Sizce normal mii?

Karşılıklı hoşlandığım bir kız vardı. Kızın hakkında kötü şeyler öğrendim. Uzak davrandım hatta görüştüğüm biri var gibi davrandım. Kız kıskançlıktan çıldırıp arkamdan dedikodular çıkardı. Konuşmadık uzun süre. Kız bi sıcak bi soğuk. Psikopata bağlamıştı. Sevgilim var numarası yaptım. Bunu öğrendi morali çok bozuktu. Sonra bana iftira attı. Tanıştığımızdan bu yana hakkımda ben onu rahatsız ediyormuşum söylentisini çıkarmış. Ben uzatmıyorum. Zaten gerçekler elbet ortaya çıkacak. Çok zoruma gidiyor. Haksızlık yapıldığı için. Yanındaki arkadaşlarla da planlı bir şekilde bana bu iftirayı attı. Ve oradan beni kapı dışarı ettiler. Hayatımdan bu kadar kötü bir haksızlığa, zorbalığa, saygısızlığa maruz kalmadım. Bağırıp hakkımı savunduğum için atıldım o ortamdan. Bana söyledikleri her şeyi yalanladılar da. Gerçekler gün yüzüne çıkınca görürüm sizi dedim. Ayrıldım oradan, gitmiyorum da. Hakkımı haram ettim. Kız ise durmuyor hakkımda konuşuyor. İnsanları bana küstürüyor. Yolda görse kızgın bakıyor. Kız yüzünden insanlarla konuşamıyorum. Acaba benden rahatsızlar mı diye sorguluyorum. Bu normal midir?

Sizce normal mii?