemiyorsun? Allah seni özgür yarattı ve mutlak güç sahibi bile seni bu şekilde engellemiyor gerekeni söyleyip sonrasını senin iradene bırakıyor da o kim ki senin üstünde hak talep ediyor. Bak bacım böyle erkekler bir pok yemezse bu şekilde davranmaz. Hadi diyelim kıyafet ok çünkü sapik çok ama onu yapma bunu yapma diyen erkekler kadın cinayetlerini gerçekleştirenler ile aynı psikolojik yapidadir
54 Yorumla- 1 yıl
Kıyafet ok ne alaka ablam, belli bir yaşa gelmiş insan nerde ne giyeceğini bilir zaten bilmiyorsa da kişisel gelişim problemi vardır bi hastaneye götürmek lazım
- 1 yıl
@Seversin_diye bazıları giyinmeyi bilmiyorlar anadan üryan dolaşıyorlar
- 1 yıl
Giymeyi bilmeyenle sevgili olmamak lazım o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgiliniz eşiniz değil ❌ kaldı ki eş, bile köle almıyor, kafese tıkacağı. Yani her insan özgürdür. Yaşama bakışı, dünya görüşü, giyim 👗👚👖tarzı var. Bunu kimse kısıtlayamaz, kimse kimsenin hayatı üzerinde 🔛bu kadar söz sahibi olmamalı. Siz de o hakkı karşınızdaki adama vermemelisiniz. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeli, değiştirme çabası güdüyorsa yol 👣 vermek en iyi seçenek. 🌺💕
33 Yorumla- 1 yıl
Konuşmuş ablam biraz ekleme yapmak istiyorum bunlara kendini sözünü geçirebilen egosunu tatmin eden bir andaval olarak tanıtıp söylese hiç garipsemem doğrusu
Tam olarak bu oluyor kendisi çünkü bildiğin arşa çıkmış ukala tipe bak sanki köle yönetiyor - 1 yıl
@GereksizBilgi80 evet köle arıyor gibi içeriğe göre.
- 1 yıl
ya da kendini çok rli irrrrrrrkeekkkk hissetmek istiyordur her türlü halde gereksiz şahıs abla 😄
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onun böyle davranması normal değil. Bu hastalık. Sağlıklı düşünen bir insan bunu yapmaz. Benim asıl kafama takılan sensin. Senin bütün bunları kabullenmenin sebebi ne? Hiç seviyorum falan da deme. Sağlıklı düşünebilen bir insan böyle bir insanı bırak sevmeyi, yanında durmaz. Bu ilişki devam ederse, seni bir gün ikinci sayfa haberlerinde görürüz.
16 Yorumla
Soran1 yılŞiddet eğilimi yok sakin biri normal
Soran1 yılBiliyorum normalde taviz vermezdim ama sevdiğim için susuyum dedim neden böyle davranıyosun dediğimde ben gvat değilim diyo
- 1 yıl
Çok ilkel bir düşünce onunki. Söylediği kelimenin bile anlamını bilmiyor. Ona göre erkeklerin tamamına yakını güzel kardeşim. Siz de nereden bulursunuz böylelerini anlamıyorum. Sana değer veren, senin fikirlerine, düşüncelerine saygı duyan hiç mi insan yok sanıyorsun. Sizin sevginiz çok ilginç. Sana söyleyecek bir şey bulamıyorum. Hastalıklı bir ilişkiniz var. İkiniz de normal değilsiniz. Ben eşimi, eşim de beni bu kadar darlasaydı çoktan boşanmıştık.
- 1 yıl
Çok haklı bir görüş
- 1 yıl
@Հայերեն_և_քրդերեն teşekkür ederim.
Niye böyle adamlarla sevgili oluyorsunuz anlamıyorum. Siz sahiplenmesi gereken bir canlı değilsiniz. Anne baban dese bunları takmazsın psikolojisi bozuk seninle evlense seni dövecek eve hapsedecek bir insan tipi bu. Numaranı değiştir ve hayatından çıkar. O seni sevmiyor senin üzerinde hukmetmeyi seviyor. O senin için haystunda neden vazgeçti? Seni sınırlaması neden onu hayatından çıkarmama neden olmuyor? Psikolojik sıkıntılı biri belli
20 Yorumla
1 yılAbartıyor. Değil sevgilin eşin dahi olsa böyle davranamaz her insanın şahsına ait özel bir hayatı vardır buna kimse müdahil olamaz. En fazla özel hayatına dair haber verirsin onun dışında bir şey demez. İkili ilişkilerde araya dahil olmak huyum değildir nacizâne tavsiyem böyle insanları hayatında tutma.
