Önceden bu çalma listesi aşk şarkılarıyla dolu şimdi böyle şarkılarla doldurmuş 😔😔😔 Dinledikçe aklıma sen geliyorsun bu şarkıları derdi eklerdi buraya... Şimdi böyle şarkılar eklemiş en son da ikinci fotoğraftaki şarkıları eklemiş, en son iki şarkıyı iki gün önce eklemiş birlikteyken her şey güzelken de aşk şarkılarını böyle sık sık eklerdi.
Ondan hiç istemesem de ayrılmak zorunda kaldım. Biliyorum aptalım çünkü o benim ruh eşimdi, canımdı kanımdı ama yapamadım. O benim yanlış zamanda beni bulan meleğimdi. Her şeyimdi. Hayatıma giren en güzel şeydi. Bana o kadar güzel şeyler kattı ki. Onunlayken sadece mutluydum. Saf mutluluk. Ama içimde beni yiyip bitiren bir durum vardı ve ona haksizlik ettigim gerçeği ve degersizlik hissi beni pes ettirmeye zorladi. Onu çok özlüyorum ve çok seviyorum ama yapamadım.
Önceden hep kalana zor derdim ama gittiğim halde canım çok yanıyor. Gidene de zormuş artık cevabı biliyorum. Her günüm özlem ve acı dolu
Bu kadar seviyorsan gitmek cok koymustur. Hepimiz ayni yollardan geciyoruz iste. Bende zamaninda bir baskasina deger verdim. Kendimden önce o gelirdi ama yanlis yapmisim. İnsanlar zamanla degisiyor. Fazla bağlanmak ya da duygularini acik etmek bir zayiflik göstergesi artik benim icin. Aksi düsunmeyi bende çok isterdim ama ne yazik ki yasadiklarim çok agir seylerdi. Bana bunlari yasatan sahis bu yazdiklarimi gorse umrunda bile olmaz çunku ona gore yorgan gitti kavga bitti. Siz sevmeyin kardesim. Cidden. Seninkisi sevmek değil karsindaki insani zehirlemek. Sözum o eski sevgilim denilen insan müsveddesine
birtakım derbeder haller. Hiç çekemem benim listeler hoppa cuppa heryerimiz kasvet zaten bide müzikte mi dertlencez. Dünya yıkılmışta altında kalmış gibi parçalar yapıp insanı duygular üzerinden para kazanıyorlar adamlar. Sorsan çoğu gerçek sevda nedir bilmez, takılıp geçen insanlar.
Off, canım ya… Belli ki içinde fırtınalar kopuyor. O şarkılar, o çalma listesi… Seni ne kadar etkilediği çok ortada 😔❤️. Ama bir şey diyeyim mi, zor zamanlarda bu kadar duygusal olmak çok normal. Ayrılıklar kolay değil, hele ki ruh eşin olduğunu hissettiğin biriyle…
Bence sen de bir dur, nefes al. Kalbine biraz alan aç. O seni hâlâ özlüyor mudur? Belki! Ama asıl önemli olan şu an senin kendini toparlaman. Onu özlesen de, biraz kendine döndüğünde daha net düşünebilirsin. Şarkı listesi değil belki, ama şimdilik kendine bir kahve yapıp içini dökebileceğin bir dost bulabilirsin, olur mu? Unutma, her şey zamanla… 🌈❤️ Peki ya hala onunla konuşma şansın var mı, ne düşünüyorsun?