(Dipnot:bahsettiğin olayı bizzat tecrübe ettim senin yaşamanı istemem.)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Gerçekten çok yanlış bir insanla birliktesin sen sevgilim olsaydın ben senin kıyafet konusunda asla kısıtlamam veya özgürlüğünü kısıtlamam çünkü ben ilişkide açık görüşlü sınırsız bir erkeğim yani karşımdaki kişinin rahatına düşkün olmasına saygı duyarım özgürlüğüne saygı duyarım ve kişisel alanına da saygı duyarım.
10 Yorumla
1 yılÖzgüven problemi yaşayan birey hareketidir.
kısıtlama size kimseyi getirmez ve unutmayın insan bir şeyi gerçekten yapmak istiyorsa yapar yeter ki şartlar uygun olsun Değiştirmeye çalışmayın kimseyi size uygun olmayandan da vazgeçmeyi bilin. Kimse kimsenin kölesi değildir. Kendi kişisel alanlarından vazgeçenler mutsuz ilişkiler yaşamaktan kurtulamaz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Açık giyinmediğin sürece kıyafete karışması abartı
Evden dışarı çıkarmaması, düğüne bile gitmene karışması aşırı kısıtlamak
Bunlar pek mantıklı hareketler değil. Kendide istediği gibi takılıyorsa hele bencilin teki demektir hayatı zindan eder insana00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen kölelesin, sevgili olduğunu söylüyorsun. Bu tür insanlar yok biliyordum, demek ki halen yaşıyorlar. Kıyafet konusunda karışır, sonuçta biraz özel kadınsın. Ancak düğün, dışarı çıkma çok kısıtlayıcı. Yarın boşanırsan ortada kalırsın dikkatli ol.
00 YorumlaÇalışmana izin vermemesi kıyafetlerine karışması normal ama diğerleri abartı. Asıl sorun şu ki senin şimdiden böyle şeylerden bunalmış olman. Bu da onunla ileride bir hayat kurduğundan o hayatın senin için cehenneme döneceğinin ve ömür boyu mutsuz olacağının ve belki de şiddet göreceğinin göstergesi... Yol yakınken doğru kararı ver...
00 YorumlaToksik ilişki.. Kimse kimsenin özgürlüğüne karışamaz. Eğer kız seviyor ise erkek arkadaşının, kendisinin üzerine söz gelmesine izin verecek kıyafetler giymez, erkeğinin gururunu düşünür, erkeğinin istemediği mekana çıkmaz sırf sevdiği üzülmesin diye ama seninki pek anlayışsız.
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazı erkekler bu hareketleri koftiden yapar. Bazı erkekler ise gerçekten yapar sana bakar sen gez eğlen evimizi yuva yap ben de ailemiz için çalışayım mantığıyla yapar.. Ve elbette kıskanması da normal. Ama senin giyim kuşamın belli hayata bakışın belliyse o da kendine göre birini bulmalı o zaman karışmak zorunda kalmaz o da rahat eder. Bi arkadaşım peçeli üç çocuğu var eşi parkta otururken adam var mı etrafında diye kontrol ediyor balkona çıkartmıyor ne bileyim herşeyin normali iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBunu sormana gerek yok. Mutsuzsun ve saydıkların ayrılık sebebi. Evli değilsin, çocuk yok. Daha kolay bitmesi. Mutsuzsan niye birlikte olasın.
20 Yorumla
1 yılBir dakika bile düşünmeden ayrıl bu ruh hastası insandan. Asla bakmaz sana boş laflar bunlar sevgi aşk bilmem ne hepsi boş kendını geliştir çalış oku artık ne yapıyorsan yap ama şu insandan uzak dur hayatın biter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılErkek tipi kıskançlık, kendi cinsel potansiyeline güvenmeyen, bir kadını elde tutmayı becerebilecek sosyo-ekonomik düzey konusunda yeterli olmayan kişilerde görülür... Yol yakınken vazgeçin..
20 Yorumla Sana bakarım nedir bu yaşta ayakların üstünde durmayacaksan ne zaman duracaksın hayata atıl bir an önce bırak şu çocuğu hep böyle tartışmalı hayat mı istiyorsun yoksa romantizm dolu mu bırak allah aşkına şu tipi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sevgilin olacak hödük kendine köle arıyor. Şimdiden böyle yapan birinin iş ciddiyete binince neler yapacağını tahmin etmek zor değil. Ya hayatın zindan olur ya çocukla boşanıp ortada kalırsın ya da hayatına mal olur. Süratle uzaklaş...
00 Yorumlaay guzel kizim su çocuktan sana fayda gelmez gercekten ciddi bı anlamda soyluyorum yol yakınken vazgec yani böyle erkeklerin kafalarında psikolojik bir sorun oluyo çoğunlukla. bide evlenince dusunsene bu cocugu nefes bile aldirmaz sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAslında bu kadar kesin konuşmam ama ondan kesinlikle ayrılmalısın. Bu tarz hareketler kimi sorunlu kişinin hoşuna gitse de senin hoşuna gitmediği bariz ve zaten bu tarz hareketler çok sakıncalı. Yol yakınken kurtul ondan.
00 Yorumla
1 yılSevgilin özgüvensizin, aşağılık komplekslinin önde gideni haberin olsun.. Seni de kendine benzetme derdinde, hayatını ve psikolojini mahvetmeden önce yol ver
10 YorumlaKızım sen kafayı mı yedin. Direkt ayrıl hayatını mahvetme yanında istediğin gibi giyip ışıl ışıl parlayacağın o kadar adan var ziyan etme kendini birinin vereceği sevgi kırıntısı için
10 YorumlaHer ota bka karismayi ve kisitlamayi bı halt sanandan bişey olmaz sktret
40 YorumlaSana bakicaksa iyi ozmn manipule et. Aşırı kısıtladığı şeyleri kisitlamaktan vazgeçir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılTamamen kendi özgüvensizliğinden ve geçmiş travmalarından dolayı bu hale gelmiş. Seni de hasta etmesine izin verme. Nerden biliyorum diye sorma
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle kısıtlamaları erkeğin sevgisiyle özdeşleştirdiğiniz sürece burnunuz b.. ktan kurtulmaz. Esir hayatı yaşarsınız. Yerinde olsam on kez ayrılmıştım.
01 Yorumla- 1 yıl
"Nereye gideceğime, ne giyeceğime karışamazsın" demeyi bi dene bakalım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOkurken nefesim daraldı. Bu kadar toksik ve özgüvensiz insanlara nasıl tahammül ediyorsunuz ya
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılVe sen de böyle bir sevgili ile halen devam ediyorsun öyle mi?
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBilinçli olarak yapmıyor. Anne babasından ne gördüyse o. Neden böyle yaptığının mantığını sorabilirsin...
00 Yorumla Sahiplenme duygusunu fazlaca abartmış. Kendisi ile bu durumu net bir şekilde konuşmalısın. Eğer ısrarla devam ediyorsa, kimse kimseye şart değildir.
00 Yorumla
1 yılAnlattığın şeyler çok abartı, bu şekilde hayatını devam ettiremezsin, bence ilişkini gözden geçir, hayatın bu şekilde devam etmeli mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkanka herif o ne oyle yat dediginde yatacan kalk dediginde kalkacak oldu bide sen benim hayatimi yasa ben gideyim oleyim falan yani o ne oyle be...
04 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılbende. Ne giyorsun ki
Soran1 yılDekolteli kıyafetlerimin hiçbirini giyemjyorum artık
Cevap sahibi1 yılnasil dekolteli kiyafetlermis bunlar boyle gorebiliyoz mu merak ettim yani asiriysa hakli da olabilir tabi gormedim bilmedigim icin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok abartiyor ya. Bununla ciddi düşünmuyorsun umarım
02 Yorumla
Soran1 yılDüşünüyorum niye ki
- 1 yıl
İlerde sorun Yaşarsin surekli mutlu olmazsin
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye burada zirliyon ki adam koruyup kolluyor. Yok amacin ne yani. Millet sevip kollayacak adam bulanazken sen burada sevgilini milletin diline birakiyon bi ton laf edicekler simdi
01 Yorumla
Soran1 yılLaf etmeleri umrumda değil fikir sordum sadece ayrıca evden bile çıkma diyor korumak mi bu
Adam hasta olmuş la one öyle
Sende niye kendini ezdiriyorsun ona karşı04 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim için kabul ediyorum bazı şeyleri ama sürekli baskı yapıyor
Soran1 yılHayır dersem kafayı yer
1 yılayrıl
sana babandan çok karışmaya hakkı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. markete çıkmana bile laf eden insanla hala sevgili misin seni direk hapse atsın istersen
10 Yorumla
1 yılAy hiç gelemem saçma sapan sıkıntıya mesafeni belirlesene neden He diyosun herseye bacım
10 Yorumla
1 yılKendisi her b. ku yiyecek sonra haberin olsun bunu aklından çıkarma
10 Yorumla
1 yılSevgilini mağarasına terket bence. Korkunç biri okurken nefesim daraldı
10 YorumlaSevgilin bence biraz fazla abartmış, aşırı müdahaleci
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Vur tekmeyi gitsin böyle hayat geçmez. Sanki anan mı baban mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılKişiyi nasıl bilirsin kendim gibi demişler , kendine güvenmiyor ondan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılAhmettttt bak ahmetttt bak düşme
Ahmet bak aman düşme..00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Maşallah sonu ne olur şu an sevgilin yarın evlen sonuc ne olur
00 Yorumla
1 yılBence böyle davranıyorsa ilk onunla konuş eğer düzelmezse ayrıl bence.
00 YorumlaBu kafayi yemis, siddete kadar gider bu isin devami
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇünkü seni kontrol ettikçe sen onun lafını dinledikçe kendi egosunu tatmin ediyor. Mesele kıskançlık falan değil.
10 Yorumla
1 yılKendine şu soruyu sor ben bu baskı ile yaşayabilirmiyim yaşasam ne kadar yaşarım
kendinize bunu yapmayın lütfen bu kadar baskı ilerde psikolojinizi bile etkiler bence ayrıl kurtul
sevgiler🍀
10 YorumlaKlasik cahiliye arabı işte sevgilin "ağır yobaz" yani sende g*rizekalı gibi **ptal gibi onunla hala konuşmaya devam ediyorsun yazık kızım sana biri bana bunları yapacak cıktığı yere geri s**karım.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen olsam ayrilirdim bnn bir tişörtten bile böyle yapiyorsa diyelim ki evlendiniz halini sen düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKoruyup kollayan bi tip olarak yorumladım ama seviyorsan dediklerini yap sevmiyorsan ayrıl burdakilerden nasıl bi yanıt bekliyorsun ki
01 Yorumla- 1 yıl
kölelik bu
Gizli Üye(30-35)1 yılHala düşünmen saçma bu baskı ileride dünyanı karanlığa çeker. Şüphelenir seks yaptın diyerek seni öldürür net ya!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadarlık ilişkiniz var? Çok mu güzelsin? Ya da erkek arkadaşın çok mu özgüvensiz?
04 Yorumla
Soran1 yıl4 ay oldu bilmiyorum ki
Cevap sahibi1 yıl4 ay gibi kısa bir sürede bu kadar kısıtlıyorsa yarın ilişkiniz ciddileşirse hayatı sana zindan eder ayrıl gitsin bence
Soran1 yılTanıştığımız günden beri böyle ve bundan daha öte nasıl zindan edecek ki
Cevap sahibi1 yılEvlenirseniz seni odadan salonuna dahi çıkartmaz aradaki kapı duvar görecek diye kıskanır ömür törpüsü gibi böyle biri ile hayat geçmez yine de sen bilirsin çok mu seviyorsun onu?
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatan biridir bu hiç şaşmaz senin de onu aldatabilme olasılığını düşünüyor ayrıl
10 Yorumla
1 yılYaşadıklarına çok benzer şeyler yaşadım. Yaklaşık on yıl çöp. İşin sonu da nasıl oldu dersen mesaj at sana özelden yazayım. Çok detaylı şeyler.
10 Yorumla
1 yılBen bu kadar baskıya gelemez ayrılırdım peki sen nasıl bu kadar baskı altında devam edebiliyorsun brovo sana. bu arada farkında mısın bilmem ama çocuk bildiğin seni kendi kuklası yapmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbartmıyor adeta b. kunu çıkartıyor. Sen nasıl tahammül ediyorsun ona...
00 YorumlaBence sevgilin biraz abartıyor.. ayarında güzel bi baskıya zaten baskı demezsin, kıskanmak falan olur o maks.. ama sevgilin biraz sorunlu gibi
00 YorumlaHemen kurtul derim kimse kimsenin tapulu malı değil sevgiliyken böyle yapan ilerde neler yapmaz kıskançlığın da bir dozu olmalı
00 YorumlaAa cok abartmis. bu kadar kisitlayan erkek kendisinden bilir isi demek ki akli fikri hep pislk diye dusundurur beni
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat